Haklisin bende bugün yarın diye diye zaman geciriyorum karabaş otunu alıp deniycem inşallah faydası olur :)Ben normal sallama çay gibi olanından aldım karabaş otunu. Bir de kuru fesleğen aldım ikisini bir fincana koyuyorum üstüne sıcak su döküyorum demleniyor limonda sıkıyorum birden içmiyorum hepsini canım sigara istedikçe aklıma geldikçe birer ikişer yudumluyorum. Bilmiyorum ottan mı ama dün mesela bir kac defa çok canım istedi kriz geldi yani ama bugün hiç olmadı bir de internete yaz karabaş otu ile sigara bırakma diye kullananların yorumları var hem cok faydalı oldugunu hemde cogu kısının sıgarayı otla bıraktıgını yazmıslar. Ama ben daha once ılac bıle kullandım bırakamadım yanı ılk defa sunu anladım bırakmayı ıstıyorum ama bır tane ıcsemde bısey olmaz bunuda ıceyım yarın daha az ıcerım ay dayanamıcam ıceyım bu son olur gıbı bahanelerle kesınlıkle kendimizi kandırmamamız lazım ben daha once hep boyle dusunuyodum hıc bırakamadım ben bunu ıcmıcem inat edicem içmicem yazık saglıgıma parama vs gıbı dusuncelerle hemen kendımızı durdurmalıyız.
umarım bırakırsın.benım de ıkıncı gunum inşallah kurtuluruz ama kafaya koymak şartHaklisin bende bugün yarın diye diye zaman geciriyorum karabaş otunu alıp deniycem inşallah faydası olur :)
Sen neyden sadece 1 bardak içtin canım. Ben çaya bugun basladım ilk defa sakınlık verıyo,rahatlatıyo sıgara cok ıstemıyosun ben cok memnun kaldım. Alıp kullanın bence mutlakabugün sadece 1 bardak içtim nescafe türk kahvesi içmedim yetişebilirsem işten çıktıktan sonrada otu alıp başlamalıyım bian önce. Çaya yeni mi başladın canım sen
bugun hıc sıgara ıcmedın dmıbugün sadece 1 bardak içtim nescafe türk kahvesi içmedim yetişebilirsem işten çıktıktan sonrada otu alıp başlamalıyım bian önce. Çaya yeni mi başladın canım sen
2. günüde atlattin bizim elimizde olan bişey istemiyorum içmicem de yenebilirsinAkşam ablamın arkadası gelıyormus bıze bu demekkı benım ıcın aksam ımtıhan var cunku ablamda arkadasıda sıgara ıcıyor kesın kahve sıgara vs olacak ama ıcmıcem bu saate kadar dayandım dayanırım
Hiç içmedim:) Yanlarında bile oturdum muhabbet ettım onlar sıgara kahve falan ıctıler bır kez olsun elıme almadım. Çok mutluyum galiba başarıyorum2. günüde atlattin bizim elimizde olan bişey istemiyorum içmicem de yenebilirsin
Benim bugun 4. günüm hiç içmiyorum elime bile almıyorum. Bol Bol bitki çayı iç sakinleştiriyor. Ve hep şunu söyle kendi kendine ''iç-mi-cem!''bguun benimde ilk günüm gündüz birşey yoktu şuan üzerimde aşırı stres oluştu kendimi kötü hissediyorm. allen car yönteminde 2gün çok önemli olduğunu söylemişlerdi. nerden başladım bu başbelasına
dayanabildin mi canımAkşam ablamın arkadası gelıyormus bıze bu demekkı benım ıcın aksam ımtıhan var cunku ablamda arkadasıda sıgara ıcıyor kesın kahve sıgara vs olacak ama ıcmıcem bu saate kadar dayandım dayanırım
Canım işte onu yapmaman lazımbenden sigara arkadaşı olmaz sanırım dün akşam arkadaşlarım vardı önce dayandım sonra dayanamayıp içtim
Bende cok kötü oluyorum ya ne olacak böyleCanım işte onu yapmaman lazımolmuş bir kere kırma hevesini içme artık. Benim bugun 5.gunum hiç içmedim ama çok kotuyum bugun
AMİN İNŞALLAH kolay alışıp zor bırakıyoruz nasıl bir şey bu yagünaydın kızlar... benim de bugün 6. gün ve bende çok kötüyüm. Devletin verdiği ilaçla bıraktım ama günde sadece 1 mg alıyorum 2. si çok kötü yapıyor. Canım çok istiyor. Ve hayatımın en zor döneminde bıraktım gibi hissediyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?