- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.596
- 798
Hadi yaa aboww. Ya ben yillardir keyif icin iciyorum bak kac yil oldu 1 oaket 1 haftada bitiyor hala. Hic bagilmi degilim sadece keyif veriyor okadar
Akşamda serbest olursa o pakete döner işte.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hadi yaa aboww. Ya ben yillardir keyif icin iciyorum bak kac yil oldu 1 oaket 1 haftada bitiyor hala. Hic bagilmi degilim sadece keyif veriyor okadar
Yok ya bence siz baya bagimlisinolup alistiysaniz ondandir benimki tam bagimlilik degil ya esim heralde yol yakinken dinmem icinmidir nedir o nedenle yapıyor ama kendini iciyorBenimki beni oldurmeye calisiyor o zaman herhalde... bir seferde 4 5 paket aliyor
Olavbilecek her yere. Ama Allahtan esimin cantami vs karistirma huyu yoktur rahatım o konudaGizli içenler merak ettim nereye saklıyorsunuz?
Zaten bir bu konuda anlasamiyoruz. Yoksa pek buyuteleck problemler genelde olmuyor tek tük yani. Ama bu konu da bencillik yapıyor kendi iciyor benim icmemi istemiyorKocaların her lafına neden boyun eğiyorsunuz.
Sigara içmeniz değil, kocanızın emrini yerine getirmeniz çok kötü.
Ben 30 yıl içtim eşim içmezdi. Gıkını bile çıkartamazdı. Zaten ben müsaade etmem.
Gizli gizli içmek nedir yahu. Yiyorsa kendi içmesin. Biraz söz sahibi olun lütfen.
Ozelden atabilirsinizbabamı ve amcamı 6 ay arayla akciğer kanserinden kaybetmiş biri olarak anneme sigarayı bırakması konusunda bayağ telkinde bulundum, torun geliyor ve o bakacak diye ikna oldu. bir yöntem var onunla 1 gün içinde bıraktı ve maşallah 8 aydır ağzına koymadı. reklâm olmazsa linki gönderebilirim
çantamda gizli bir fermuar yeri var oraya saklıyorumGizli içenler merak ettim nereye saklıyorsunuz?
Ayne ya bende diyorum sen bu hakki nerden buluyorsun zararsa eger zarari kendime veriyorum beden benim sonuçta. Iste ben oyle diyince vay efendim bu konu tartisilamaz bir konuymus bir daha acilmamak uzere kapatilmis falannfistanSigara konusunda feci katı kurallarım var. Sigara içen bir adam olsa evlenmezdim mesela eşimle. Ben de içmem. İkimiz de nefret ederiz. Kokusuna tahammülüm yok. Ama ikimiz de içseydik, yok sen içemezsin bıdı bıdı etseydi, o sigarayı d.tünde söndürürdüm herhalde. =)) Ne saçmalık, kendi yapsın, size yasak koysun. Hangi akla uygun bu? Kendisinin ciğerleri paslanmaz çelikten filan mı?
Gune bir bir bucuk paket aliyorum... aldigim yer tutuncu esimde diyor bi seferde alalin 4 5 tane git gel yapma diye.. uzak biraz tutuncu ondanYok ya bence siz baya bagimlisinolup alistiysaniz ondandir benimki tam bagimlilik degil ya esim heralde yol yakinken dinmem icinmidir nedir o nedenle yapıyor ama kendini iciyor
Sizin esiniz de icmenizi istemiyor muçantamda gizli bir fermuar yeri var oraya saklıyorum.bende 15 yıl iiçtim 2. çocuğuma hamile kalmadan 3 ay önce bıraktım,eşim içmiyor bu arada ,doğum yaptım sonrasında işe başladım yine istiyor canm, arada bir içiyorum kimse bilmiyor tabii ,evde içen olmadığı için hiç aramıyorum ama iş yerinde 1.2 tane içiyorum,eşiniz içmese haklısınız derdim ama hem içip hem karışması daha ilginç ,bizimki karışsa haklı çünki içmiyor,serbest bırakırsada akşamlarıda içme eylemim olur belki ,bırakmaması daha iyi,ama ona sadece misafir falan gelir elimde sigara görürsen sakın karışma dedim çünkü sen karıştıkça benim daha çok içesim geliyor,o konuşmuyor bende içmiyorum.
Haha :) ne guzelGune bir bir bucuk paket aliyorum... aldigim yer tutuncu esimde diyor bi seferde alalin 4 5 tane git gel yapma diye.. uzak biraz tutuncu ondan
Bazi erkekler sigara icen kadinlar hakkinda farkli dusunuyorlar... onlara gore kadin sigara icmez icerse rhat kotu algilanir... esinde bu zihniyette belkiAyne ya bende diyorum sen bu hakki nerden buluyorsun zararsa eger zarari kendime veriyorum beden benim sonuçta. Iste ben oyle diyince vay efendim bu konu tartisilamaz bir konuymus bir daha acilmamak uzere kapatilmis falannfistan
aynen ,hatta ben o demeden kendiliğimden bıraktım ,Sizin esiniz de icmenizi istemiyor mu
Aynen kacak iciyom ben digeri pahali hemde agir kacak daha hafif geliyo... ve fiyatida diger sigaranin yarisi kadar 5 tl yaniHaha :) ne guzel
Ay bu külhanbeyi ağızlarına pabuç bırakmayın yav. Niye gizli gizli içiyorsunuz? Yani içmemenizi tavsiye ederim elbette ama koskoca kadınsınız, ille de içecekseniz koca iznine ihtiyacınız yok. Dumanını suratına üfleye üfleye için tam tersi.Ayne ya bende diyorum sen bu hakki nerden buluyorsun zararsa eger zarari kendime veriyorum beden benim sonuçta. Iste ben oyle diyince vay efendim bu konu tartisilamaz bir konuymus bir daha acilmamak uzere kapatilmis falannfistan
Ya tam anlamiyla bu zihniyettee denilmez arkadas ortamlarinda arkadas esleri falan içiyor onlara asla o zihniyette dusumez ama ne hikmettir bende sigara istemiyor adam istemiyor yaBazi erkekler sigara icen kadinlar hakkinda farkli dusunuyorlar... onlara gore kadin sigara icmez icerse rhat kotu algilanir... esinde bu zihniyette belki
Yapsam mi oyle bisey :)Ay bu külhanbeyi ağızlarına pabuç bırakmayın yav. Niye gizli gizli içiyorsunuz? Yani içmemenizi tavsiye ederim elbette ama koskoca kadınsınız, ille de içecekseniz koca iznine ihtiyacınız yok. Dumanını suratına üfleye üfleye için tam tersi.