Sigara ictigimi esime soyleyemiyorum.

Eşiniz nasıl anlamıyor hayret yani anlasilmamasi çok zor bence üstünüze siner ağzınız saciniz kokar ne kadar dikkat etsenizde bi koku kalır yani

yalan soylememelıydınız

sahsen ben sıgara ıcen bırıyle evlenmem buyuzden de sıgara ıcen kısılerle hıc gorusmedım her ınsanın kendıne gore aradıgı ozellıkler vardır yasamını bırlıkte surdurecek bır kısı ıcın su ozellıgı olsun su yonu olsun der her ınsanın hakkıdır esınızın sıgara ıcen bırını ıstememesını buyuzden anlarım ben

sahsen esımın benım bu tarz konularda takıntımı bunu bıle bıle saklayıp gızlı gızlı sıgara ıctıgını ogrenseydım asla affetmezdım
mezsu sıgara ıcme degıl eşi kandırmak arkadan ıs cevırmek mevzusu olmus ustelık tıryakı bıle degılmıssınız yarım dal dedıgınız nedır anlamadım tek sıgaranın yarısı 24 saatde mı bıtıyor ? 1 ayda 1 paket dıyorsunuz

ya tamamen bırakın ya durustce soyleyın kabul edılır sey degıl daha kac sene saklamayı dusunuyorsunuz

bu biraz karşındakine bağlı.
mesela eşim sigarayı hiç denememiş biri.
karakterine bakarak söyleyeyim, şu yaştan sonra da deneyeceğini düşünmüyorum.
ve asla tahammülü yok.
onun için alkol kullanan/kullanmayan insan kadar keskin bir ayrım sigara.

insanın bile bile kendine zarar vermesi, bakımsızlık, bir şeye bagımlı olmayı kabullenme gibi çıkarımları var sigara kullanan insanlarla ilgili. yani ona göre sigara sadece sigara degil.
bir karakter zaafı.
evet dünyanın sonu degil, ama bu kadar önemseyen biri ise bu konuda yalan söylemek, nasılsa saklarım diye yola çıkmak da doğru değil 🤷🏻‍♀️
hah ıste bırebır aynı dusuncedeyım esınızle
muhtemelen konu sahıbının esı de aynı dusuncededır :KK43:

Eşiniz nasıl anlamıyor hayret yani anlasilmamasi çok zor bence üstünüze siner ağzınız saciniz kokar ne kadar dikkat etsenizde bi koku kalır yani
[/QUOTE]
Refluden dolayi hafif agiz kokusu oluyordu. Onu soylemisti. Yemek borusu ameliyati sonrasi gecti koku. Sigaraya yonelik bi sey demedi. Bilmiyorum nasil anlamiyor. Icer icmez fircalama ve gargara yaptigim arkasindan bol bol su ictigim icin olabilir mi ben de bilmiyorum.

yalan soylememelıydınız

sahsen ben sıgara ıcen bırıyle evlenmem buyuzden de sıgara ıcen kısılerle hıc gorusmedım her ınsanın kendıne gore aradıgı ozellıkler vardır yasamını bırlıkte surdurecek bır kısı ıcın su ozellıgı olsun su yonu olsun der her ınsanın hakkıdır esınızın sıgara ıcen bırını ıstememesını buyuzden anlarım ben

sahsen esımın benım bu tarz konularda takıntımı bunu bıle bıle saklayıp gızlı gızlı sıgara ıctıgını ogrenseydım asla affetmezdım
mezsu sıgara ıcme degıl eşi kandırmak arkadan ıs cevırmek mevzusu olmus ustelık tıryakı bıle degılmıssınız yarım dal dedıgınız nedır anlamadım tek sıgaranın yarısı 24 saatde mı bıtıyor ? 1 ayda 1 paket dıyorsunuz

ya tamamen bırakın ya durustce soyleyın kabul edılır sey degıl daha kac sene saklamayı dusunuyorsunuz
Hatanin farkindayim ve cok pismanim. Durustce demeyi istiyorum. Saklamayi dusunsem dert etmem. Diyemiyorum. Soyleyecegim ama nasil? Bana ne dese hakli. Bosanmak isteyecek belki de. Suyu bile cam sise olmazsa icmez disarda. Kendimi ve onu bu duruma dusurdugum icin cok uzgunum. Yaptim bi hata.

Mrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Neyin korkusu bu ? Esin bilmeyecekte kim bilecek baska benim esimde cok karsi kadinlarin sigara kullanmasina ben içiyorum ama esimden baska sadece sigara kullanan arkadaslarim biliyo ne benim ailem ne o un ailesinden biri kimse bilmiyo cokta guzel idare ediyo beni esin o senin bence soyle

Böyle bir konuda çok uzak bir tanıdığım eşiyle boşanma arefesinde geldi.
Sorun sizin sigara içmeniz değil eşinize yalan söyleyip onu kandırmanız.
Eşin mi sigara mı kararını ver ve birini bırak.

Ne kadar az icerseniz icin, normal burna sahip bir adam o kokuyu alirdi
Yok zaar burnu,ne diyeyim :KK66:

Neyin korkusu bu ? Esin bilmeyecekte kim bilecek baska benim esimde cok karsi kadinlarin sigara kullanmasina ben içiyorum ama esimden baska sadece sigara kullanan arkadaslarim biliyo ne benim ailem ne o un ailesinden biri kimse bilmiyo cokta guzel idare ediyo beni esin o senin bence soyle
Ben de keske oyle olsam. Esimle iletisim problemimiz hep var belki de ondan diyemiyorum.

Yarım sigaradan bişey olmaz aslında
Ama eşine söylesen bu defa sen de rahatlar arttırırsın

eşin meşin hıkayede emzirdiğin evladına için hiç mi gıtmıyor.onun nefesıne verdiğin zarar.ben bıle dayanamazken

bırakabilirsin bence zira çok az içiyorsun.ama bunu sigara içen kadınlardan nefret eden eşin için değil,önce kendin için sonra evladın için yapmalısın.

Mrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Aynı şeyi eşiniz yapsaydı konu başlığınız "eşim benden sigara içtiğini sakladı, boşanmalımıyım?" olurdu :işsiz:

Sigara hiç kullanmadım hayatımda ama şu cümledeki saçmalığı, mantıksızlığı görünce böyle zihniyetlere inat başlayasım geldi. Şaka bir yana sigara içmek ahlaksız bir şey falanda benmi bilmiyorum çok abartmış eşiniz

Belli ki beyzade baya büyük konuşup, haddi olmayan şeyleri kınamış ki Allah bunu karşısına getirmiş.
Hem de eşi gizli gizli yapıyor. Ayan beyan da değil.. İlahi adalet işte bu.. :KK14:

Konu sahibi sigaradan nefret ederim kimseye iç demem. Ama bence bu zihniyetteki biri için keyfinden ödün verme :işsiz:

Hem anlasın kınadığı şeyin nasıl başa geldiğini. Hayat dersi olur ona erken yaşta.. :KK66:

eşler evliliğe adım atmadan bir şeyi iyi bilmeli. hatta nikah başvurusunda bir broşür hazırlanmalı, böyle büyük büyük harflerle yazmalı:

EVLENİNCE DEĞİŞİR,
yada
EVLENİNCE DEĞİŞİRİM
ile
YOLA ÇIKILMAZ.

olmaz, olmuyor.
bunu her evliliğin tecrübe etmesine gerek yok, zaten yeterince tecrübe edilmiş bir gerçek.

siz de bırakın madem sigarayı ne diyelim şimdi.
o kadar nefret ediyorsanız, o kadar üzülüyorsanız içmeyin.

Hamileyken içmeyip sonra başlayanları hele hiç anlayamıyorum.. :olamaz:

Bırakmak istiyor musun?
Bırakmak istiyorum diye bir film var onu izlemeni tavsiye ederim.

eşiniz sigara içtiginizi biliyor tabiki. o pis koku uzerinizden ellerinizden kolay kolay cikmiyor cunku.sadece bilmemezlikten geliyor daha çok icmemeniz için. aynısını yaşadım eşim 3 sene benden sakladığını sandı. oysa o kokuyu içmeyen anında anlıyor. en son üzüldüm haline dayanamadım ben salak değilim biliyorum balkonda iç dedim. ama pişman oldum çünkü tozuttu. eşinizde bildigimi soylersem daha cok icer diye korkuyordur bildigine adim gbi eminim naneli sakizla olmaz o iş. bence yapmanız gereken içtiginizi ama yardımla bırakmak istediğinizi söyleyin profesyonel destek alın. benim eşimden tek istedigim bu

X