Kimse sigarayı benimle bırakmak istemiyor mu
oncelikle istemek yeter canm bende siğara birakiyorum zyban kullaniyorum ve hiç zorlanmadan bugun 19. gün teknefes çekmeden siğarasiz 19 gün benki kendi kendime birakmak için çok denememoldu en fazla 5.6 gün dayanabildim oda şaftim kayditamam canım. Bende olmazsa yine sigara bırakma polikliniğine gideceğim daha önce zyban kullandım isteğimi çok bastırmıştı günde 1-2 tane içtim nasıl olsa canım artık istemiyor bırakabiliyorum diye hiç tamamen bırakmadım ilaç bitince yine eskiye döndüm. Aslında ilaç bitmeden içtiğim 1-2 sigarayı da içmeseydim belkide şuanda bırakmıştım. sigara bırakma polikliniğine gidip de bırakan çok kişi varmış.
kararın için tbrikler cnm karar vermek başarmanin yarısidir
sabah siğarasi benim vazgeçilmezimdi ama vazgeçilirmiş hemde büyük bi mutluluklasabah sigarası huyu bende de var daha gözümü açmadan çakmak sigara arıyorum. fesleğeni duymamıştım denemek lazım. bitkinin adını hatırlamıyorum yarın sorup dönüş yaparım inşAllah
Bennn isterimKimse sigarayı benimle bırakmak istemiyor mu
Yasasinnnnnn:) senin sigara bagimliligin ne durumda canimBennn isterimbende hala birakma aşamasindayim birbirimize destek oluruz
Canimmm tebrik ediyorum gercekten cok ozeniyorum size ya.Zybanda etkili bir ilac ben kullanirken sadece 1 2 adet iciyordum kiymetini bilemedim keske biraksaydm o zamanlar.simdide isten izin alamadigim icin poliklinige gdemiyorumoncelikle istemeketkiili bir r canm bende siğara birakiyorum zyban kullaniyorum ve hiç zorlanmadan bugun 19. gün teknefes çekmeden siğarasiz 19 gün benki kendi kendime birakmak için çok denememoldu en fazla 5.6 gün dayanabildim oda şaftim kaydiama ilaçla hiç zorlanmiyorum şiddetle tavsiye ediyorum ilaç yardimiyla sizde birakabılirsiniz
Ben 17 yil günlük 1 paket siğara içiyordum birakmaya karar verdim en fazla 6 gün dayandım sonrasinda bi arkadaş doktor onerdi ilaç kullanmaya başladim ve çok rahat bi süreç geçiriyorum eğer sende daha once kullandiysan zyban kullandinsa bence paranla al kullan tekrar muaneye gerek yok eğer zamanin yoksaYasasinnnnnn:) senin sigara bagimliligin ne durumda canim
bence polikiliniğe gerek yok direk ilaca başla nasil olsa oncesi kullanmişsın yan etkı olmamişCanimmm tebrik ediyorum gercekten cok ozeniyorum size ya.Zybanda etkili bir ilac ben kullanirken sadece 1 2 adet iciyordum kiymetini bilemedim keske biraksaydm o zamanlar.simdide isten izin alamadigim icin poliklinige gdemiyorum
Sende mi zyban kullaniyorsun.kac gun oldu icmeyeli.tekrar poliklinige gitmek istyrm cnku diger turlu ilaclar cok pahali.ben calistigim ilac deposundan almak icin sordum 250 tl poliklinik yazarsa saglik kurulusundan ucretsiz aliyorsunBen 17 yil günlük 1 paket siğara içiyordum birakmaya karar verdim en fazla 6 gün dayandım sonrasinda bi arkadaş doktor onerdi ilaç kullanmaya başladim ve çok rahat bi süreç geçiriyorum eğer sende daha once kullandiysan zyban kullandinsa bence paranla al kullan tekrar muaneye gerek yok eğer zamanin yoksa
ben ikinci kutuyu kullaniyorun yarın 20 gün olacak siğarayi birakalı ayrica ilaç 65 tlSende mi zyban kullaniyorsun.kac gun oldu icmeyeli.tekrar poliklinige gitmek istyrm cnku diger turlu ilaclar cok pahali.ben calistigim ilac deposundan almak icin sordum 250 tl poliklinik yazarsa saglik kurulusundan ucretsiz aliyorsun
inşAllah bende vazgeçeceğim sabahları işe gelirken biraz merdiven çıkınca nefes nefese kalıyorum berbat birşeysabah siğarasi benim vazgeçilmezimdi ama vazgeçilirmiş hemde büyük bi mutlulukla
canım günaydın bitkinin adı Karabaş Otuymuş sigara içince tadı falan kötü geliyormuş tiksindiriyormuştamam canım. Bende olmazsa yine sigara bırakma polikliniğine gideceğim daha önce zyban kullandım isteğimi çok bastırmıştı günde 1-2 tane içtim nasıl olsa canım artık istemiyor bırakabiliyorum diye hiç tamamen bırakmadım ilaç bitince yine eskiye döndüm. Aslında ilaç bitmeden içtiğim 1-2 sigarayı da içmeseydim belkide şuanda bırakmıştım. sigara bırakma polikliniğine gidip de bırakan çok kişi varmış.
Vallahamıcanım günaydın bitkinin adı Karabaş Otuymuş sigara içince tadı falan kötü geliyormuş tiksindiriyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?