• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sigara parası vermedim diye kocam bana trip atıyor...

Kalbimmavi

Melegimi kaybettim...
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2017
921
1.146
28
Kızlar kocam ailemden borç aldığım paradan sigara parası istiyor her zaman bende para varsa istiyor
Bizim borçlar var maaşı o borçlara gidiyor faturaları ödüyor maaşı bitiyor.
Bende ihtiyaç olduğu kadar ailemden borç alıyorum ileride ödemek kaydıyla kocam biliyor bunu çünkü evin ihtiyaclarini karşılıyorum çok sigara içen bir adam iki günde bir 10 TL sigara parası istiyor bu gün İlk kez yok veremem dedim adam resmen küstü laf saydi ise gitti gidiyorum demeden hoşçakal demeden kızlar ben ne yapayım vereyim mi sigara parası
Ama ilaçları bile ben alıyorum doktora gidemiyorum para olmazsa...

Siz çalışmayı düşünmüyor musunuz? Nereye kadar ailenizden borç alacaksınız? Hadi aldınız diyelim çalışmıyorsanız eğer nasıl ödeyeceksiniz?

Gezmesi tozması vs olmayanların tek zevki sigara diye düşünüyorum, daha doğrusu düşünmeye çalışıyorum. Ama doktor paramı da kimseye sigara alsın diye veremem ben. Karar sizin tabii ama sanki biraz daha idareli olabilir.

Ben cok üzülüyorum bu kadar maddi sıkıntı icinde olanlara. Maalesef ben de maddi gücü yetmeyen insanlarin sigara icme luksunun olmadigini dusunuyorum. Sormasi ayip esiniz ne borcu ödüyor?

Doktor paras dediğiniz sürekli doktora mı gidiyorsunuz? Orayı anlamadım ben. 10 tl den de birşey olmaz sanki verseydiniz her gün istemiyorsa vermeliydiniz. Bide bu kadar zorluk çekiyorsanız neden çalışmıyorsunuz?

Borç ne borcu

Tüm maaş giden borç mu olur

Gerekirse aileniz de araya girsin borcu yapılandırın uzun vadede ödeyin ama ondan bundan sürekli borçla yaşanmaz ki

Ailen bu şekilde destek oluyorsa çalışmaman ( sanırım calismiyorsun ) normal tabi

Kendi yaginizla kavrulun,elinizdeki paraya göre yaşayın aile nereye kadar destek olacak size ve çalışın tabi ki

borç ne borcu gerçekten
sizde çalışmayı düşünseniz
sakın çalıştırmıyor demeyin gülerim :) bu durumda ailenizden de borcu kabul etmemesi lazım
2 günde 1 paket sigara içene çok denmiyor bizim ülkede :)

Sigara bagimlisi degilim anlayamam esinizi ama o bagimliysa istemekte hakli
Siz de vermemekte haklisiniz
Cok zor bir durum
Calisiyor musunuz? Ailenizin desteginden haberi olmasaydi keske esinizin

Evl
Ben cok üzülüyorum bu kadar maddi sıkıntı icinde olanlara. Maalesef ben de maddi gücü yetmeyen insanlarin sigara icme luksunun olmadigini dusunuyorum. Sormasi ayip esiniz ne borcu ödüyor?
Kredi kartı ve banka kredisi arkadaşlari için kredi çekti ve geri alamadı 60 bin TL 2 senedir ödüyoruz hala bir buçuk yıl ödememiz gerekiyor

Doktor paras dediğiniz sürekli doktora mı gidiyorsunuz? Orayı anlamadım ben. 10 tl den de birşey olmaz sanki verseydiniz her gün istemiyorsa vermeliydiniz. Bide bu kadar zorluk çekiyorsanız neden çalışmıyorsunuz?
Ben orak hücreli anemi hastasıyım çalışamıyorum ayrıca iki günde bir 10 TL ayda 150 yapar kendisi ayda 1 lira bile eve veremiyorken çok tabi

Arkadaşa 60 bin kredi mi çekilir
Birlikte bir iş falan mı yapacaklardı

Bizim arkadaş da öyle çekti Adam battı kredi bunun başına kaldı

Çözüm daha fazla çalışmak o Zaman eşiniz açısından

Sigara bagimlisi degilim anlayamam esinizi ama o bagimliysa istemekte hakli
Siz de vermemekte haklisiniz
Cok zor bir durum
Calisiyor musunuz? Ailenizin desteginden haberi olmasaydi keske esinizin
Mecburen söylüyorum yoksa evin ihtiyaclarini nereden alıyorsun der

Arkadaşa 60 bin kredi mi çekilir
Birlikte bir iş falan mı yapacaklardı

Bizim arkadaş da öyle çekti Adam battı kredi bunun başına kaldı

Çözüm daha fazla çalışmak o Zaman eşiniz açısından
Yok arkadaşlari dolandırdı eşimi paraları nakit aldılar ve eşim senet yapmamış ben neden yapmadın diye fikir verince bana sen ne diyorsun o benim kardeşim güvenim tam diyordu beni bile silecekti arkadaşı uğruna

Back