- 17 Ocak 2018
- 10.166
- 9.766
bu söylediklerimi emziriyorsanız kale alabilirsiniz.5 aylık bir bebeğiniz var ve siz çocuğuma zararMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
vermek istemıyorum nasıl bırakabilirim diyeceğinize içesim var eşim bilmiyor diyorsunuz. Bir yerlerde yanlışlık yok mu? küçücük bedene bu zehiri veriyorsunuz emziriyorsanız yapmayın yazık benm de 4.5 aylık kızım var öğrendiğim gün bıraktım ve gebelik ve emzirme ile 3yıl boyunca da ağzıma sürmeyeceğim dedim sürmeyeceğim de. Canım istediği oluyor ama bu kötülüğü kızıma asla yapmam..