• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Bu değerlerle 3.5 sperm ile aşılama yapılmaz aşılama için 15milyon kadar sperm çıkması lazım siz tam hastalığı kavrayamadiginiz için pek bilmiyormusunuz sanırım bu hastalıkta sperm yoksa çocuk yok açıkçası ve zorlu bir hastalık kimisi 10 yılını veriyor kimisi 3ayda çıkış oluyor zaten aşılama olacak kadar sperm çıkışı var ise kolaylıkla tüp bebek denemesi yapılabilir
Teşekkürler canım evet benim bilgim yok 😔 sıfır spermi olana napmak lazım şimdi

Teşekkürler canım evet benim bilgim yok 😔 sıfır spermi olana napmak lazım şimdica
Canım bak ameliyat en son çare sen demissinki ilk önce 3.5 tane çıktı Gine çıkar cunki senin eşinde sperm çıkışı var birdaha test versin bu sefer labaratuvari iyi olan bir hastanede ve dondurma işlemi yapsınlar canlı çıkınca istersen soyledigim şeyler 3.6 ay arası kullansın bu süreçte doktor ve hastane arastir sonra gidin sperm verin dondurun sonra tüp bebek yapin bak benim eşimde 100 adett sperm çıktı ameliyatla ve embriyomuz oluşmadı sonra yazdigom şeyleri kullandik 8 kere test verdi eşim 5 kerede çıktı dondurduk çok sukur 6 ambriyomuz oluştu bir tanesi karnimda yani ameliyat çare değil

Hayır canım tese eşinden ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar bulursalar alıyorlar ve onlarla tüp bebek yapılıyor. Ama sizin zaten bi kaç kez çıkışınız olmuşş tese demeleri saçmalık geldi bana.. siz labaratuarı güzel bi hastnede test vermelisiniz orda çıkış olursa direk dondurma talep edersiniz eşin peş peşe verir ve dondururlar boşa ameliyt olmak zorunda kalmaz
Son sperm testi sıfır çıktı ama o yüzden tese dediler .. ama öncesindeki testler 1 ve 5 çıktı

Back