Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Merhaba. İleri hız ve morfolojisi arttı mı ?
Bizde hareketli sperm hiç yok görünüyordu. 0 çıkmıştı hız. Sonra biraz takviye ile ikinci testte 1 çıktı yani yerinde hareketli spermler görüldü.Ancak yerinde hareketli spermler tüp bebekte bile sorun oldu bizde. 0 dan 4 ‘e yani ileri harekete geçiş zaten mümkün değil vitamin ile. Hız ve morfolojide bir tık düzelme oldu. Sperm sayısı çok bizde 95 milyon. Yüzde 1 oranında düzelme oldu.onların içinden seçilerek yapıldı. Şimdi ikinci deneme olacak bu ay.

İkinci deneme olacak bu ay. Stresimi kontrol edemiyorum. Depresyondayım inşallah olumlu sonuçlar alır herkes sizin adınıza çok mutlu oldum

Bizde de hızı,morf 0 dı,embriyo 5. Güne gitmedi.2. Tüpde de aynı sorun vardı ,bu sefer kötü kalite embriyo oldu tutmadı, en sonki gittiğim doktor bu değerle tüp bebek olmaz ,ileri hızı,morf düzeltin aynı sonuç alırsınız dedi, bide dna hasar testi baktırın demişti. Merkezi iyi seçin embriyologu iyi seçin dedi ama öyle bi merkez arıyorum .
Siz nerdesiniz şimdi tedavide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…