- 30 Ağustos 2009
- 2.047
- 3.282
- 658
- 31
- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Allen car yöntemi. Youtube izle. Sebebi bağımlılık . Ha ben hala içiyorum o ayrı mesele.
20 yıl sigara içtim.Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
Ben , abim ve yeğenim o ilaçla biraktik sigarayi. Doktor bana yazarken sigaranın zararının yanında bu ilacın yan etkileri hiçbirşey demişti. Ben bir yan etkisini yaşamadım açıkçası. Çok bağımlı ise ilaçsız bırakmak imkansıza yakın.Bende bırakmayı çok istiyorum ama bıraktıktan sonra canımın çekeceğini düşününce bile vazgeçiyorum. Çok iradesizim diye kendime kızıyorum ama nafile..
Bu arada bir yorumda gördüm sigara bıraktırma ilacı diye öneri yapılmış. Bence sakın onu kullanma.
Üniversite zamanlarında annem bırakmam içim almış . 1 gün kullandım akşamına hastanelik oldum. Başım döndü öyle böyle değil sanki ruhum ayaklarımdan çıkıp başımdan giriyordu. Sonrasında bi ağlama krizi , artık ağlamaktan nefes alamıyordum. Hastaneye götürdü arkadaşlarım. Sabaha kadar ağlamıştım.
Bir tanıdığım doktor yakınımız var. Ölmüş annesinin seslerini duymaya başlamıştı.
Bu ilaçların çok fazla yan etkisi oluyor. Bir okuyun derim.
Konuyu takipteyim
Ben , abim ve yeğenim o ilaçla biraktik sigarayi. Doktor bana yazarken sigaranın zararının yanında bu ilacın yan etkileri hiçbirşey demişti. Ben bir yan etkisini yaşamadım açıkçası. Çok bağımlı ise ilaçsız bırakmak imkansıza yakın.
Sigara içmek cildi de bozuyorArkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
20 yıl sigara içtim.
Azaltarak bırakmayi denedim olmadı.
Irademle bırakmayi denedim olmadı
Nikotin bandiyla bırakmayı denedim olmadı
Nikotin sakızı kulandım, günde 1 paket sakiza geçince onu da bıraktım, olmadı.
Elekronik sigara başladım, nikotinli likitleri bi kafaya dikmedigim kalmisti, olmadi.
Allen car kitabını okudum, videosunu izledim 2 ay bırakabildim, tekrar başladım, olmadi.
Bir senedir sigara kullanmıyorum. Kendinizi yipratmayin, gidin sigara bıraktırma poliklinigine champix yazdırin.
Sevgiler,
Bir ay içinde azalarak bitiyor. Hiç aklınıza gelmemesi 3 ayı buluyor. Etrafınızda içenler yoğun ise onlar içerken içmek istiyorsunuz ama canınız istemiyor. Alışkanlığı yenmek zor. İmkânsız değil. 17 aydır içmiyorum. 1 nisanda bıraktım o yüzden biliyorum. Yoksa takip etmiyorum.Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
Eşim ilaçla bıraktı , hiç zorlanmadı. Devlet hastanelerindeki sigara bırakma polikliniğine gitmişti, ücretsiz ilacı almıştı. İlacın 2. Paketine geçmeden sigarayı bırakmıştı. Ama sigarayı kafada bitirmediği için tekrar başladı.
sigarayı bıraktıktan 2 yıl sonra tekrar başladı. Yani aradan öyle kısa bir zaman geçmedi. Zaten bırakmak da istemiyordu, benim zorlamamla yapmıştı. Biraz da insanın içinde olmalı...Kafada bitirmediğinden değil o, tedaviyi tamamlamadığından. O ilaç üç ay üç paket kullanılıyor. İlkini içip bırakanlarda geri dönüş %90'larda. Üç aylık tedaviyi tamamlayablarda %4-5 geri dönüş görülüyor.
ilacın adını söyleme şansınız var mı doktora danışsak bu ilaç hakkın da ? heryer aynı ilacı yazmıyor.Kardeşim 13 yıldır sigara içiyordu hastaneden ilaç aldı ve 1 haftada bıraktı sigarayı. Beynim sigara içtimi bana unutturdu sanki beynim oyun oynuyor benimle diyor.
Tavsiyem sende alabilrsin o ilaçlardan. Devlet ödemesi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?