şiddeti yaşadım iliklerime kadar. ama garip bir sakinlik var üzerimde...

okurken aynısını düşündüm.
fırsatı tepmişsin konu sahibesi.
darp raporunu aldın mı?
gidip şikayet edebilirsin hala. onun yanında korktum vs dersin şikayet etmeye.

okurken aynısını düşündüm.
fırsatı tepmişsin konu sahibesi.
darp raporunu aldın mı?
gidip şikayet edebilirsin hala. onun yanında korktum vs dersin şikayet etmeye.
İnşallah kararından geç olmadan vazgeçer

Siddet goruyorsunuz oglunuz buna sahit oluyor,
Ayni sekilde oglunuz siddet görüyor ama şikayetçi olmuyorsunuz çünkü oglunuzu düşünüyorsunuz. Cunku anneniz babaniz bosanmisti.
Anneniz babaniz bosanmasaydi, annenizle beraber siddet gorseydiniz gerçekten mutlu mu olacaktiniz?

Sanırım şoktan yazılanları da anlayamıyorsunuz.
O zaman bu mantıkla kimse kimseyi hukuki yoldan şikayet etmesin.
Cezalar caydırıcı olması için vardır. Adam öldüren biri de 20 yıl sonra çıkıyor zaten.
Tabiki şiddetin cezası da ömürlük değil.

O zaman diş biler çıkınca yine yapar diye taciz edene de susalım.
Şikayetçi olmamanız kesinlikle yanlış bir karardı.
Gözümde bit kadar değeri kalmayan adamla özel günde karşı karşıya gelip selam versem ne vermesem ne? Kalkıp da oğlunuz evleniyor diye dans mı edeceksiniz yani?

Kv ve kp boşandılar. Oğullarının her şeyinde yanyana geldiler ama hiç diyalog halinde değiller. Yapan yapıyor yani..

Bir arkadasta esinden siddet gordu sikayetini geri aldi ama sikayet geri alinsada davasi devam etti kamu davasi olarak bes yil icinde herhangi bir siddet olursa para cezasi alacakmis esi.
Sana zahmet ama gerçekten kafamı toparlayamıyorum bir önceki konumu okurmusun
Okudum bikac konunuda.esin caliskan calisan bir insanmis ise yeni girmesine ragmen yuklu bir ev kredisi cekmissiniz.simdi durum ne bilmiyorum.erkekler genelde maddiyattan yetemedikleri zaman degisiyorlar.ama bir arkadasin dedigi gibi ne yapacagi belli olmayan insana yemek yapmam demeseydiniz keske siz ve oglunuzun zarar gormemesi icin.bazi eslerle cat cat konusulur ama adam dengesiz degildir esini dinler.boyle adamlar sinirlendiginde kan beynine sicradiginda ne esini cocugunu gorur.

Sadece oğlumu düşünüyorum. Evet çok zor bir durum gördü. Bir şok yaşadı. Benim amacım çocuğun doğum günü mezuniyeti olsun babası ile annesini öyle ortamda birbirine selam verirken görsün.

İyi de olan olmuş, çocuk görmüş. Bu saatten sonra selamlaşacak kıvama gelseniz kaç yazar? Babasız hiç bir çocuk ölmüyor, merak etmeyin. Babasız falan da kalmıyor zaten. Annelerinin böyle adamdan kurtulduğu için, kendisini de böyle bir babadan kurtardığınız için minnettar kalıyor. Sizin ayrılan anneniz babanız annenizi yerlerde sürükleyip saçlarını eline verseydi; annenizin babanızla boşansa bile sosyal ortamlarda arasını düzeltmesi sizi sevindirir miydi? Anneniz bunu sizi düşündüğü için yapacak bir de. Saçmalık.

Evladınızın o bastırılmış halleri içimi yaktı. Çocuğunuza ne olursa olsun, sizin gibi kendini ezdirmemesi gerektiğini öğretin, anlatın. Hayat çok kötü, karşısına neler çıkacak. Babam bile anneme bunu yaptı deyip kendisine gelecek kötülükleri ses çıkarmadan kabullenip sinmez inşallah. Çocuğunuz için alabileceğiniz tüm desteği alın, okul, özel.
Diğer konu hallolur gider, Hele bir davanızı açın da.

Hepsini okumadim gerek yok

Dayak yiyorsun sikayetci olmuyorsun

Devam et dayak yemeye o zaman

Ne diyelim.
Hakeettigini dusunuyorsun demek ki.
Yok cocugumu dusunuyorum yok bilmem ne bahanelere siginma.

eşim değildi de bende çevreden vs çekindiğim için şikayet etmeyen aptallardandım. sonra herkesin içinde bir olay yaşayınca iş kamu davasına döndü şikayetçi oldum.
ceza alacak bir durumu yoktu ama o mahkemeye çıkması bile yetti. sizi anlıyorum çünkü zamanında aynı korkuları ben de yaşadım.
Ama şimdiki aklım olsaydı, avukatla gider güzel bi dava açardım.

Işte konu sadece yazınca böyle anlaşılabiliyor. Ben aylardır susuyorum hakarete küfüre tehdite buda bir patlama oldu ışte. Bunun yaşanmaması için susup yol yöntem arıyordum tek başıma.

Yok Allah için polislerin hakkını yiyemem ben yanlış anlattım herhalde. Eşim şikayetçiyim bende diyince eşime bak hanım efendi çocuğumun babası diyerek şikayetçi olmadı ama sen şikayetçi olursan zaten ilk vuran sensin sen zararlı çıkarsın dedi. Sadece yaşadığınız problemler dayak boşanma vs ye neden olabilecek büyük problemler değil. Kendinize zaman verin ayrı kalın biraz düzeltin dedi. Tabi eşim ben dovmem diye söz veremem diyince gitsin ozaman dedim. Poliste lütfen bizimle gel dedi. Sadece müsaden varsa eşyalarını alacak eşin dedi yarın. Tamam dedim. Neredeyse1 saat polis aracı kapıda bekledi. Onunla konuştu mu yoksa geri gelirmi diye bekledi bunu bilmiyorum. Ama baştan savıp gitmediler

Işte ben bunu avukata sordum dediğiniz gibi olmuyor

Dava açılacak konuştum avukatla. Darp raporu da aldım

yorumları okumadım
Allah aşkına o çocuğa bunu yaşatmayın daha fazla!
o çocuk annesinin dövüldüğünü görüyor, kendisi tokat yiyor
bırakın babasız büyüsün!!!!!!!!!!!!!!!!
oğlum yüzünden vazgeçiyordum diyorsunuz da, ne olur oğlunuz için terk edin o adamı, arkanızı dönüp bakmayın
bence zaten çok çok çok çok çok hatalı davranmışsınız kendi adınıza
ama o çocuğa bunu yapmayın!!!!!!!!!!!
çocuğunuza bunu yapmayınnnnnnnnnnnnn
neredeyse yalvaracağım size
o minicik kalbe bunları yaşatmayın!!!!!!!

ben babasız büyüdüm
babasız büyümekle bir şey olmuyor!
yaşadığın ortam huzurlu mutlu olunca babasız büyümek önemli değil!!!!!!!!!!!!!
bunları çok inanarak söylüyorum
lütfen, sevgi, sevgi kırıntısı, babasız büyümek, çocuğumun psikolojisi gibi gibi gibi gibi bahanelerle bunu çocuğunuza yapmayınnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!

Bipolar bozukluk olabilir mi? Psikolojik bir rahatsızlık vardır belki de. İlaç tedavisi gerekiyordur? Bununla uğraşmak çok zor ama çocuğuna vuran karısını döven bir adamı tedavi ettirmek de ayrı bir cesaret ve fedakarlık ister. Ailesine bahsettiniz mi hiç bu durumdan haberleri var mı?
Bana çünkü psikolojik bir rahatsızlık geçiriyor gibi geldi

Defalarca söyledim yine söylüyorum. Boşanmayı düşünmüyorum demiyorum. Bosanacağız o kesin. Sadece şikayetçi olmadım. Davada nın seyri için darp raporu aldım

Bende boyle düşünüyorum. Ama önce onun kabul etmesi gerekiyor bunu.

tamam işte git şikayetçi ol.
boşanma davasında sana yardımcı olur.
Ya defalarca söyledim hanımlar. Zaten zor durumdayım. Morluklarım üzerine fondotenimi sürdüm geldim. Ben avukatla görüştüm davanın seyri için darp raporu yeterli. Yani ekstra dava açtım diye ekstra bir şey olmuyor. Hapis yatar en fazla. Bu rapor ile aynı statüde yani.

Bir diğer arkadaşın dediği gibi çocuğun sakin olması hiç hayra alamet değil.
Çoçuğum babasız büyümesin diye düşünmeyin. Eğer toparlayabileceğiniz şeyler olsa anlarım benimde küçücük bir Bebeğim var iki aylık.
İşin içine dayak girince olmuyor. Örnek vereyim. En yakın arkadaşımın annesi babasından çok çekti. Arkadaşım babasını hiç baba olarak görmedi. Hiç yanında istemedi. O da kız çocuğu. Şimdi kendini öyle bir yetiştirdi ki her zaman yanımızdadır yardımımıza koşar. Ailesine bakar. Çok eğlenceli pozitiftir. Ve 20 -25 yıl sonra annesinin boşanmasına o ön ayak oldur. Şimdi gayet huzurlular kendi evlerinde. İçinde burukluk tabi ki vardır ama yıkık bir psikolojide değil. Ayrıca şiddet olan ortamda erkek çocuk büyütmek çok daha zor çünkü ilerde o da eşine uyguluyor bunun içerisinde büyüdüğü için.
Babamdan biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…