• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ankastre fırın seti hakkında memnun olduğunuz markalar nedir

elbarr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2024
31
73
3
28
Merhaba arkadaşlar, yeni taşınacağım evime fırın bakıyorum daha önce kiracıyım diye almamıştım davul fırın kullanıyordum. sizlerden ricam memnun kaldıgınız markalar varsa paylaşır mısınız. o kadar çok marka ve model var ki insan ikilemde kalıyor. teşekkür ederim şimdiden

Kumtel ve Bosh kullandım daha önce, şu anda Teka kullanıyorum. Özellik olarak tercihleriniz neler?

Benim bütçem çok değil fiyat/performans ürün arıyorum konu sahibi değilim ama kumtelden memnun kaldınız mı? Uygun çünkü fiyatı
Kumtel fırından aşırı memnundum, ocağım da cam değildi ama ondan da çok memnundum. Aslında emaye ocakları daha kullanışlı buluyorum ben. Açıkçası Bosh ile çok büyük fark göremedim yani, fiyat performans olarak kesinlikle öneririm. Biz kiracı olarak taşınacağımız eve kendimiz depozitoya sayarak taktırmıştık, o yüzden ucuz olduğu için tercih etmiştik açıkçası ama çok memnun kaldım ben.

Kumtel fırından aşırı memnundum, ocağım da cam değildi ama ondan da çok memnundum. Aslında emaye ocakları daha kullanışlı buluyorum ben. Açıkçası Bosh ile çok büyük fark göremedim yani, fiyat performans olarak kesinlikle öneririm. Biz kiracı olarak taşınacağımız eve kendimiz depozitoya sayarak taktırmıştık, o yüzden ucuz olduğu için tercih etmiştik açıkçası ama çok memnun kaldım ben.
Benim de çok bütçem olmadıgı icin cam olmasa da olur açıkcası çok teşekkür ederim yorumunuz için

Bende sıemens ıle bosch arasında kaldım bundan oncekıler arçelık 15 senelık sorun yaşamadım ama artık paslanıp döküldüler
Yorum yaparsanız sevınırım

Bende sıemens ıle bosch arasında kaldım bundan oncekıler arçelık 15 senelık sorun yaşamadım ama artık paslanıp döküldüler
Yorum yaparsanız sevınırım
Vestel rustik kullanıyorum çok memnunum çok güzel.
Fırını çok iyi pişiriyor.
Davlumbazı çok iyi çekiyor.

Bosch ve Siemens aynı arcelik beko gibi. Ben bosch kullanıyorum annem beko aldı fit fry yenilerden. Onun ocağı normal benim indiksüyon. Annemin fırını ben beğenmedim mesela. Kumtel eski ocak markam fırının her şeyi aynıydı sadece ısınıyordu ve ocak çat çat ediyordu sürekli. Arkadaşım da franke aldı ocağının yanında aspiratör var bayıldım fırını da franke.

Back
X