sıfırdan hayat kurmak çok mu zor :(

"Sifirdan" anlayisimiz cok farkliymiş. 😄
Bana pek sifirdan gelmediniz, yapilmayacak zor bir sey de goremedim. Başlayin devami gelir.
Evet sıfırdan . Öyle düşünürsek benim üzerime tapular var ama babamın imzası olmadan hiç bişey yapamıyorum. 1+1 sobalı evde bile kalırım Çünkü şuan yaşadığım ev kocaman olsa bile mutlu değilim. Odamda tek başıma dahi oturmama izin yok

yazdıklarınızdan cokta zora gelemediğinizi düşündüm yani öyle bulaşık yıkar yinede hayatıma devam ederim sözleri şimdilik cezbedici olsada maddi olarak sorunlar yaşadığınız da bu pembe hayalleriniz kabusa dönebilir aile şirketinizde devam edip evinizi ayıramıyormusunuz yani illa herkesten kaçmak şart mı
Çok zora gelememek mesela nedir ? Odamda oturmama izin yok sadece uyumak için gidebilirim. Dışarıya çıktığımda canlı konum atmak zorundayım. Eve arkadaşlarımı çağıramam rahatsız oluyolar. Dışarı çıkamam çünkğ ben dulmuşum izin vermiyolar. Sadece işten eve evden işe o kadar

İnanın ona bile sabrım kalmadı zaten kendi şirketimizden başka yerde çalışmama izin verilmiyor ve asgari ücret alıyorum
Arabanı satma. Yüksek lisansa kaydol. Önce gidip gelicem de sonra ev tut. O ara kendi mesleğine alakalı iş ara. Ya da kpss çalışmışsan atanmaya bak. Bu kpss ile adalet bakanlığı iyi alım yapacak diyorlar. Atama yok ama polis vs her zaman alır. Bunları deneyin

Arabanı satma. Yüksek lisansa kaydol. Önce gidip gelicem de sonra ev tut. O ara kendi mesleğine alakalı iş ara. Ya da kpss çalışmışsan atanmaya bak. Bu kpss ile adalet bakanlığı iyi alım yapacak diyorlar. Atama yok ama polis vs her zaman alır. Bunları deneyin
İş yerinde iznim yok git gel yapamam. Haftanın 6 günü çalışıyorum

İş yerinde iznim yok git gel yapamam. Haftanın 6 günü çalışıyorum
Siz de her şeye yok diyorsunuz başka çare yok. İş yeri sizin aile işi değil mi sonuçta. Atanma ne durumda? Başka yerde iş bulun izin yok diye bir şey kabul etmeyin. Yüksek lisans için isyan edin engel olmayın diye

Aile evindeyken maddi sorunum yok anlamında söyledim 🙈 şuan bana ait sadece arabam var çok zor durumda kalırsam onu satarım diye düşünüyorum
Ailenin durumu çok iyi ise sana bir ev alamazlar mı?sonrasında çalışıp yaşarsın..ama kira da ödeyeceksen iyi bir mesleğin ve kazancın olması gerekir..Bulasik yıkamakla olmaz bu işler..gercekci olmak gerek

Ailenin durumu çok iyi ise sana bir ev alamazlar mı?sonrasında çalışıp yaşarsın..ama kira da ödeyeceksen iyi bir mesleğin ve kazancın olması gerekir..Bulasik yıkamakla olmaz bu işler..gercekci olmak gerek
Aileminndurumu iyi benimde dairelerim var ama onların onayı olmadan bişey yapamıyorum. Evden çıkmama izin yok. Ayrı eve çıkmama izin yok hiç bi şekilde. Benim tasmam onlarda ne deseler onu yapmak zorundayım

Üniversitede ne okudunuz ? Kolay iş bulabilen bir bölümse kocaman kadınsınız, çekin gidin. Pahalı çanta almaktansa bir süre birikim yapıp çekip gitseniz daha iyi değil mi ?

Aileminndurumu iyi benimde dairelerim var ama onların onayı olmadan bişey yapamıyorum. Evden çıkmama izin yok. Ayrı eve çıkmama izin yok hiç bi şekilde. Benim tasmam onlarda ne deseler onu yapmak zorundayım
Ben anladım durumunu...Bu gerikafali yobazlardan ancak evlenirsen veya ölürsen kurtulabilirsin... Madem hiçbir şekilde guzellikle seni rahat birakmayacaklar o zaman sana tavsiye; çaktırmadan üstüne tapulu ne kadar daire varsa sat, al parayı kaç, izini kaybettir...

bunca baskının altında yatan bir sebep var mı ? çünkü odamda bile yalnız kalamıyorum demişsiniz..

muhakkak ailenizin bu tavrının altında bir neden var, eğer öyleyse daha açık anlatırsanız insanlar size ve durumunuza uygun daha iyi fikirler verebilirler..

Evet sıfırdan . Öyle düşünürsek benim üzerime tapular var ama babamın imzası olmadan hiç bişey yapamıyorum. 1+1 sobalı evde bile kalırım Çünkü şuan yaşadığım ev kocaman olsa bile mutlu değilim. Odamda tek başıma dahi oturmama izin yok

bunca baskının altında yatan bir sebep var mı ? çünkü odamda bile yalnız kalamıyorum demişsiniz..

muhakkak ailenizin bu tavrının altında bir neden var, eğer öyleyse daha açık anlatırsanız insanlar size ve durumunuza uygun daha iyi fikirler verebilirler..
Tek sebep evlenip boşanmış olmam:) ben dulmuşum herkes bana başka gözle bakarmış gezip tozmam uygun değilmiş. Dizlerimi kırıp evde oturcakmışım

X