sıfırdan hayat kurmak çok mu zor :(

Üniversitede ne okudunuz ? Kolay iş bulabilen bir bölümse kocaman kadınsınız, çekin gidin. Pahalı çanta almaktansa bir süre birikim yapıp çekip gitseniz daha iyi değil mi ?
Hiç bi üniversite mezunu kolay iş bulamıyor maalesef ama gideceğim yerde çevrem çok. O yüzden ev iş olayını kolay halledebileceğimi düşünüyorum. Tabii ki kimseye güvenip hareket etmem ama şuan o şekilde görünüyor. Aileme evden ayrılacağımı söyledim yolun açık olsun diyip kapıdan çıktığın an mahkeme kararıyla evlatlıktan men edileceğimi söylediler

böyle bir aile evden ayrılmanız hakkında sizi engellemeye çalşımaz mı izin rıza verirler mi? nasıl gideceksiniz?

Çocuğunuz yoksa bir ev kuracak küçük bir miktar paraniz varsa baska sehirden ev tutup is bulup gecinebilirsiniz

Hayır 3 kardeşiz. Yeniden biriyle evlenmek için bu evde beklemek istemiyorum. Çünkü karsıma çıkan ilk kişiye kurtuluş yolu diye atlamaktan korkuyorum

Hayır 3 kardeşiz. Yeniden biriyle evlenmek için bu evde beklemek istemiyorum. Çünkü karsıma çıkan ilk kişiye kurtuluş yolu diye atlamaktan korkuyorum
Diger kardeslerinize karsida boyleler mi, yoksa sizinle mi sorunlari var sadece?

Cok haklisiniz, kurtulus olarak gorup evlenme düşüncesi hataya sürükleyebilir. Ama basindan bir evlilik gecmis tecrubeli bir kadinsiniz artik ayni hatayi kolay kolay yapmazsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…