Sıfır ev ilk doğalgaz açtırma bedeli

WWEE

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2017
598
282
103
31
Merhaba arkadaşlar ailem sıfır bir daireye taşınacaklar. Doğalgaz açtırma aşamasındalar. Sıfır evde doğalgaz açtıran varsa fiyatı ne kadar bilen var mı acaba? 1.200 tl gibi bir fiyat duymuşlar ama bize çok fazla geldi. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim

Müteahhit daha önce actirmadıysa ki genelde acilmiyo . Evin tapu sahibi baswurcpdak 600-700 tl baglatma bedeli 600 yada 700tlde üstüne alma bedeli

1200 tl olmuş mudur bilmiyorum da 2 yıl önce 500 tl filandı yalan olmasın. Sayaç ve abonelik parası olarak hatırlıyorum onu da faturayla beraber taksit taksit ödedik. Yine de yanlış hatırlıyor olabilirim

sıfirdan sayac vs yoksa dogrudur
ben gecen yaz 400 küsür vermistim sadece abonelige
kiradan ciktigim evin aboneligini iptal ettirdim 400 ordan yatmisti

Merhaba arkadaşlar ailem sıfır bir daireye taşınacaklar. Doğalgaz açtırma aşamasındalar. Sıfır evde doğalgaz açtıran varsa fiyatı ne kadar bilen var mı acaba? 1.200 tl gibi bir fiyat duymuşlar ama bize çok fazla geldi. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim
Olabilir. 2 yıl önce sıfır eve açtırdık 700 küsür verdik diye biliyorum başka ödemelerde olmuştu. Ama ev sahibinden ona ait kısmı kesmiştik.

Aşağı yukarı evet bu fiyatlarda şuan yeni daire alan arkadaşlarım söylemişti.

400 tl idi 4 sene once. 4 aylik fatraya yansitmislardi 100 100 odemistik

Fiyatlar aşağı yukarı böyle eğer sayaç falan yoksa .

İLk başta tapu ile gidilip abonelik alınıyor yani evet o fiyatlarda diyr biliyorum

Sıfır evde doğalgaz saati bedeli ve açtırma ücreti felan doğru o civarı buluyor. Hatta bize kombi takıldığında proje ücreti gibi biseyde ödemiştik 1500e geldi diye hatırlıyorum 1 yıl önce.
Ama müteahhit daha önceden kombi doğalgaz saati vs ödediyse sadece abonelik alacaksanız 400 TL civarıydı oda 4 taksit yapılıyor

1200 TL'ye ek olarak başka ücretlerde çıkıyor bildiğim kadarıyla

5 sene once 600 civari bir para vermistik saat ve eve gelip vanayi cevirip kullanabilirsiniz demeleri icin 😁

sıfirdan sayac vs yoksa dogrudur
ben gecen yaz 400 küsür vermistim sadece abonelige
kiradan ciktigim evin aboneligini iptal ettirdim 400 ordan yatmisti
Bende kiracıyim tasinicam.ne yapmak gerek.başta üstüme alırken 400 küsür ödedim iptal ederken para iade olur demişlerdi ama.süreç nasıl isliyor

Istanbul ise evet 1200 gibi bir rakam ödedik ama 4 taksite bölüp doğalgaz faturasına ekliyorlar açma parası adı altinda

Sayaç parasını ev sahibi ödeyecek siz abonelik 702+450 yani 450 yi ev sahibi ödemesi gerekir 702 abonelik güvence bedeli dir genede sorun

Back
X