sigara bırakma arkadaşlığı:(

Bi tanıdığım kalp migren sinir vs gibi şeyler için her akşam bir fincan içiyordu sonra ara ara midesi bulanmaya başladı bitki çayı yaptı diye düşündük araştırdık sigarayı bırakmak isteyenlerde kullanıyorlarmış ve farkettikki her sigara içtiğinde midesi bulanıyor 2 3 kere çekip atıyor şimdi günde 3 tane falan anca içiyordur oda iş stresinden kaçmak için bahanesi olduğundan

Ay valla denicem insallah hapa falan gerek kalmadan kurtulurum

Bir yerde okudum bir cay bardaginin icine bir kasik karbonat koyuyormussun canin sigara istediginde gargara yapiyormussun birakan olmus bunu yaparakta

inşALLAH herkes birakabilır ben ilaçdan memnunum ilk iradenizle vs destek otla falan deneyin olmazsa ilaçla birakirsiniz

inşALLAH herkes birakabilır ben ilaçdan memnunum ilk iradenizle vs destek otla falan deneyin olmazsa ilaçla birakirsiniz
Bende oyle yapicam.bugun ot alicam p.tesi ise e goturcem bide kitap alcam yanima aklimi dagitcam canim istedikce otlari kullancam insallah birakabilirim.yazarim gelismeleri

2015 Temmuz ayında, kendi kendime 21 günde alışkanlıklardan vazgeçebilirim dedim ve inatla içmeyerek başardım ki ben günde 2 paket içerdim canlar, herkes yapabilir sadece içinde gerçekten bırakma isteği olsun. ilaçları pek tavsiye etmem ama sigaradan iyidir, bırakabilecekseniz kullanın bence de.

Aynn ilaç iyi değil ama en azindan bi kaç ay dayanabiliriz bi omür siğara tiryakisi olmakdansa ozelliklede benim gibi iradesi düşük olanlar için

Her neyin yardımı ile bırakırsanız bırakın ilk günler zor olacaktır ama gözümüzde büyüttüğümüz kadar değil. O dönemi atlattıktan sonra kendinizdeki olumlu değişimleri gördükçe iyi ki diyeceksiniz. Kendinizle gurur duyacaksınız.
Başarılar diliyorum.

Canm Binbirrenk gorüşemiyoruz pek fazla nasilsin inş gelişmeler iyi yondedir bu arada benim yarın 21. günüm

Canm Binbirrenk gorüşemiyoruz pek fazla nasilsin inş gelişmeler iyi yondedir bu arada benim yarın 21. günüm

Evet canım öyle oldu biraz seyrekleşti gibi görüşmeler Sanırım bu topikten devam edeceksin arkadaşlar da gelmişler. Ben de bizimkinden başka kimse yok diyordum ıssızlaşmıştı buralar iyi olmuş komşular gelmişler hoş gelmişler iyi gidiyor çok şükür değişen fazla bir şey yok. Demek sen de 21 günü yakaladın hadi hayırlısı Bundan sonra daha rahat geçecektir.

Evet ben daha çok yeni olduğum için hala destege ihtiyacım var iyi oldu yeni arkadaşların gelmesi

ben 15 yasindan beri iciyordum.birakmaya karar verdim bugun yarin derken bir yil gecti.ve nihayet beynimi hazirlamisimki zorla imi tana ictim biraktim .uc gun sonra kriz geliyor tipki diyet yaparken acliga dayanamazsinizya buda oyle .dayanamiyorum illa icicem bir sigara aldim biraz sonra iceyim falan derken o istek gecti birden buda ayni cok aciktiginizda yemeyip o kriz gecince fazla yiyemezsiniz onun gibi .sonucta icmedim uc gun sonra tekrar yine icmedim ve ben bu mantigi cozdum o kriz gelince onun gecicegini dayanirsanir iste orda iradeyi siz yonetiyorsunuz.aradan alti ay gecti cok kotu olaylar yasadim tekrar basladim iki ay ictim tekrar biraktim bir yil simdi ise canim cok sıkılsa bile aklıma gelmiyor .en zorlandigim yerler ise icen arkadaslarimla bir araya gelince oluyordu kahveyle ickiyle falan seviyordum bu ortamlardan kacmadim ki bunuda asmak icin

Sadece bir gun hic icmesem heralde o mutlulukla bir daha icmem:) pazar kursa gitcem arkadas ortami malum p.tesi gunu birakcam hem is yogunluguyla kendimi frenlerim diye dusunuyrm.sizlerede yazarm desteklerinizi bekliyrm umarim basaririm yarinda otlari alcam:)

Hadi bakalım hayirlı olsun kararın benim yarın 21. günüm olacak çok çabuk geçti darısi sana olsun canm ben her zaman destekçinim her zaman burdayim

Bugün ilk günüm sabah kalkar kalkmaz 45 dk içinde aç karnına 4 sigara içen ben zorlu bir kaç atakla baş ederek bu saate ulaştım.Şuanda kendimi daha iyi hissediyorum.İnşallah bu defa başarıcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…