Annem

Annem yine beni savunmadi olayim bu ve 25 yildir böyle
Beklentini sifirla helallik olayinide gec yoluna bak arkadasim bugun sen yarin cocugun ezilir.tecrube konusuyor.ayni olaylari tek sen yasamiyorsun.kimseye o kadar deger verme.guclu dur biraz. olseydi ne olacakti oyle dusun

Beklentini sifirla helallik olayinide gec yoluna bak arkadasim bugun sen yarin cocugun ezilir.tecrube konusuyor.ayni olaylari tek sen yasamiyorsun.kimseye o kadar deger verme.guclu dur biraz. olseydi ne olacakti oyle dusun
icimde birseyler eksik ya bu eksiklik hic gecmiyor gecmiycekde cevaplariniz icin tesekürler

Kabahat sizde ,ezilmeyi seviyorsunuz ,
Doğurmakla annelik mi olur ?
Başına kimbilir daha neler gelecek siz o gün polise şikayetçi olacaktınız ,en büyük hatanız bu ...
Görüşmeyin biraz gururunuz olsun ,işinize kendi minik ailenize bakın

Aslinda Etrafimda bi yakin arkdasin ve kuzenim olayi yakindan biliyor Sülalede herkes bunlarin farkinda ztn. ve Fazla bi Cevrem yok aslinda Is den Eve evden ise gidiyorum genelde . Yani kimseden saklamiyor annen Nasil diye sorudklarinda Iydir herhalde diyorum mesela. Yapi olarak cok Soguk kanli ve Icine Kapanik birisiyim. o YÜzden Insanlarla gerekmedigi sürece muhattap olmuyorum.

Ama ayni sorunu kendim KAynanamgil gil icin düsündüm ve onlar sorunca iyi deyip gecistiroyrum ne olan biteni anlatiyorum nede iymis gibi yalan söylüyorum .

Eger yalan söylesem kendimi Ezik gibi hissederdim herhalde
Ezik gibi hissetmiyorum aslında çünkü insanlara koz verince herşeyi söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde ama anlatmak istemiyorum anlatsam daha mutsuz olacağım ayrıca sorduklarında bşy yok gibi davranmak zorundayım iş hayatı malum

Yabanciymis gibi davranın. Arkanızda durmamis etmemiş belli ki erkek çocuğu kompleksi olan biri anneniz. Bazı şeyleri salıp önüne bakmak gerek belli ki. Annedir sonuçta diyemeyeceğim. Anneler böyle yapmamali. Büyümüş düzeninizi kurmuşsunuz. Aileniz bile olsa sizi uzmelerine izin vermeyin.

Ezik gibi hissetmiyorum aslında çünkü insanlara koz verince herşeyi söyleme hakkı buluyorlar kendilerinde ama anlatmak istemiyorum anlatsam daha mutsuz olacağım ayrıca sorduklarında bşy yok gibi davranmak zorundayım iş hayatı malum
ben is yerinde onlarla ilgili hic bahsetmiyorum bile

ben is yerinde onlarla ilgili hic bahsetmiyorum bile
Ama illa soran oluyordur lafın gelişi o zaman nasıl geçiştiriyorsunuz ben hiç bişy olmamış gibi davranıyorum sorduklarında çünkü özelimi paylaşmayı sevmiyorum ve bunu kullanan olabiliyor ayrı değiller biliyorlar

Çok üzüldüm size, anladığım kadarıyla siz susarsanız ancak o ortamda rahat edebileceksiniz.Konusursanız ki bu konuşma iyi niyetli bile olsa istenmiyor maalesef daha dogru tabirle onların aile iliskilerine karismaniz onlara batiyor ve batacak da..Bence uzak durun hepsinden,annene de diyecek bir sey bulamadim.Ne ekerse onu bicecek annen.

X