Sigara derdim lütfen yardımcı olun

Kardeşim 13 yıldır sigara içiyordu hastaneden ilaç aldı ve 1 haftada bıraktı sigarayı. Beynim sigara içtimi bana unutturdu sanki beynim oyun oynuyor benimle diyor.
Tavsiyem sende alabilrsin o ilaçlardan. Devlet ödemesi var

Yaşadığım şehirde gittim kalmamış nikotin bandı verdi ler ise yaramadı

Eşim ilaçla bıraktı , hiç zorlanmadı. Devlet hastanelerindeki sigara bırakma polikliniğine gitmişti, ücretsiz ilacı almıştı. İlacın 2. Paketine geçmeden sigarayı bırakmıştı. Ama sigarayı kafada bitirmediği için tekrar başladı.

Ciddi misin kaç dal dan kaç dala düştün

Saat başı sigara içiyordum. Şimdi 2-3 saat sonra aklıma geliyor. Filtresiz içeyim diyorum içemiyorum. Ne iğrenç bir şeymiş sigara. Filtreyi dolana kadar değiştirme, o iğrençliği görmen lazım. Zift içiyoruz resmen.

Sigaranın aslında aman aman bir fiziksel bağımlılığı yoktur. Genelde el ve ağız alışkanlığından kaynaklanır bırakamama olayı. Kahvenin yanında yemekten sonra falan özellikle alışmışız bir sigara yakmaya. Önce azaltın derim yemeklerden sonra için sadece. Zamanla onu da bitirmeye çalışın.

Bıraktıktan ne zaman sonra içme istediğinde azalma oluyo kolaylaşıyor
Benim hemen oldu yani öyle bırakma zamanı bile hatırlamıyorum içmicem dedim içmedim bidaha alışkanlık oluyo aslında bi boşluğa düşüyo insan eli arıyo da oyalan aklına getirme geldiğinde de yenilme bi süre sonra zaten çok rahatsız olursun kokusundan bile

Azaltmayi denedim iki kat fazla içtm o gün

Sigara bıraktırma programı var daha doğrusu Sigarayı bıraktım deyince cebine kalan para vücudun da ki değişimler için bildirim veriyor bence denemelisin bir de ciğer resmi var gün geçtikçe yeşile dönüyor bence çoook teşvik edici

Sigara kafada bırakılan bişey yada ben senelerce içmeme rağmen tiryaki olmadım bilmiyorum
Kesinlikle oyle arkadasim. Bıraktım ve icmedim. Ilk 3 ay sigara icenlerden uzak kalmalisin. Sonra yaninda sigara icmisler-icmemisler anlamiyorsun. Ilk 3 ay gecsin dayan yani. Ve asla birine kizdin ya da uzuldun ya diyelim konu sahibi, Mutluanne88 sakin sigaraya kosma. Bak gor zafer senin olacak. 10 yili gecmistir benim sigarayi bırakmam. Darisi birakmak isteyenlerin basina.

Süper mis hemen yükle ye yım

Konu hakkında fikrim yok. Sigara ile işim olmaz.

Ama toplu taşımada, asansörde veya yakın bulunduğumuz her yerde sizin kokunuz biz sigara içmeyenleri boğuyor.

Kaldı ki aramızda mesafe olsa bile biz bu kokuyu alıyoruz ....

Yani bazen alımlı çalımlı... süslü püslü...afeti devran bir kız geliyor karşıdan. Vay anasını derken yanımdan geçiyor. Ve sigara kokuyor. Derhal kusmak istiyorum.

Inanın sigara kokan bir insan her ne olursa olsun çok itici oluyor.

Kendinize bir iyilik yapın ve bu kokudan kurtulun.

Allen car yöntemi. Youtube izle. Sebebi bağımlılık . Ha ben hala içiyorum o ayrı mesele.

Psikolojik anlamda nezaman iciyorsan ona dikkat et öncelikle.
Mesela bazilari bir isi bitirdikten sonra kendisini ödüllendirmek adina iciyor veya baskasi dertlendikten sonra sigara icip rahatlayacagini dusunuyor.

O durumlarda sigaraya sarilma hemen. Mesela üzüntülüsün..bekle üzüntün gecene kadar vsvsv...

Yoksa vucuda pek etkisi yok. Üc gün icmesen birdaha da icmek istemezsin..yani vucut istemez. Daha cok psikolojik olarak bir bagimliligi var. Yani birakmak hic de zor birsey degil. Iradene hakim olma meselesi...

Sanırım yeni birşey çıkmış artık devlet karşılıyormuş bu tedavinin ilacını bir aylık bir süreç umarım faydası olur bir araştırın isterseniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…