Bi tanıdığım kalp migren sinir vs gibi şeyler için her akşam bir fincan içiyordu sonra ara ara midesi bulanmaya başladı bitki çayı yaptı diye düşündük araştırdık sigarayı bırakmak isteyenlerde kullanıyorlarmış ve farkettikki her sigara içtiğinde midesi bulanıyor 2 3 kere çekip atıyor şimdi günde 3 tane falan anca içiyordur oda iş stresinden kaçmak için bahanesi olduğundanVallahamı
Masallah.tamamen kurtulalim su illetten insaallah.benim sordugum ilac champix ti ama ben bide onu denemek istedim:)ben ikinci kutuyu kullaniyorun yarın 20 gün olacak siğarayi birakalı ayrica ilaç 65 tl
Ay valla denicem insallah hapa falan gerek kalmadan kurtulurumBi tanıdığım kalp migren sinir vs gibi şeyler için her akşam bir fincan içiyordu sonra ara ara midesi bulanmaya başladı bitki çayı yaptı diye düşündük araştırdık sigarayı bırakmak isteyenlerde kullanıyorlarmış ve farkettikki her sigara içtiğinde midesi bulanıyor 2 3 kere çekip atıyor şimdi günde 3 tane falan anca içiyordur oda iş stresinden kaçmak için bahanesi olduğundan
hepimiz kurtuluruz inşAllah ya kendimize zevkle işkence ediyoruzAy valla denicem insallah hapa falan gerek kalmadan kurtulurum
sırayla deneyeceğiz artık çözüm olur inşAllah biriBir yerde okudum bir cay bardaginin icine bir kasik karbonat koyuyormussun canin sigara istediginde gargara yapiyormussun birakan olmus bunu yaparakta
Bende oyle yapicam.bugun ot alicam p.tesi ise e goturcem bide kitap alcam yanima aklimi dagitcam canim istedikce otlari kullancam insallah birakabilirim.yazarim gelismeleriinşALLAH herkes birakabilır ben ilaçdan memnunum ilk iradenizle vs destek otla falan deneyin olmazsa ilaçla birakirsiniz
Aynn ilaç iyi değil ama en azindan bi kaç ay dayanabiliriz bi omür siğara tiryakisi olmakdansa ozelliklede benim gibi iradesi düşük olanlar için2015 Temmuz ayında, kendi kendime 21 günde alışkanlıklardan vazgeçebilirim dedim ve inatla içmeyerek başardım ki ben günde 2 paket içerdim canlar, herkes yapabilir sadece içinde gerçekten bırakma isteği olsun. ilaçları pek tavsiye etmem ama sigaradan iyidir, bırakabilecekseniz kullanın bence de.
Canm Binbirrenk gorüşemiyoruz pek fazla nasilsin inş gelişmeler iyi yondedir bu arada benim yarın 21. günümHer neyin yardımı ile bırakırsanız bırakın ilk günler zor olacaktır ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar değil. O dönemi atlattıktan sonra kendinizdeki olumlu değişimleri gördükçe iyi ki diyeceksiniz. Kendinizle gurur duyacaksınız.
Başarılar diliyorum.
Canm Binbirrenk gorüşemiyoruz pek fazla nasilsin inş gelişmeler iyi yondedir bu arada benim yarın 21. günüm
Evet ben daha çok yeni olduğum için hala destege ihtiyacım var iyi oldu yeni arkadaşların gelmesiEvet canım öyle oldu biraz seyrekleşti gibi görüşmelerSanırım bu topikten devam edeceksin arkadaşlar da gelmişler. Ben de bizimkinden başka kimse yok diyordum ıssızlaşmıştı buralar iyi olmuş komşular gelmişler hoş gelmişler iyi gidiyor çok şükür değişen fazla bir şey yok. Demek sen de 21 günü yakaladın hadi hayırlısı Bundan sonra daha rahat geçecektir.
Benim irademde cok dusuk malesefAynn ilaç iyi değil ama en azindan bi kaç ay dayanabiliriz bi omür siğara tiryakisi olmakdansa ozelliklede benim gibi iradesi düşük olanlar için
Hadi bakalım hayirlı olsun kararın benim yarın 21. günüm olacak çok çabuk geçti darısi sana olsun canm ben her zaman destekçinim her zaman burdayimSadece bir gun hic icmesem heralde o mutlulukla bir daha icmem:) pazar kursa gitcem arkadas ortami malum p.tesi gunu birakcam hem is yogunluguyla kendimi frenlerim diye dusunuyrm.sizlerede yazarm desteklerinizi bekliyrmumarim basaririm yarinda otlari alcam:)
Cok tesekkurler:)Hadi bakalım hayirlı olsun kararın benim yarın 21. günüm olacak çok çabuk geçti darısi sana olsun canm ben her zaman destekçinim her zaman burdayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?