- Konu Sahibi Mutluanne88
-
Ciddi misin kaç dal dan kaç dala düştünFiltre kullan. Sigarayı bırakmaya yardımcı bana göre. Ben baya azalttım.
Yaşadığım şehirde gittim kalmamış nikotin bandı verdi ler ise yaramadıKardeşim 13 yıldır sigara içiyordu hastaneden ilaç aldı ve 1 haftada bıraktı sigarayı. Beynim sigara içtimi bana unutturdu sanki beynim oyun oynuyor benimle diyor.
Tavsiyem sende alabilrsin o ilaçlardan. Devlet ödemesi var
Ciddi misin kaç dal dan kaç dala düştün
Benim hemen oldu yani öyle bırakma zamanı bile hatırlamıyorum içmicem dedim içmedim bidaha alışkanlık oluyo aslında bi boşluğa düşüyo insan eli arıyo da oyalan aklına getirme geldiğinde de yenilme bi süre sonra zaten çok rahatsız olursun kokusundan bileBıraktıktan ne zaman sonra içme istediğinde azalma oluyo kolaylaşıyor
Azaltmayi denedim iki kat fazla içtm o günSigaranın aslında aman aman bir fiziksel bağımlılığı yoktur. Genelde el ve ağız alışkanlığından kaynaklanır bırakamama olayı. Kahvenin yanında yemekten sonra falan özellikle alışmışız bir sigara yakmaya. Önce azaltın derim yemeklerden sonra için sadece. Zamanla onu da bitirmeye çalışın.
Ilacın adını rica edebilir miyim ?Kardeşim 13 yıldır sigara içiyordu hastaneden ilaç aldı ve 1 haftada bıraktı sigarayı. Beynim sigara içtimi bana unutturdu sanki beynim oyun oynuyor benimle diyor.
Tavsiyem sende alabilrsin o ilaçlardan. Devlet ödemesi var
Kesinlikle oyle arkadasim. Bıraktım ve icmedim. Ilk 3 ay sigara icenlerden uzak kalmalisin. Sonra yaninda sigara icmisler-icmemisler anlamiyorsun. Ilk 3 ay gecsin dayan yani. Ve asla birine kizdin ya da uzuldun ya diyelim konu sahibi,Sigara kafada bırakılan bişey yada ben senelerce içmeme rağmen tiryaki olmadım bilmiyorum
Yarın sabah kardeşime sorup yazarım.malesef ben bilmiyorumIlacın adını rica edebilir miyim ?
Özelden de yazabilirsiniz
Süper mis hemen yükle ye yımSigara bıraktırma programı var daha doğrusu Sigarayı bıraktım deyince cebine kalan para vücudun da ki değişimler için bildirim veriyor bence denemelisin bir de ciğer resmi var gün geçtikçe yeşile dönüyor bence çoook teşvik edici
Allen car yöntemi. Youtube izle. Sebebi bağımlılık . Ha ben hala içiyorum o ayrı mesele.Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
Onu bende 2 kez izledim sanki daha cok icesim geldi hahahahahahahaAllen car yöntemi. Youtube izle. Sebebi bağımlılık . Ha ben hala içiyorum o ayrı mesele.
Sanırım yeni birşey çıkmış artık devlet karşılıyormuş bu tedavinin ilacını bir aylık bir süreç umarım faydası olur bir araştırın isterseniz.Arkadaslar 2 yıldır sigara kullanıyorum. Günde 1 paket içiyorum. İçmek istemiyorum nikotin bandı denedim bir ise yaramadı. Arkadaşlar sigara içmemeye başladıktan kaç gün sonra istek de azalma oluyor deneyim le yen var mı. Ne zaman geçer bu istek ne zaman
Bıraktıktan ne zaman sonra içme istediğinde azalma oluyo kolaylaşıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?