sizin gibi kurtulan arkadaşları gorünce daha fazla motive oluyoruz inş bizlerde kurtuluruz siğara illetinden kutluyorum sizi.Sigarayı bırakmak üzere adım atanları kutluyorum. Bende bu yollardan geçtim ve bırakalı bu ayın 27 'sinde tam 1 yıl oluyor. Kesinlikle kolay bir süreç değil ama imkansızda değil. Ben ki asla bırakamam diyordum hatta bırakmayı düşününce içimi sıkıntı kaplıyordu. Bıraktığım ilk haftalarda burada bırakmak isteyenlerin yazılarını okudum yalnız olmadığımı hissettim ve bu bana büyük bir motivasyon oldu. Umarım bırakmak isteyen herkes başarılı olurda bu esaretten kurtulur.
benim 2. gün...sizin gibi kurtulan arkadaşları gorünce daha fazla motive oluyoruz inş bizlerde kurtuluruz siğara illetinden kutluyorum sizi.
Ben dr kontorulunde birakıyorum siğara bırakma günüme daha var sen kendi kendine birakiyorsun bildiğim kadariyla büyük başari.benim 2. gün...
sende durum ne arkadaşım?
evet kendi kendime...başaracağım inşallah..Ben dr kontorulunde birakıyorum siğara bırakma günüme daha var sen kendi kendine birakiyorsun bildiğim kadariyla büyük başari.
Gel buyur canim aramiza katıl hep beraber birakalım.Hanımlar nasıl gidiyor? :) Bende bırakmak istiyorum sabahları ağzım çamur gibi oluyor.
Tebrikler canim Rabbim bi daha dondürmesin o pisliğe kafada bitirme olayini ben bi türlü beceremedimÖnce rabbimisteyen herkese kurtulmayi nasip etsin diyorum gönülden.Belki birilerine yardimim olur diye kendi hikayemi anlatayım istedim.43 yasindayim 22 yildir iciyorum son yillarda 1.5 paketi asmisti gunluk tuketimim kahvalti yapmafan once 6 7 tane icerdim oyle diyim...
1 aydir icmiyorum ve hicte zor olmadi birakmam hic zor olmadi irademi kullandigimi pek sanmiyorum irade ile olsaydi ayni sizler gibi cok iradesiz oldugumu duşunurum sigaraya karsi....Ben aslinda anı gelir derler ya .Yada kafada bitirmek nasil oldu anlamadim ama oyle oldu bende.Allen carr ı duymussunuzdur Emre üştünuçar in sinema filmi bırakmak istiyorumu izledim bıraktım gitti bugun tam bir ay.Büyük konuşmak istemiyorum ama hiç canım istemiyor içmem sanırım daha.Olayı büyütmedi kafam bırakmayı da büyütmedi bırakmış olmayida buyuk basari gibi cogaltmadi kafam her gecen gun nefesimin rahatladigi hissi beni mutlu ediyor.......Bilmiyorum inanin cok denedim gece karar verdim sabah ictim inanilmaz bagimliydim kurtulacagimi sanmiyordum beynimde bu olay nasil cozuldu nasil biraktim bende inanamiyorum ama o videoyu beynim sindirdi gercekten buyuk bir olay olmadigina kolayca birakabilecegime ikna oldum izleyin isterseniz sorunuz olursa destek verebilirsem sevinirim
Insallah basarmisimdir canim ustune kafa yormuyorum da kilo aliyorum cok canim sıkılıyor bu durumaTebrikler canim Rabbim bi daha dondürmesin o pisliğe kafada bitirme olayini ben bi türlü beceremedimdediğin filmleri izledim ilk etapta etkiliyor bi müddet senra fabrika ayarlarına geri donüyorum sen ne güzel başarmişsin.
siğara bitince kilo kolay forumda bi sürü diyet topiği var bi tanesini uygular kurtulursun kilolardan zor olan siğara bağimlılığindan kurtulmak.Insallah basarmisimdir canim ustune kafa yormuyorum da kilo aliyorum cok canim sıkılıyor bu duruma
Umarim gelirsin buraya.Canim ben 22 yil ictim son zamanlar 2 pakete ciktim sabah kahvaltidan once 8 10 tane icerdim ...birakiliyor.Ama aklina gelmesi canin kstedigi anlami tasimiyor bunu kabullen bu bagimli oldugun seyden kurtulmanin tek yolu onu onemsememek cok ciddiye almamak onsuz napicam streslenince napicam can sikintim olacak diye buyuk anlamlar yukleme ...Sana yeminle hic bak elimden dusmezdi hic boslul duygusu yasamiyorum aklima gelmiyomu geliyo ama canim istiyo diye dusunmuyorum canimiz o pos kokan zehri istemiyor bu yanlis sartlanma.....Ay bende bunu 22 yil sonra anladim keske birilerine anlatabilsemKızlar selam bende 3-4 gündür sigara içmiyorum zaman zaman motivasyonum cok düşüyor o zaman forumu okuyorum ama bazen buda yeterli olmuyor birbirimize destek olursak bu illetten daha kolay kurtuluruz insallah hepinize sağlıklı günler dilerim
Cok tesekkur ederim birkac gundur icmiyordum dun gece binada calan yangin alarmindan sonra bi tane yaktim ama nefret ettim yok yok birakacagim nefes alabilmek icin bırakamam gerekUmarim gelirsin buraya.Canim ben 22 yil ictim son zamanlar 2 pakete ciktim sabah kahvaltidan once 8 10 tane icerdim ...birakiliyor.Ama aklina gelmesi canin kstedigi anlami tasimiyor bunu kabullen bu bagimli oldugun seyden kurtulmanin tek yolu onu onemsememek cok ciddiye almamak onsuz napicam streslenince napicam can sikintim olacak diye buyuk anlamlar yukleme ...Sana yeminle hic bak elimden dusmezdi hic boslul duygusu yasamiyorum aklima gelmiyomu geliyo ama canim istiyo diye dusunmuyorum canimiz o pos kokan zehri istemiyor bu yanlis sartlanma.....Ay bende bunu 22 yil sonra anladim keske birilerine anlatabilsem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?