Canım ilk önce eşin gidicen özel bi hastanede labaratuarı güzel olan bi hastanede sperm testi vericek orda sperm çıkışı varmı veya sperm yoksa spermden önce öncül hücreler var onun seviyesini öğrenicek ona görede üroloji doktoru ilaç verir ve onları kullanır hangi şehirde yaşıyorsunuz biz ankarada tedavi gördük bizimde 0 dıŞimdi ne yapmamı önerirsiniz eşimin ilk sperm testinde bir canlı sperm, ikincisinde 5 canlı sperm , 3. De de sıfır oldu
Ben Erzurum'da yaşıyorum.. labaratuvar i güzel mi değil mi nereden bilebilirim peki . Ve .üroloji doktorunun vereceği ilaç nasıl bir gelişim sağlarCanım ilk önce eşin gidicen özel bi hastanede labaratuarı güzel olan bi hastanede sperm testi vericek orda sperm çıkışı varmı veya sperm yoksa spermden önce öncül hücreler var onun seviyesini öğrenicek ona görede üroloji doktoru ilaç verir ve onları kullanır hangi şehirde yaşıyorsunuz biz ankarada tedavi gördük bizimde 0 dı
Ben Erzurum'da yaşıyorum.. labaratuvar i güzel mi değil mi nereden bilebilirim peki . VrCanım ilk önce eşin gidicen özel bi hastanede labaratuarı güzel olan bi hastanede sperm testi vericek orda sperm çıkışı varmı veya sperm yoksa spermden önce öncül hücreler var onun seviyesini öğrenicek ona görede üroloji doktoru ilaç verir ve onları kullanır hangi şehirde yaşıyorsunuz biz ankarada tedavi gördük bizimde 0 dı
Bu arada şimdi ne durumdasınızCanım ilk önce eşin gidicen özel bi hastanede labaratuarı güzel olan bi hastanede sperm testi vericek orda sperm çıkışı varmı veya sperm yoksa spermden önce öncül hücreler var onun seviyesini öğrenicek ona görede üroloji doktoru ilaç verir ve onları kullanır hangi şehirde yaşıyorsunuz biz ankarada tedavi gördük bizimde 0 dı
Yani üniversite hastanesine gittik sadece iyidir diye düşünerek.. çıkış olursa dondurma istemek devlette de yapılan bir işlem değil mi canım?Hayır canım tese eşinden ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar bulursalar alıyorlar ve onlarla tüp bebek yapılıyor. Ama sizin zaten bi kaç kez çıkışınız olmuşş tese demeleri saçmalık geldi bana.. siz labaratuarı güzel bi hastnede test vermelisiniz orda çıkış olursa direk dondurma talep edersiniz eşin peş peşe verir ve dondururlar boşa ameliyt olmak zorunda kalmaz
Selam canım Eskişehir Acıbadem hastanesinde üroloji doktoru yaptıEşimin de spermleri sıfır çıkıyor hep..mikro tese nerede yaptırmıştiniz acaba
Sanmıyorum doktorun yazacağını herkez özel alıyor rica ederim benim eşimin hiç çıkışı yoktu 20 adet sperm ile çocuk sahibi olduk isterseniz bı deneyebilirsiniz Aile hekiminize ama ssg karşılamıyor diye biliyorum rica ederim faydası olur size insallahÇok teşekkürler bilgiler için..eşimin sperm testinde canlı sperm sayısı sıfır.. bahsettiğiniz macun eşinizin spermlerini arttırdı mi ..bir de haplardan bahsettiniz onu özel olarak mi aldınız yoksa doktor da yazarsa SGK da karşılıyor mu
Kimine olur ilk önce gerekli testleri yaptırın detaylı sperm testi genetik hormon tahlilleri dopper testi bunlarda bı sknti çıkmazsa sebebsiz oluyor ve daha kolay fayda sağlanıyor telegram gurupları var azospermi ile ilgili oraya kayıt olun birde hemen ameliyat olmanızı önermem sperm çıkmaya bilir çıksa bile embriyo oluşmaya bilir öncesinde tedavi alınErzurum üniversite hastanesine gittik .. tüp bebek dediler.. bir de kür ler varmis fayda sağlayan öyle bir şey denemek istedim.. faydası oluyormu size
Çok teşekkürler ilaçların ismi neydi tam olarak acabaSanmıyorum doktorun yazacağını herkez özel alıyor rica ederim benim eşimin hiç çıkışı yoktu 20 adet sperm ile çocuk sahibi olduk isterseniz bı deneyebilirsiniz Aile hekiminize ama ssg karşılamıyor diye biliyorum rica ederim faydası olur size insallah
Sonuç nasıldı?Selam canım Eskişehir Acıbadem hastanesinde üroloji doktoru yaptı
Sizin doğal yolla mi olmuştuSanmıyorum doktorun yazacağını herkez özel alıyor rica ederim benim eşimin hiç çıkışı yoktu 20 adet sperm ile çocuk sahibi olduk isterseniz bı deneyebilirsiniz Aile hekiminize ama ssg karşılamıyor diye biliyorum rica ederim faydası olur size insallah
Sizin doğal yolla mi olmuştu
Hayır tüp bebek ilkinde eşim mikro tese ameliyatı oldu 100 tane sperm çıktı ama embriyo oluşmadı malesef öncesinde tedavi falan alsaydı belki daha iyi olurdu iki sene ara verdik detaylı sperm testi verdiğimizde 1 ölü çıktığını farkettik bu hastalıkta çıkış olması iyi bişey ölü dahi olsa demekki çıkış var gibisinden. 8 ay kadar söylediğim ilaçları kullandı macun vs 8 kere test verdi 5 kere dondurduk 20 yumurtadan 15 tanesi kullanildi 10 tane döllendi 6 tane 5.gun embriyosu oluştu dondurduk 1 tanesini transfer yaptırdık çok şükür tutundu bu hastalıkta normal gebeliği beklemeyin söylediğim testleri yaptırın hemen bir uroloji doktoru ile görüşün ameliyat değilde tedavi almak istediğinizi söyleyin ameliyat derlerse Ankara'da alife hastanesi var mesut tül o doktora gidin güzel tedavi veriyor detaylı sperm testi verin ordaSizin doğal yolla mi olmuştu
Dediğim gibi Q10 hapı birtanesi çinko hapı arı sütü havuç suyu nar suyu bı tanesini fotoğraf olarak ekledim internetten bakın görsel çıkarÇok teşekkürler ilaçların ismi neydi tam olarak acaba
Canım devlette iyi aletler yok ve detaylı bakmıyorlar bu hastalıkta devlette zaman harcamayın iyi bir laboratuvari olan bir hastane iyi birde doktor araştırYani üniversite hastanesine gittik sadece iyidir diye düşünerek.. çıkış olursa dondurma istemek devlette de yapılan bir işlem değil mi canım?
Erzurum'da bulunan bütün tüp bebek merkezlerini araştır hepsini not et sonra tek tek ara detaylı spermiyogram testi bakiyormusunuz diye ara sor instegramdan tüp bebek merkezlerine bak isimleriyle goglede araştır buraya konu aç yaz araştırmadan bilemezsinBen Erzurum'da yaşıyorum.. labaratuvar i güzel mi değil mi nereden bilebilirim peki . Ve .üroloji doktorunun vereceği ilaç nasıl bir gelişim sağlar
Canlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu hatta 7 tüp dondurduk hatta ilerisi içinde canım şuan hamileyim benSonuç nasıldı?
Çok sevinirim inşallah sağlıkla gelir çocuğunuzCanlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu hatta 7 tüp dondurduk hatta ilerisi içinde canım şuan hamileyim ben
Size özelden de yazdım bu aradaCanlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu hatta 7 tüp dondurduk hatta ilerisi içinde canım şuan hamileyim ben
Peki teşekkürler aşılama bir işe yarar mı acabaErzurum'da bulunan bütün tüp bebek merkezlerini araştır hepsini not et sonra tek tek ara detaylı spermiyogram testi bakiyormusunuz diye ara sor instegramdan tüp bebek merkezlerine bak isimleriyle goglede araştır buraya konu aç yaz araştırmadan bilemezsin
Mesajınız gelmedi tekrar yazın istersenizSize özelden de yazdım bu arada
Bu değerlerle 3.5 sperm ile aşılama yapılmaz aşılama için 15milyon kadar sperm çıkması lazım siz tam hastalığı kavrayamadiginiz için pek bilmiyormusunuz sanırım bu hastalıkta sperm yoksa çocuk yok açıkçası ve zorlu bir hastalık kimisi 10 yılını veriyor kimisi 3ayda çıkış oluyor zaten aşılama olacak kadar sperm çıkışı var ise kolaylıkla tüp bebek denemesi yapılabilirPeki teşekkürler aşılama bir işe yarar mı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?