Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Teşekkürler canım evet benim bilgim yok sıfır spermi olana napmak lazım şimdi

Teşekkürler canım evet benim bilgim yok sıfır spermi olana napmak lazım şimdica
Canım bak ameliyat en son çare sen demissinki ilk önce 3.5 tane çıktı Gine çıkar cunki senin eşinde sperm çıkışı var birdaha test versin bu sefer labaratuvari iyi olan bir hastanede ve dondurma işlemi yapsınlar canlı çıkınca istersen soyledigim şeyler 3.6 ay arası kullansın bu süreçte doktor ve hastane arastir sonra gidin sperm verin dondurun sonra tüp bebek yapin bak benim eşimde 100 adett sperm çıktı ameliyatla ve embriyomuz oluşmadı sonra yazdigom şeyleri kullandik 8 kere test verdi eşim 5 kerede çıktı dondurduk çok sukur 6 ambriyomuz oluştu bir tanesi karnimda yani ameliyat çare değil

Son sperm testi sıfır çıktı ama o yüzden tese dediler .. ama öncesindeki testler 1 ve 5 çıktı

İleri hareketli sayısı mı sıfır ? Yoksa ileri yada yavaş hepsi mi sıfır

İleri hareketli sayısı mı sıfır ? Yoksa ileri yada yavaş hepsi mi sıfır ?
Bizim durumumuz sperm sayısı oldukça yüksek ancak 1ile 4 arası hız değerlerinden 0 çıktı test sonucu yani hareketsiz sperm değeri. İkinci testti verdik %1 oranında iyileşme gözlemlendi hız konusunda. Yerinde hareketli spermler göründü. Vitamin kullanmıştı eşim. Bunlar içinden canlı ve morfolojisi düzgün spermler seçilme yoluna gidilecek. Az önce yumurta toplama işleminden çıktım.4 yumurta toplandı.hayatımın en zor beş günü olacak Beklemedeyiz artık.

Az önce yumurta toplama işleminden çıktım. 8 yumurtam vardı 5 tanesi büyüdü demişti doktor. İşlemde 4 tanesini almış.4 yumurtam var şimdi 5 gün bekleyeceğiz. Hayatımın en zor beş günü. Eşimde %1 yerinde hareketli sperm göründü son testte. Bu arada benim de yaşım 41. Umarım hiç birimizin emeği boşa gitmez Bebeğimizle sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim paylaşım için teşekkürler

Hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…