Hamile olduğumu zannetmişken karmakarışık durumlar.

• Konu Sahibi Konu Sahibi Mln
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İnşallah güzel haberler alırsınız. Bende bişey sormak istiyorum benim Reglim Nisan 27de olacak bu ay yumurtlama günlerini değerlendirdik 2 gün önce beta verdim 0.2 çıktı negatif yanı şimdi testlerde ben Silik çizgi görüyorum sizce yalancı pozitif mi yoksa beta nın sonradan artma ihtimali var mı
Öncelikle teşekkür ederim. Araştırdığım kadarıyla adete daha varken verilen betaların artma olasılığı varmış testlerde de evet silik çizgiler var ama bir şey demek mümkün değil. Bence önce adetinizi bekleyin daha 8 gün varmış. Çünkü bu şekilde önceden test yapılınca o beklentiyle bile psikolojik olarak adet gecikmesi yaşanıyor iyice insan hevesleniyor. Sabretmek zor anlıyorum ama başka çare yok gibi. Hakkınızda hayırlısı olsun ne istiyorsanız gönlünüzce olsun inşallah.

Gerçekten mi? Bilmiyordum maalesef bir de 9 gün gibi bir süre gecikmem daha önce hiç olmadığı için inanmak istedim sanırım. Teşekkür ederim ☺️
Merhaba. Mutlaka amh testi yaptırın derim. Umarım siz hamilesinizdir. Ben kendimi bir süre öyle hamile kaldım vücut kendini hazırlıyor şaştı falan dedim. Büyükler de öyle dedi. Amh testi yaptırdım meğersem rezervim iyice kötüleşmiş. O yüzden. Kaç tane kadın doğumcuya gittim hepsi sorun yok dediler yolladılar. Biri yumurta rezervi testi yapmadı. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o söyledi. Zaten artık kendimi orada buldum.
Umarım siz gebesinizdir. Ama değilseniz rezerv testi yaptırın derim. Kafanız rahat olur en azından. 🙂

Sonucunuzu bize de söyler misiniz çok merak etti

Merhaba. Mutlaka amh testi yaptırın derim. Umarım siz hamilesinizdir. Ben kendimi bir süre öyle hamile kaldım vücut kendini hazırlıyor şaştı falan dedim. Büyükler de öyle dedi. Amh testi yaptırdım meğersem rezervim iyice kötüleşmiş. O yüzden. Kaç tane kadın doğumcuya gittim hepsi sorun yok dediler yolladılar. Biri yumurta rezervi testi yapmadı. Ne zaman tüp bebek doktoruna gittim o söyledi. Zaten artık kendimi orada buldum.
Umarım siz gebesinizdir. Ama değilseniz rezerv testi yaptırın derim. Kafanız rahat olur en azından. 🙂
Öncelikle teşekkür ederim. Şükür bugün regl oldum ama bu yumurta rezervi dediğiniz ne oluyor tam olarak ? Bilgilendirir misiniz ? Bu arada ben normalde asla gecikme yaşamam ilk defa bu ay yaşadım senelerdir adetim günü gününe düzenlidir eğer bunun için söylüyorsunuz bi problem olduğunu sanmıyorum yani inşallah yoktur.

Öncelikle teşekkür ederim. Şükür bugün regl oldum ama bu yumurta rezervi dediğiniz ne oluyor tam olarak ? Bilgilendirir misiniz ? Bu arada ben normalde asla gecikme yaşamam ilk defa bu ay yaşadım senelerdir adetim günü gününe düzenlidir eğer bunun için söylüyorsunuz bi problem olduğunu sanmıyorum yani inşallah yoktur.
Benim de reglim her şeyim çok düzenliydi. Hiç bir şikayetim yoktu. Asla tahmin etmezdim böyle bir şey olacağını da. Bir gecikme iki gecikme derken hamilelik sandım birkaç ay böyle devam etti. Sonra doktora gittik bir senedir deniyorduk çünkü. Meğer benim regllerim rezerv dusuklüğünden öyle olmuş. Yumurta rezervim yerlerdeymiş. AMH testi yaptırınca anladık.
Büyük şok yaşadım. 4 ay oldu hala etkisinden çıkamadım. Kendimi hep doğurgan sanardım. Maşallah çevremde herkes de patır patır çocuk yapabildi. Ama bana denk gelir ya bende böyle bir şey çıktı. O yüzden uyarmak istedim Allah korusun çıkmaz ama olur ya bir ihtimal o testi yaptırın.
Ben hiç sanmazdım böyle bir şey yaşayacağımı ben meğerse çocuğumun zaten çok zor ihtimalmiş olması…

Benim de reglim her şeyim çok düzenliydi. Hiç bir şikayetim yoktu. Asla tahmin etmezdim böyle bir şey olacağını da. Bir gecikme iki gecikme derken hamilelik sandım birkaç ay böyle devam etti. Sonra doktora gittik bir senedir deniyorduk çünkü. Meğer benim regllerim rezerv dusuklüğünden öyle olmuş. Yumurta rezervim yerlerdeymiş. AMH testi yaptırınca anladık.
Büyük şok yaşadım. 4 ay oldu hala etkisinden çıkamadım. Kendimi hep doğurgan sanardım. Maşallah çevremde herkes de patır patır çocuk yapabildi. Ama bana denk gelir ya bende böyle bir şey çıktı. O yüzden uyarmak istedim Allah korusun çıkmaz ama olur ya bir ihtimal o testi yaptırın.
Ben hiç sanmazdım böyle bir şey yaşayacağımı ben meğerse çocuğumun zaten çok zor ihtimalmiş olması…
Her şey rabbimden asla çocuğun olmaz dedikleri insanların çocukları olabiliyor bence umudunuzu kaybetmeyin. Şifa diliyorum size rabbim kucağınızı boş bırakmasın ama hiç bir zaman olumsuzluğa kapılıp kendinize bu durumu kabul ettirmeyin bence. Zor bir durum okuyunca bile neler hissedebildiğinizi az çok anladım rabbim yardımcınız olsun.

Söyledikleriniz aklımda bulunsun ihtimal vermek düşünmek istemiyorum açıkçası. Regl gecikmemin sebebi stres olabilir doktorum öyle söyledi 2 ay önce anneme kanser tanısı kondu baya zorlu bir süreçti o sürece bağladı ama ben yine de takip edeceğim. Teşekkür ederim.

Sadece marka kurbanı oldunuz diye kesinlikle nitelendirilmesi yanlış! Ben gebeliğimi bu testler ile öğrendim gayet doğruydu. Yanlış çıkarabiliyor çıkarımı yüzünden olan bir problemi es geçmek doğru değil. Hanımefendi Beta HCG değeriniz çok düşük ve muhtemelen HCG değeriniz yüksekti örnek veriyorum 300-400 civarı ancak sizin de fark etmediğiniz o dönemde kendiliğinden düştü kendiliğinden tamamen düştükten sonra regl başlar zaten. Kimyasal gebelik durumunda testler pozitif çıkar ancak kan testi çok ama düşmeye başlar ve sonuç 1 ve aşağısına düşerek regl başlar. Kimyasal gebeliği araştırmanızı öneririm.
Kimyasal gebelikte kanamanın başlaması içün illa betanın 1 falam olmasına gerek yok. Bende birinde 30 birinde 45 değerlerindeyken aynı gün 1saat içinde regl olmustum. Kimyasal olmayabilir bence.

Kimyasal gebelikte kanamanın başlaması içün illa betanın 1 falam olmasına gerek yok. Bende birinde 30 birinde 45 değerlerindeyken aynı gün 1saat içinde regl olmustum. Kimyasal olmayabilir bence.
Bende kimyasal gebelik geçirdim ancak kan değerim sıfırlanca başladı ve doktorumda zaten kan değerin düşünce sıfırlanca başlar demişti. Yani her bünyede farklı olabilir ama bu kimyasal gebelik olmayacağı anlamına da gelmez hanımefendi. Kimseyi durduk yere umutlandırmanın anlamı yok.

Bende kimyasal gebelik geçirdim ancak kan değerim sıfırlanca başladı ve doktorumda zaten kan değerin düşünce sıfırlanca başlar demişti. Yani her bünyede farklı olabilir ama bu kimyasal gebelik olmayacağı anlamına da gelmez hanımefendi. Kimseyi durduk yere umutlandırmanın anlamı yok.
Ben umutlandırmak adına söylemedim ki. Kimyasal olduğunu düşünüp üzülmesinler diye olmayabilir dedim. Zaten betaya göre hamile değiş bir umut durumu yok malesef

Doktora gittim zaten kimyasal gebelik değil dedi o konu da biraz içim rahat etti nedense. Sonuç olarak buraya açtığım konudan 2 gün sonra bir şekilde regl oldum bir problem de kalmadı 🥰

Back
X