- 3 Ocak 2018
- 4.874
- 13.805
Cok tuhaf degil mi? sigaranin zararlarini biliyoruz da cinsiyeti oldugunu ilk kez ben de burda okudum Alir eline kahvesini uzatir ayacıklarını yakar sigarasını. Pöfür pöfür icer yaniKadın nasıl mı sigara içer?
:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok tuhaf degil mi? sigaranin zararlarini biliyoruz da cinsiyeti oldugunu ilk kez ben de burda okudum Alir eline kahvesini uzatir ayacıklarını yakar sigarasını. Pöfür pöfür icer yaniKadın nasıl mı sigara içer?
:)
Burda yazanlara bence aldırma öyle büyük ayıp falan etmemişsin yok büyük yalan eşime güvenmezdim falan altı üstü günde yarım dal içiyorsun ayıp değil günah değil sadakatsizlik hiç değil nedir yani bu abartmaları benim eşim de karşı ben de ara ara içerdim onun için artık içmiyorum ama bu karşılık yakışmıyorsan falan değil sağlıktan. Bence hem eşin hem sağlığın için temelli bırakabilirsin günde yarım dal bırakılmayacak bir şey değil kendimden biliyorum Canını sıkma ve korkma da öğrenirse de bi şey olmaz doğumuydu çocuğuydu bi sürü şey depresyona girdim içtim falan dersin. Ama sağlığın için hem de bak küçük çocuğun da var Allah sana bağışlasın içme derimMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Anlamadığım kokuyu almıyor mu ben içmiyorum annem içiyor bana bile koku geliyor ki bu esiniz koku gitmemesi tuhafMrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
Yazdigima pisman ediyorsunuz. Takilmayin cinsiyete. Kadin cicektir hostur zariftir. Vucudu dayanmaz anlaminda dusunuyor. Gerici degildir esim."Kadin nasil et yer' sozu kadar sacmaymis "kadin nasil sigara icer" sözü. Ne alaka yani erkek nasil iciyorsa ayni sekilde, icine ceke ceke...
Bence günde yarim dal icin soylemeye degmez. O yokken icmeye calis. Kim kime yuzde yuz acik ki dogrulari soyleme konusunda?? Zaten istediginde birakabilen birisin.
yine de kendine hakim olamadigin zamanlar coksa Eczaneye ya da devlet hastanesine danisabilirsin bırakma konusunda
Öncelikle bunun kadını erkeği yok his bişey değil .Mrblar. Iki yillik evliyim. Bir çocuğum var. Evlenmeden once gunde yarim paket sigara icerdim. Oldum olasi birakmak isterdim ama basaramazdim. Icmedigim gun olmazdi. Gelelim esimle olan tarafa. Esimle arkadas vasıtasıyla tanistik. Arkadasim da bilmez sigara ictigimi. Sadece evde icerim o yuzden bir iki arkadas disinda bilen yoktu. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi. Ben esimi cok begendim. Sigarayi birakirim dedim onun icin. Icmem olur biter. Soylemeye gerek yok. Dugun gunu bile gizli ictim ama. Evlenince gizli gizli azalta azalta gunde yarim dala indirdim. Sadece haftasonu icmedim. 1 paket bir ay gidiyordu. Temelli birakamadim. Hamile kaldim hic icmedim. Dogum yapali 5 ay oldu ve ben tekrar basladim. Simdi sorun şu. Esim eve gelmeden yarim dal icip ertesi gune kadar icmiyordum. Simdi o varken duramiyorum artik. Cikip balkona yakmamak icin zor duruyorum. Hic icmiyor biliyor. O kadar kotuyum ki napacagimi bilemiyorum.
“. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi.”Yazdigima pisman ediyorsunuz. Takilmayin cinsiyete. Kadin cicektir hostur zariftir. Vucudu dayanmaz anlaminda dusunuyor. Gerici degildir esim.
Öncelikle bunun kadını erkeği yok his bişey değil .
Eşinizi de anlamadım yıllardır nasıl anlamamis benim eşim de hafta da bir içer ama ben içtiği gün anlarım yani. Ben bırakamamak diye bişey olduğunu düşünmüyorum yeterince istememek diye bişey var.
[/QUOTE
Haftda bir de olsa ictigini biliyorsunuz. Belki ondan tahmin ediyorsunuz. Hic icmedigini bilseniz yarim dali anlamak zor.
Onceki yorumlarda da garipseme sebebini soyledim. Okumamissiniz. Orayi biraz kabaca ifade etmisim. Ama açıklama yaptigim halde hala cinsiyete takilindigi icin yazdim. Kandırdığımi biliyorum.“. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi.”
İki yazdığınız yorum arasındaki çelişki. İlkinde hiçte çiçektir gibi görünmüyor. Pişman olacağınız şeyleri yazmayın yada sonra çevirmeyin. Eşinizi bi kenara koyalım siz eşinizi kandırıyorsunuz.
Eşinizi kandırarak evlenmişsiniz kandırmaya devam ediyorsunuz yazmışsın. Eşini kandırarak evlenmişsin ne ya sanki yazan arkadaşın tek özelliği sigara içmemesi mi adamın gözünden. Biraz abarttın konu sahibinin de üstüne gereksiz gittin.“. Eşime sigara ictigimi soylemedim ilk tanistigimizda. Hep nefret ettigini kadinlari sigara icerken gördüğünde garipsedigini soylerdi. Kadin nasil sigara icebilir gibi.”
İki yazdığınız yorum arasındaki çelişki. İlkinde hiçte çiçektir gibi görünmüyor. Pişman olacağınız şeyleri yazmayın yada sonra çevirmeyin. Eşinizi bi kenara koyalım siz eşinizi kandırıyorsunuz.
Ay şu an söylediğimi geri alıyorum konu sahibi bile üstte kandırdığımı biliyorum yazmış yuh artık ne diimEşinizi kandırarak evlenmişsiniz kandırmaya devam ediyorsunuz yazmışsın. Eşini kandırarak evlenmişsin ne ya sanki yazan arkadaşın tek özelliği sigara içmemesi mi adamın gözünden. Biraz abarttın konu sahibinin de üstüne gereksiz gittin.
Tamamen birakamiyorum. Denedim olmuyor. O yarimi icince tamam bugunluk yeter gibi geliyor. Söylemek istiyorum. Cesaretim yok. Soka girer gibi geliyor. Bilemedim ne yapsamBence de agir tiryaki degilsiniz. Hem cok kotu bir sey. Yarım dal diyorsunuz kolaylikla birakabilirsiniz bence.. Ben bir ara oylesine tek tuk icmistim arkadas ortamında yani nasil icmisim sasiriyorum su an.