• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sigara bırakma arkadaşlığı:(

İnsan ne kadar içmek istemiyorum desede stresli bi durumda direk sigaraya başvuruyor. sanırım benim önce her sıkıntıda sigaraya yönelmekten vazgeçmem lazım

Bugün ilk günüm sabah kalkar kalkmaz 45 dk içinde aç karnına 4 sigara içen ben zorlu bir kaç atakla baş ederek bu saate ulaştım.Şuanda kendimi daha iyi hissediyorum.İnşallah bu defa başarıcam
inşAllah canım bende 1 tane içtim dayanamayıp :(

inşAllah canım bende 1 tane içtim dayanamayıp :KK43:
İnat ettim ben bu defa direncemmmm:) bir de hep sigaraya yöneleceğim zaman aklıma şunu getiriyorum şimdi ben kalıp bir sigara içsem hem bırakma hevesim kaçacak hem de pişman olucam sonrasında o yüzden içmiyorum. Açıkçası bir de benim temmuzda düğünüm var çeyiz falan yapıyorum aylık 210 tl sigara parası gözüme geliyo o paraya neler alırım her ay sağlığımı da düşünüyorum tabiki ama maddiyat bile aslında bırakmamız için çok yeterli bir sebep

Sadece şunu çok merak ediyorum acaba kaç gün sonra canım istememeye başlar ve alışkanlık olarak aramam

İnat ettim ben bu defa direncemmmm:) bir de hep sigaraya yöneleceğim zaman aklıma şunu getiriyorum şimdi ben kalıp bir sigara içsem hem bırakma hevesim kaçacak hem de pişman olucam sonrasında o yüzden içmiyorum. Açıkçası bir de benim temmuzda düğünüm var çeyiz falan yapıyorum aylık 210 tl sigara parası gözüme geliyo o paraya neler alırım her ay sağlığımı da düşünüyorum tabiki ama maddiyat bile aslında bırakmamız için çok yeterli bir sebep
yaa benimde temmuzda nişanım varr bohçası şu su busu derken hepsi para bende aynı şeyi diyorum sigaraya verdiğim parayla bi eksiğimi alırım diye şuan tek tük içsem de baya azalttım

ben aslında geçen sene 9 ay bırakmıştım sonra arkadaş ortamında uzattılar yok falan demiştim ama 1 tane bi içtim ertesi gün 1 tane daha içeyim kahveyle deerkeen paket almaya başlamıştım tekrar. o yüzden bıraktıktan sonrada baya çaba gerekiyor ve 1 tanesi bile tekrar başlamaya yetiyor

ben aslında geçen sene 9 ay bırakmıştım sonra arkadaş ortamında uzattılar yok falan demiştim ama 1 tane bi içtim ertesi gün 1 tane daha içeyim kahveyle deerkeen paket almaya başlamıştım tekrar. o yüzden bıraktıktan sonrada baya çaba gerekiyor ve 1 tanesi bile tekrar başlamaya yetiyor
Ne güzel bırakmışsın ya bende bırakma ilacı kullanırken tek tük içiyordum ama öyle olmuyor mutlaka farkında olmadan eskiye dönüyorsun bence tek kurtuluş hiç içmemek ve birden bırakmak

yaa benimde temmuzda nişanım varr bohçası şu su busu derken hepsi para bende aynı şeyi diyorum sigaraya verdiğim parayla bi eksiğimi alırım diye şuan tek tük içsem de baya azalttım
Valla sağlık 1, para 2:D sigara aklıma gelir gelmez çeyizlerimi, taksitlerimi düşünüyorum:D

çeyizler beni benden alıyor zaten para nasıl yetişir bilmemm :KK42:
çok güzel çok değişik şeyler var çok para gidiyor temel olması gerekenlere giden parayı soylemıyorum bıle:( bu arada ben çok kotu bır sey yaptım sadece 3 kez cekıcem dıye sıgarayı aldım elıme yaktım sadece kısa kısa cektım 3 kez ve 4.yu cekmeden attım kotu bırsey yaptım bılıyorum ama motıvasyonumu kırmamalıyım dmı bu sekılde ufak kacamaklarla bırakan var mı yoksa ıcmıcem dıyıp bır daha hıc ıcmeyenler mı bırakabılıyor bır de bunu dusunmeye basladım smdı:(

çok güzel çok değişik şeyler var çok para gidiyor temel olması gerekenlere giden parayı soylemıyorum bıle:KK43: bu arada ben çok kotu bır sey yaptım sadece 3 kez cekıcem dıye sıgarayı aldım elıme yaktım sadece kısa kısa cektım 3 kez ve 4.yu cekmeden attım kotu bırsey yaptım bılıyorum ama motıvasyonumu kırmamalıyım dmı bu sekılde ufak kacamaklarla bırakan var mı yoksa ıcmıcem dıyıp bır daha hıc ıcmeyenler mı bırakabılıyor bır de bunu dusunmeye basladım smdı:KK43:
Ben azaltarak bırakmıştım geçen sefer ama şimdi bu sana örnek olsun istemem tabi bırakabiliyorsak bir anda bırakmak en iyisi.

Ben azaltarak bırakmıştım geçen sefer ama şimdi bu sana örnek olsun istemem tabi bırakabiliyorsak bir anda bırakmak en iyisi.
Tüm gün 3 nefeslik sigara ile mesai saatini bitirdim şükür. Ama inanın bugünle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum sanki. Başım dönüyo ara ara ve beynim çalkalanıyomuş gibi. Sigara bırakma etkileri mi bunlar:s

Tüm gün 3 nefeslik sigara ile mesai saatini bitirdim şükür. Ama inanın bugünle ilgili hiçbirşey hatırlamıyorum sanki. Başım dönüyo ara ara ve beynim çalkalanıyomuş gibi. Sigara bırakma etkileri mi bunlar:s
kolay gelsin cnm ilk 3 gün zorlayacak tabi sabır bolca bitki çaylari vede karanfil çok iyi geliyor

çok güzel çok değişik şeyler var çok para gidiyor temel olması gerekenlere giden parayı soylemıyorum bıle:KK43: bu arada ben çok kotu bır sey yaptım sadece 3 kez cekıcem dıye sıgarayı aldım elıme yaktım sadece kısa kısa cektım 3 kez ve 4.yu cekmeden attım kotu bırsey yaptım bılıyorum ama motıvasyonumu kırmamalıyım dmı bu sekılde ufak kacamaklarla bırakan var mı yoksa ıcmıcem dıyıp bır daha hıc ıcmeyenler mı bırakabılıyor bır de bunu dusunmeye basladım smdı:KK43:
Daha once hiç denemem oldumu bu ılk denememi

Daha once hiç denemem oldumu bu ılk denememi
Çok denemem oldu ama hiçbirinde hiç içmemezliğim olmamıştı en az 2 tane içmiştim dayanamayıp ve o gün denemem son buluyordu zaten:( ama bu defa daha farklı hissediyorum kafamda bitti diyorum inat ediyorum içmicem diye mesela benım calıstıgım ıs yerının yakınlarında sigara alabılecegım bır yer yok ve ben buraya sıgaram kalmaz korkusuyla hep dolu paketle gelırdım bugun yanımda ne paket var ne sıgara ve gayet rahatım cunku sıgara benım ıcın bıttı kendı paramla kendı sonumu hazırlayamam. Karabaş otuyla fesleğenide aldım demledim canım sigara istedikçe ondan içicem bir kaç yudum bir de dediğin gibi bol bitki çayı ve bir de ben neskafe çok tükettiyorum. Bakalım 10 günü atlattık mı kolay diye düşünüyorum.

nescafe ve türk kahvesını bende çok içiyorum ve her içmemde aklıma sigara geliyor ya:KK43:
Bende bugün akşam başlayacağım karabaş otuna inşAllah bırakmamıza en azından desteği olur.

nescafe ve türk kahvesını bende çok içiyorum ve her içmemde aklıma sigara geliyor ya:KK43:
Bende bugün akşam başlayacağım karabaş otuna inşAllah bırakmamıza en azından desteği olur.
Şuanda çay yanımda hazır içiyorum canım sigara istedikçe, sanada yazarım canım yararlarını. Kahveyle sigara içiyodum, güzel oluyodu vs düşünme o sadece bizim alışkanlığımız,bastırıyo ısteği bence ama sden daha çok içiyosan kahveden de uzak durcaksın canım malesef:(

Back