bende bazen zorlanıyorum gerçekten
nerdeyse bir ay olucak hala aklıma geliyo ama kriz gibi değilde mesala türk kahvesi içerken bir tanecik içsem nolur ki gibisinden
ama devamının gelceğinden korkuyorum o kadar yol almışken başa dönmek istemiyorum
tam 3 aydır içmiyorum. artık canım da hiç istemiyor. ama havaların ısınmasından korkmuyor değilim.
Aman deyim, o bitane varya o beni mahvetti işte. Arkadaşlar kehveyi alıp yanınada sigaralarını alıncaaaa dedim, birtanede ben içiyim sohbet olsun... Ondan beri aranıyorum, ara ara 1 tane nolur sanki vs demeye başladım. Sakın denemeyin siz. Ben sanırım özlemişim bu iğrenç şeyi
tam 3 aydır içmiyorum. artık canım da hiç istemiyor. ama havaların ısınmasından korkmuyor değilim.
5.5 aylık hamileyim 11 gün öncesine kadar bırakamadım.Beynimi biri eziyor gibi zonkluyor adeta kriz geldiginde hüngür hüngür aglıyorum.Artık ben anneyim çocugumun hiç günahı yok zevkim yüzünden yaşıtları karşısında hayata 1-0 başlamasının affı olur mu?Ya astım olursa yada fiziken eksik ?Hiç birşey olmasada çocugum her hasta oldugunda vijdan azabı duyacagımı biliyorum benim yüzümden mi bukadar zayıf bünyeli yada okulda yıllar sonra herhangi bir başarasızlığında begin gelişimi ve gebelikteki sigara içişimin muhasebesini yapacagım.En önemliside hayatının herhangi bir döneminde annesiz yoluna devam etmesi ve yaşayacagı zorlukların sebebinin sigara zevkimden kaynaklanması.İşte bu yüzden krize girdigimde gözlerimden yaşlar geliyor gebeyim ve duygusalım yüksek sesle istedigin kadar zorla beni seni içme lüksüne sahip degilim içimde küçücük masum bir yavru var ve begin gelişimini etkilersem istikbalinden olur yavrum daha neler neler.... 11 gün... Çok uzun ve en kötüsü akşama kadar evde yalnızım ve çalışmıyorum beni oyalayacak hiçbirşey yok toplamda 3 ay yeterli en zor aşamaları geçtim ve kırizler bundan sonrası ara ara yoklayacak.Eşimde sigara kullanıyor sen bırakırsan banada cesaret olur dedi en büyük mükafatımda evet ben bıraktım sıra sende diyebilmek
5.5 aylık hamileyim 11 gün öncesine kadar bırakamadım.Beynimi biri eziyor gibi zonkluyor adeta kriz geldiginde hüngür hüngür aglıyorum.Artık ben anneyim çocugumun hiç günahı yok zevkim yüzünden yaşıtları karşısında hayata 1-0 başlamasının affı olur mu?Ya astım olursa yada fiziken eksik ?Hiç birşey olmasada çocugum her hasta oldugunda vijdan azabı duyacagımı biliyorum benim yüzümden mi bukadar zayıf bünyeli yada okulda yıllar sonra herhangi bir başarasızlığında begin gelişimi ve gebelikteki sigara içişimin muhasebesini yapacagım.En önemliside hayatının herhangi bir döneminde annesiz yoluna devam etmesi ve yaşayacagı zorlukların sebebinin sigara zevkimden kaynaklanması.İşte bu yüzden krize girdigimde gözlerimden yaşlar geliyor gebeyim ve duygusalım yüksek sesle istedigin kadar zorla beni seni içme lüksüne sahip degilim içimde küçücük masum bir yavru var ve begin gelişimini etkilersem istikbalinden olur yavrum daha neler neler.... 11 gün... Çok uzun ve en kötüsü akşama kadar evde yalnızım ve çalışmıyorum beni oyalayacak hiçbirşey yok toplamda 3 ay yeterli en zor aşamaları geçtim ve kırizler bundan sonrası ara ara yoklayacak.Eşimde sigara kullanıyor sen bırakırsan banada cesaret olur dedi en büyük mükafatımda evet ben bıraktım sıra sende diyebilmek
veeee bugün tam bir ay oldu
sigarasız geçen 30 gün bazen inanamıyorum çok şükür rabbime beni bu illetten kurtardı
vaaaaaay 30 gün hee, tebrikler şekerim.
bu süre zarfında eminim çok acı çektin, belki çevrendekilere de çektirdin. ama başardın, en önemlisini yaptın. devam...
:) tebrikler benim de 13 gün....ve çok iyiyim
bir ay oldu sadece 2 kilo aldım
aslında daha fazla alırım zannediyordum çünki hiç durmadan yedim ilk zamanlar
elim hiç boş kalmadı sigaranın boşluğunu çekirdek ve kuru meyvalar yiyerek doldurdum bol bol da su içtim
3 gündürde spora başladım yürüyüş ve bir kaç hareket düzenli yapıyorum ve hiç nefes nefese kalmıyorum
şimdi o aldığım iki kiloyu ve üstüne de hedefim olan kiloya düşmeyi hedefliyorum
"tebrikler yeğen" diyesim geldi.
2 kiloyla iyi kotarmışın ya. darısı başımıza...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?