Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olabilir. 2 yıl önce sıfır eve açtırdık 700 küsür verdik diye biliyorum başka ödemelerde olmuştu. Ama ev sahibinden ona ait kısmı kesmiştik.Merhaba arkadaşlar ailem sıfır bir daireye taşınacaklar. Doğalgaz açtırma aşamasındalar. Sıfır evde doğalgaz açtıran varsa fiyatı ne kadar bilen var mı acaba? 1.200 tl gibi bir fiyat duymuşlar ama bize çok fazla geldi. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim
İLk başta tapu ile gidilip abonelik alınıyor yani evet o fiyatlarda diyr biliyorumMerhaba arkadaşlar ailem sıfır bir daireye taşınacaklar. Doğalgaz açtırma aşamasındalar. Sıfır evde doğalgaz açtıran varsa fiyatı ne kadar bilen var mı acaba? 1.200 tl gibi bir fiyat duymuşlar ama bize çok fazla geldi. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim
Bende kiracıyim tasinicam.ne yapmak gerek.başta üstüme alırken 400 küsür ödedim iptal ederken para iade olur demişlerdi ama.süreç nasıl isliyorsıfirdan sayac vs yoksa dogrudur
ben gecen yaz 400 küsür vermistim sadece abonelige
kiradan ciktigim evin aboneligini iptal ettirdim 400 ordan yatmisti
Istanbul ise evet 1200 gibi bir rakam ödedik ama 4 taksite bölüp doğalgaz faturasına ekliyorlar açma parası adı altindaMerhaba arkadaşlar ailem sıfır bir daireye taşınacaklar. Doğalgaz açtırma aşamasındalar. Sıfır evde doğalgaz açtıran varsa fiyatı ne kadar bilen var mı acaba? 1.200 tl gibi bir fiyat duymuşlar ama bize çok fazla geldi. Bilgisi olan paylaşırsa çok sevinirim. Teşekkür ederim