• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Bu değerlerle 3.5 sperm ile aşılama yapılmaz aşılama için 15milyon kadar sperm çıkması lazım siz tam hastalığı kavrayamadiginiz için pek bilmiyormusunuz sanırım bu hastalıkta sperm yoksa çocuk yok açıkçası ve zorlu bir hastalık kimisi 10 yılını veriyor kimisi 3ayda çıkış oluyor zaten aşılama olacak kadar sperm çıkışı var ise kolaylıkla tüp bebek denemesi yapılabilir
Teşekkürler canım evet benim bilgim yok 😔 sıfır spermi olana napmak lazım şimdi

Teşekkürler canım evet benim bilgim yok 😔 sıfır spermi olana napmak lazım şimdica
Canım bak ameliyat en son çare sen demissinki ilk önce 3.5 tane çıktı Gine çıkar cunki senin eşinde sperm çıkışı var birdaha test versin bu sefer labaratuvari iyi olan bir hastanede ve dondurma işlemi yapsınlar canlı çıkınca istersen soyledigim şeyler 3.6 ay arası kullansın bu süreçte doktor ve hastane arastir sonra gidin sperm verin dondurun sonra tüp bebek yapin bak benim eşimde 100 adett sperm çıktı ameliyatla ve embriyomuz oluşmadı sonra yazdigom şeyleri kullandik 8 kere test verdi eşim 5 kerede çıktı dondurduk çok sukur 6 ambriyomuz oluştu bir tanesi karnimda yani ameliyat çare değil

Hayır canım tese eşinden ameliyatla sperm bulmaya çalışıyorlar bulursalar alıyorlar ve onlarla tüp bebek yapılıyor. Ama sizin zaten bi kaç kez çıkışınız olmuşş tese demeleri saçmalık geldi bana.. siz labaratuarı güzel bi hastnede test vermelisiniz orda çıkış olursa direk dondurma talep edersiniz eşin peş peşe verir ve dondururlar boşa ameliyt olmak zorunda kalmaz
Son sperm testi sıfır çıktı ama o yüzden tese dediler .. ama öncesindeki testler 1 ve 5 çıktı

İleri hareketli sayısı mı sıfır ? Yoksa ileri yada yavaş hepsi mi sıfır

İleri hareketli sayısı mı sıfır ? Yoksa ileri yada yavaş hepsi mi sıfır ?
Bizim durumumuz sperm sayısı oldukça yüksek ancak 1ile 4 arası hız değerlerinden 0 çıktı test sonucu yani hareketsiz sperm değeri. İkinci testti verdik %1 oranında iyileşme gözlemlendi hız konusunda. Yerinde hareketli spermler göründü. Vitamin kullanmıştı eşim. Bunlar içinden canlı ve morfolojisi düzgün spermler seçilme yoluna gidilecek. Az önce yumurta toplama işleminden çıktım.4 yumurta toplandı.hayatımın en zor beş günü olacak 😞 Beklemedeyiz artık.

Merhaba sen gönlünü ferah tut inşallah Allah'ın izniyle olur benim sürecim eş sebebi ile başladık spermiyogram testi sonucu hep 0 çıkıyordu mikro tese ile canlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu ve şuan ben tüp bebek tedavisi ile 11 haftalık hamileyim 🤲🏻 🫶🏻 🌷 test sonuçları sıfır çıkarken ameliyatta çıkması resmen bizim için mucize olmuştu oyuzden sen içini ferah tut bir yumurta bir sperm yeterli.
Az önce yumurta toplama işleminden çıktım. 8 yumurtam vardı 5 tanesi büyüdü demişti doktor. İşlemde 4 tanesini almış.4 yumurtam var şimdi 🥹 5 gün bekleyeceğiz. Hayatımın en zor beş günü.😞 Eşimde %1 yerinde hareketli sperm göründü son testte. Bu arada benim de yaşım 41. Umarım hiç birimizin emeği boşa gitmez🙏🏻 Bebeğimizle sağlıklı mutlu uzun ömürler dilerim ❣️ paylaşım için teşekkürler 💕

Bizim durumumuz sperm sayısı oldukça yüksek ancak 1ile 4 arası hız değerlerinden 0 çıktı test sonucu yani hareketsiz sperm değeri. İkinci testti verdik %1 oranında iyileşme gözlemlendi hız konusunda. Yerinde hareketli spermler göründü. Vitamin kullanmıştı eşim. Bunlar içinden canlı ve morfolojisi düzgün spermler seçilme yoluna gidilecek. Az önce yumurta toplama işleminden çıktım.4 yumurta toplandı.hayatımın en zor beş günü olacak 😞 Beklemedeyiz artık.
Hayırlısı olsun canım

Teşekkürler canım evet benim bilgim yok 😔 sıfır spermi olana napmak lazım şimdi
Merhabalar öncelikle bizde de azospermi klinefelter sendromu sıkıntısı yaşıyoruz. öncelikle hormon, sperm ve genetik testlerini kapsamlı bir hastanede (iyi bir laboratuvar ) olan bir yerde yaptirin. Bizde mikro tese yaptıracağız hic sperm çıkışı olmadığı için ama ôncelikle bu tahlillerinize baktirin eğer ameliyat olma durumu varsa iyi bir doktora yaptirin derim.

Merhaba sen gönlünü ferah tut inşallah Allah'ın izniyle olur benim sürecim eş sebebi ile başladık spermiyogram testi sonucu hep 0 çıkıyordu mikro tese ile canlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu ve şuan ben tüp bebek tedavisi ile 11 haftalık hamileyim 🤲🏻 🫶🏻 🌷 test sonuçları sıfır çıkarken ameliyatta çıkması resmen bizim için mucize olmuştu oyuzden sen içini ferah tut bir yumurta bir sperm yeterli.
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bizde bu sürecte mücadele ediyoruz acaba azosperminin sebebini öğrenebilir miyim hangi ürologa gittiniz nasıl bir sürecti?

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle. Bizde bu sürecte mücadele ediyoruz acaba azosperminin sebebini öğrenebilir miyim hangi ürologa gittiniz nasıl bir sürecti?
Merhaba inşallah güzel sonuçlarınız olur sizinde sebep yok mlsf herhangi bir hormon testinde yada genetikte birşey çıkmadı bizde bilemiyoruz oyuzden geçirilmiş bir hastalık vs durumuda yok canlı sperm çıkışı yoktu mikro tese sonucu şükür bulundu hatta 7 tüp kadarda dondurma talep ettik ilerde belki lazım olur diye ama 2 tane daha embriyo var donduruldu bekliyor

Üroloji doktoru Eskişehir Acıbadem hastanesinde mikro tese ameliyatı oldu eşim

Merhaba kişisel tavsiyem (tabiki ilaç kullanıyorsa ona da devam ederek) eşinizin her gün kefir tüketmesi. Sperm testinde olumlu sonuçlandığına şahit olduk. Hiçbişey olmasa bile bağırsak sağlığına faydalı olur bir şey kaybettirmez ☺️

Merhaba kişisel tavsiyem (tabiki ilaç kullanıyorsa ona da devam ederek) eşinizin her gün kefir tüketmesi. Sperm testinde olumlu sonuçlandığına şahit olduk. Hiçbişey olmasa bile bağırsak sağlığına faydalı olur bir şey kaybettirmez ☺️
Ya gerçekten mi? Ben kendim gün aşırı sade kefir tüketiyorum eşim de tüketiyor ama onu bir türlü sade kefire geçiremedim o şu aromalılara bayılıyor(çilekli vs) acaba eşiniz sade kefir mi tüketiyordu? Nasıl bir faydasını gördünüz? Aromalılarda şeker olduğunu biliyorum o yüzden bana hiç faydalı gözükmüyorlar.

Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan🙏🏻
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.💕
Merhaba bizde nisanda başlıcaz tüp bebeğe inşallah eşimin sperm hareketi 0 bizimde bakalım nasıl olacak bende merak ediyorum

Ya gerçekten mi? Ben kendim gün aşırı sade kefir tüketiyorum eşim de tüketiyor ama onu bir türlü sade kefire geçiremedim o şu aromalılara bayılıyor(çilekli vs) acaba eşiniz sade kefir mi tüketiyordu? Nasıl bir faydasını gördünüz? Aromalılarda şeker olduğunu biliyorum o yüzden bana hiç faydalı gözükmüyorlar.
Ben kefir hiç içemiyorum ama bence de aromalılar zararlı ama benim eşim de aromalı içiyordu her gün 😂 sperm sayısının artmasını ona bağlamıştık o dönemde yaptığı başka hiçbirşey yoktu çünkü.
Bu arada ben de 0 hareketli sperm ile hamile kalanlardanım.

Back
X