Bende takip etmek için yazıyorum canım. Bizde tedavideyiz azo tek tük çıkış olıyor hareketli hareketsiz ama hareketsiz olanlarıda dondurdukar hareketlinin yanında buda demek olıyorki işe yarıyor demekki donduruyolar.Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.
Bende takip etmek için yazıyorum canım. Bizde tedavideyiz azo tek tük çıkış olıyor hareketli hareketsiz ama hareketsiz olanlarıda dondurdukar hareketlinin yanında buda demek olıyorki işe yarıyor demekki donduruyolar.
Teşekkür ederim.Güzel sonuçlarınız olsunBende takip etmek için yazıyorum canım. Bizde tedavideyiz azo tek tük çıkış olıyor hareketli hareketsiz ama hareketsiz olanlarıda dondurdukar hareketlinin yanında buda demek olıyorki işe yarıyor demekki donduruyolar.
Merhaba daha önce benzer bi konuya yazmıştım , benim arkadaşımın eşinde bırakın harektsiz spermi hiç sperm yoktu yani sayısı okadar az dı ki 4. Tüp bebeğinde hamile kaldı eşini çok geç tedavi ettiler çünkü, tüp bebek merkezini değiştirip başka bir tüp bebek merkezinde ilk denemede hamile kaldı daha önceki hastane de 3 kez denemesi vardı. Doktor çok iyi olmalı laboratuvar çok iyi olması şart.. imkansız değilHerkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.
Eşim için bir tedavi vermediler. Sadece vitamin. Canlı sperm varsa hareketsiz de olsa deneyecekler. Biz Liv hospital ulus ta başladık tedaviye. Laboratuvarı iyi dediler. Teşekkür ederim paylaşımınız için. SevgiyleMerhaba daha önce benzer bi konuya yazmıştım , benim arkadaşımın eşinde bırakın harektsiz spermi hiç sperm yoktu yani sayısı okadar az dı ki 4. Tüp bebeğinde hamile kaldı eşini çok geç tedavi ettiler çünkü, tüp bebek merkezini değiştirip başka bir tüp bebek merkezinde ilk denemede hamile kaldı daha önceki hastane de 3 kez denemesi vardı. Doktor çok iyi olmalı laboratuvar çok iyi olması şart.. imkansız değil
Zaten hareketsizlik toparlanabilen bişey üzülmeyin.. hayırlısı olsun inşallahEşim için bir tedavi vermediler. Sadece vitamin. Canlı sperm varsa hareketsiz de olsa deneyecekler. Biz Liv hospital ulus ta başladık tedaviye. Laboratuvarı iyi dediler. Teşekkür ederim paylaşımınız için. Sevgiyle
Laboratuvarda seciliyor diye erkeklere pek bir tedavi verilmiyor evet gordugum kadariylaEşim için bir tedavi vermediler. Sadece vitamin. Canlı sperm varsa hareketsiz de olsa deneyecekler. Biz Liv hospital ulus ta başladık tedaviye. Laboratuvarı iyi dediler. Teşekkür ederim paylaşımınız için. Sevgiyle
Eşime bir tedavi verilmedi diye çok üzülüyordum. Vitaminleri de düzenli kullanmıyor sürekli seyahat halinde takip edemiyorum. Zaten bir ay kullandı ve tedavim başladı. Bizde de morfoloji %60 bozuk.Paylaşımınız bana iyi geldi.umarım benim de olur .Laboratuvarda seciliyor diye erkeklere pek bir tedavi verilmiyor evet gordugum kadariylabiz de esas esimden dolayi baslamistik tedaviye, ileri hiz 0. Morfoloji de bozuktu esimde. Vitamin bile verilmedi tedavide oyle soyliyim :) hareketsizlik sorununun cozumu zaten tup bebek gibi bir aciklama yapildi bize hangi doktora gitsek ozetle. Gonlunuzu ferah tutun. Benim de 9 yumurtam toplanmisti, 4 tane besinci gun embriyom olmustu
Bizim morfolojimiz yuzde2 oyle soyliyeyim sizeEşime bir tedavi verilmedi diye çok üzülüyordum. Vitaminleri de düzenli kullanmıyor sürekli seyahat halinde takip edemiyorum. Zaten bir ay kullandı ve tedavim başladı. Bizde de morfoloji %60 bozuk.Paylaşımınız bana iyi geldi.umarım benim de olur .sevgiyle kalın
Çok geçmiş olsun canım sıfir hareketli sperm ile piezzo yapılıyor ilk yıkama sonra elektrik veriliyor diye biliyorum benim eşim azospermiydi bende çok araştırdım bunları sonra arastirdimlarimla esime bir tedavi uyguladım tek tük canlı çıkışlar başladıktan sonra acıbadem atakentte tüp bebek tedavisi yaptık eşim sekiz kere test verdi 5 kerede canlı çıktı dondurduk 20 yumurta çıktı 15 kullanıldı 10 dollendi 6 tane 5.gune 1.kalite embriyolarim geldi çok şükür şuanda 5.haftalik bebeğim Allah sağlıkla kucağıma almayida nasip etsin yani demem oki 1 kactane bile hareketli sperm bulunsa kaliteli çocuğun olur Allah'ın izniyle yalnız sende bu süreçte yumurta kalitesi için elinden geleni yap sende bir sorun olmayabilir ama yumurta ne kadar kaliteli olur ise tutma şansı okadar. Yüksek olur hareketsiz spermlerede piezzo işlemi yapılıp canlandirma ihtimali olabiliyor bu süreçler zor Allah tez zamanda kolaylıkla hayırlı evlatlar nasip etsin size insallahHerkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?