• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşimle kavga ettik , konuşmuyor

"Sigaradan rahatsiz olmakta ve sozumu tutmadigima kirilmakta haklisin ama hakliyim diye cok ileri gidip daha fazla kirici oluyorsun, buna hakkin yok, rencide etmek yerine birakabilmem icin destek olmani beklerdim eşim olarak" gibi kısa bi sey soyleyip tavrini ortaya koyabilirsin.. Dedigim gibi, boyle insanlara ezilip buzuldukce dozaji artiriyorlar.. Kavga etmeden, tribe girmeden sakince mesafe koyabilirsin, anlar belki..

Guzel yazmissin ama yine o konuyu acmis olucam bilmiorum ve dun guzel yazmama ragmen cevap vermedi, kirildigimi soylemek daha etkilimi olur. Kendi dusunup merak etmeside lazim, uzakta sonucta,

Yalan söylemen hoş değil. Ama bu yüzden de konuşmaması çocukluk. Yetişkin insansın..

bence yazmayin mesaj falan herseyi yazdim dedniz birakin kendi haline
Bu kadar buyutulecek bi sorunda degil bana kalirsa benim esim iciyo engelleyemiyorum

Bazen sorarim ben de icsem naparsin diye alir gelirim sanada der
asiri abartmis esin sende usteleme yak bi sigara

Guzel yazmissin ama yine o konuyu acmis olucam bilmiorum ve dun guzel yazmama ragmen cevap vermedi, kirildigimi soylemek daha etkilimi olur. Kendi dusunup merak etmeside lazim, uzakta sonucta,
Yazma zaten, geldiginde konusma olursa bu kadarini soyle ve kenara cekil demek istedim..

bence yazmayin mesaj falan herseyi yazdim dedniz birakin kendi haline
Bu kadar buyutulecek bi sorunda degil bana kalirsa benim esim iciyo engelleyemiyorum

Bazen sorarim ben de icsem naparsin diye alir gelirim sanada der
asiri abartmis esin sende usteleme yak bi sigara

Biraktim artik yazmicam , aynen ozur dilerim olayin hemen ustune , ertesi gun bisey olmamis gibi mesaj attim yok hala haber yok.
Bencede biraz abartili bu tepkisi bu kadar uzamasi bu isin, konusarak halledilmesi gereken bisey bence. Ceza verir gibi davraniyo suanda

Yazma zaten, geldiginde konusma olursa bu kadarini soyle ve kenara cekil demek istedim..

Anladim, umarim gelene kadar konusur, yoksa cidden gereksiz gerilicez gunden gune, ki evet tepkim geldiginde boyle bisey olur.. bu yuzden 1 hafta konusmayacaksa gercekten cok garip. Cezalandiriyo beni heralde. Kendini soyutluyo durumdan.

Anladim, umarim gelene kadar konusur, yoksa cidden gereksiz gerilicez gunden gune, ki evet tepkim geldiginde boyle bisey olur.. bu yuzden 1 hafta konusmayacaksa gercekten cok garip. Cezalandiriyo beni heralde. Kendini soyutluyo durumdan.
Hakliliginin ustunde duramıyor, işin şeyini çıkartıp haksiz duruma düşüyor..

Son düzenleme:
Uffff amma uzattı esin bu olayı .
Sende öyle .
Iciyosan iciyosundur yani .
Sanki damardan eroin enjekte ederken yakaladı.
Sigara bir bağımlılık .
Öyle trip atmayla bırakılan bir şey değil .
Sizde sürekli çocuk gibi özür dileyip durmayın
Bu benim kararım,güzellikle belki bırakabilirim ama sen böyle yaptıkça paketi yiyesim geliyor diyip kestirin atın .
Yalan üstüne yalan
Yok yemin et yok ölümü op :olamaz:

Benim için verilen söz çok önemlidir o insana bir daha asla güvenmem bunun ne çocuklukla alakası var ne de başka birşeyle ;)

Uffff amma uzattı esin bu olayı .
Sende öyle .
Iciyosan iciyosundur yani .
Sanki damardan eroin enjekte ederken yakaladı.
Sigara bir bağımlılık .
Öyle trip atmayla bırakılan bir şey değil .
Sizde sürekli çocuk gibi özür dileyip durmayın
Bu benim kararım,güzellikle belki bırakabilirim ama sen böyle yaptıkça paketi yiyesim geliyor diyip kestirin atın .
Yalan üstüne yalan
Yok yemin et yok ölümü op :olamaz:

Ben bi daha yazmadim zaten dun yazmistim cevap vermedi. Oyle yani ama esim herseyi kendim halletmemi ister pek destek olmaz bana , birseyin sorumlulugunu almaz.
O yuzden trip yapio suanda beni cezalandiriyo bu tavriyla bide yalan soyledim diye sinirlidirde kendisinede bakmali neden yalan soyluyo karsisindaki.
Konusmuyoruz bu olay oldugundan beri, bu kadar sinirlencek biseymi ya.

Benim için verilen söz çok önemlidir o insana bir daha asla güvenmem bunun ne çocuklukla alakası var ne de başka birşeyle :KK66:

Tamam ama bahsettigimiz sey sigara, ben icmicem dedim attim paketi ama ictim bagimlilik cunku, ona inat yaptigim bisey degil, sordugunda yalan soylemem hata oldu..
Yani bence esimin anlayabilmesi lazim 2 gun oldu hala konusmuyo uzattikca uzatiyo. Kendini haksiz duruma dusurdu artik.

Ben bi daha yazmadim zaten dun yazmistim cevap vermedi. Oyle yani ama esim herseyi kendim halletmemi ister pek destek olmaz bana , birseyin sorumlulugunu almaz.
O yuzden trip yapio suanda beni cezalandiriyo bu tavriyla bide yalan soyledim diye sinirlidirde kendisinede bakmali neden yalan soyluyo karsisindaki.
Konusmuyoruz bu olay oldugundan beri, bu kadar sinirlencek biseymi ya.

Değil ama baskıcı tip işte.
Sizde alttan almışsınız tepenize çıkmış.
Bu kadar ipleri eline vermeyin .

Tamam ama bahsettigimiz sey sigara, ben icmicem dedim attim paketi ama ictim bagimlilik cunku, ona inat yaptigim bisey degil, sordugunda yalan soylemem hata oldu..
Yani bence esimin anlayabilmesi lazim 2 gun oldu hala konusmuyo uzattikca uzatiyo. Kendini haksiz duruma dusurdu artik.
Valla ben böyle düşünüyorum bana tutamayacağın sözü vermesin kimse ;)

Niye yazsın ki? Sürekli yalan söylüyorsunuz. Söylediğiniz hiçbir şeyin önemi yok, nasılsa yalan.

Yalan soyledigim tek bi konu oldu 4 senedir birlikteyiz o da sigara mevzusu, cunku tepkisinden cekindim..
İyide adam yalan söylediniz diye tepki veriyor siz yine yalan söylüyorsunuz. Trip atmasında ne yapsın?

Back
X