• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sıfır hareketli sperm ile tüp bebek

Bizim sperm hiç yok denecek kadardı 2 -3 tane çıkıyordu yani sayı olarak biriktirildi benim yumurtalarım toplandı döllenme aşamasında spermlerin dölleme yeteneği olmayabilir diye piezzo yöntemi kullanılıyor bizde de o yapıldı ve 6 tane embriyon oluşmuştu şimdi hamileyim sperm olsun yeter ki oluyor 🥰 bende zaten az var onlarda sağlıklı mı diye kafama çok taktım ama embriyoların çok kaliteli demişlerdi bende moral olsun diyorlar sanıyordum çift transferi olmuştum ikiside tutmuştu ancak üçüz oldular o şekilde gebeliğe devam edemeyeceğimi öğrendim şuan tek bebekle devam ediyorum 14 haftalığım
Sağsalim kucağına al canım bizimde tedavi ile bi jaç çıkış oldu canm bnde yeni çift taze transfer oldm sendemi taze transfer oldun kaçıncı gün test yaptın nelere dikkat etinn

Sağsalim kucağına al canım bizimde tedavi ile bi jaç çıkış oldu canm bnde yeni çift taze transfer oldm sendemi taze transfer oldun kaçıncı gün test yaptın nelere dikkat etinn
Ben dondurulmuş transfer oldum canım yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim ayrıca. 2 3 gün çok dikkat ettim bana bakan birileri vardı tuvalete kalkıyordum sadece sonra biraz biraz evin içinde yürüdüm ekstra dikkat etmedim afedersiniz kabız bile oldum bi hafta sonra evimin temizliğini bile yaptım kedim var 5 kilo hep unutup kucakladım yani olacağı varsa hiç bişey olmuyor korkmayın stres yapmayın bunu yanlış yaptım şunu keşke yapmasaydım demeyin yani ben her şeyi yaptım sonuçta hastaneden yürüyerek çıkıyoruz ve evim 4. Kat asansörsüz çıktım yani rabbim nasip edecekse ediyor. Sağlıklı beslendim hep avokado yedim kabak çekirdeği yedim kuru kayısı yedim her gün yumurta yedim. 10. Gün kan testiyle öğrendim evde test yapmadım. Harekette önemli rahmine kan akışı için sürekli yatma hareket etmekten korkma inşallah sana tutunur bebeğin 🌸

Herkese merhaba tüp bebek sürecinde olan bütün arkadaşlarımı sevgiyle kucaklıyor ve en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alabilmeyi diliyorum Allah’tan🙏🏻
Eşimde sperm sayısı oldukça yüksek çıktı ancak hareketlilik sıfır. Benim sekiz tane yumurtam var dün iğnelerimi yapmaya başladım zaten duygusaldım iyice hassaslaştıM. doktor ben laboratuvar ortamında inceleyeceklerini hareketsiz olan bu spermler içinde canlı sperm var mı bakacaklarını söyledi bazen hareketsiz ama canlı olan spermlerde yumurtayı dölebiliyormuş. böyle bir durumla karşı olan var mı bu şekilde olumlu sonuç alabilen oldu mu merak ediyorum. Aynı sıkıntıyı yaşayan arkadaşlarım olumlu sonuç alan arkadaşların varsa yorum yapabilirlerse çok sevinirim .Moralimi yüksek tutma stres yapmamaya çalışıyorum ama yüzleşmek gerçekten çok zor. umarım hepimiz olumlu sonuç alırız.💕
Merhaba sen gönlünü ferah tut inşallah Allah'ın izniyle olur benim sürecim eş sebebi ile başladık spermiyogram testi sonucu hep 0 çıkıyordu mikro tese ile canlı sperm bulundu şükür embriyo oluştu ve şuan ben tüp bebek tedavisi ile 11 haftalık hamileyim 🤲🏻 🫶🏻 🌷 test sonuçları sıfır çıkarken ameliyatta çıkması resmen bizim için mucize olmuştu oyuzden sen içini ferah tut bir yumurta bir sperm yeterli.

Ben dondurulmuş transfer oldum canım yumurta toplamadan sonra 2 adet bekledim ayrıca. 2 3 gün çok dikkat ettim bana bakan birileri vardı tuvalete kalkıyordum sadece sonra biraz biraz evin içinde yürüdüm ekstra dikkat etmedim afedersiniz kabız bile oldum bi hafta sonra evimin temizliğini bile yaptım kedim var 5 kilo hep unutup kucakladım yani olacağı varsa hiç bişey olmuyor korkmayın stres yapmayın bunu yanlış yaptım şunu keşke yapmasaydım demeyin yani ben her şeyi yaptım sonuçta hastaneden yürüyerek çıkıyoruz ve evim 4. Kat asansörsüz çıktım yani rabbim nasip edecekse ediyor. Sağlıklı beslendim hep avokado yedim kabak çekirdeği yedim kuru kayısı yedim her gün yumurta yedim. 10. Gün kan testiyle öğrendim evde test yapmadım. Harekette önemli rahmine kan akışı için sürekli yatma hareket etmekten korkma inşallah sana tutunur bebeğin 🌸
Çok teşekkür ederm canm önerilerin içinn iniallah bizimde nasibimizin zamanı gelmiştirr söylediklerini bende yapıyorumm nerdeyse hepsini iniaşşah bnde pozitif alırım :))

Nasil bir kür yaptınız

Bir kür
Merhabalar sabahları kuruyemiş özellikle kabak çekirdeği arı sütü yedirdim hep çinko hapı Q10 hapı kullandı devamlı. Hücre yenileyici havuç suyu nar suyu aktarcimdan macun yaptırdım yalnız benim aktarcim kestane balı yerine üzüm pekmezi kullanıldı o şekilde yaptirabilirsiniz arı sütü shotlar var eczanalerde onlardan aldım men pro extive kullandı bir kutu etkisi oldumu bilmiyorum ama sonradan onun içinde yüksekoktarda şeker olduğunu öğrendik ve DNa hasarı yaptigi için bir daha almadım macunun içeriğini atayım ben size birde bal polen propolis karıştırıp yedirdim ama propolis çok ağır az katın ben hepsini katmistim eşim çok zor yedi hacamat ve sülük uygulamasida tavsiye ederim bizim çıkışlar olunca eşim yaptirmadi market tavukları yemeyin doğalıni tavsiye ederim bu eczaneden aldığım arı sütü shot içinde kırmızı gingsengde var tavsiye ederim diğerinde macunun icerigi inşallah şifa olur sizede eşiniz detaylı sperm testi verdimi seviyeniz ney bellimi daha önce tüp bebek ameliyat geçmişiniz varmi

Eklentiler

• Screenshot_2025-02-25-18-21-22-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    Screenshot_2025-02-25-18-21-22-49_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.webp
    44,4 KB · Görüntüleme: 0
  • Screenshot_2025-02-18-14-55-43-49_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    Screenshot_2025-02-18-14-55-43-49_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.webp
    12,7 KB · Görüntüleme: 0
Back