Annem

Kocası size o sözü söylerken, kardeşiniz size tokat atarken müdahil olmayan annenin suratına bakılmaz. Annedir diye de birşey yok. Anneyse anne gibi davransın. Görüşmeyin, evine gitmeyin, en azından uzunca bir süre. Ben gorüsemezdim sanırım.
dediginiz gibi yapacagim galiba Annedir diye ben kin tutamazken O evlatdir demedi demiyorda bunlarin hepside Dogum Günümden bir gün önce yasandi. Mesajimda yazdim Dogurdugun güne Lanet olsun diye.

Bencede salın gitsin , eşinizle aranız iyi olsun yeter ben anneme gidip geliyorum ama hiç öyle anne kiz gibi hissetmiyorum (öz) o hissi vermiyor birazcık gelinci de siz sizi kardeşine karşı savunmadı diye kızıyorsunuz bende beni gelinine karşı savunmadı diye kii yüzde yüz haklı olduğun bir konuydu amann diyorum üzülüyorum eve gelince bu eşime yansıyınca o da soğuyor ki bu hiç iyi olmuyor eşe karşı ailenin arkasında olmayışı gibi bi his oluyor ... uzun zamandır ben salmış durumdayım..:KK64:
Evet öyle birde bana saydirmadigi kalmamis gibi Esimede Hakeretlerde bulundu oda Saygisini hic bozmadi ama onun Annesiyle hergün telefonda görüsüp gülerek mutlu olmasi ve benim öyle olmamam üzüyor beni.

Ben sırf anne/baba diye kimsenin üzerimizde bitmek tükenmek bilmeyen bi hakları olduğunu düşünmüyorum. Bence sizin anneniz de kotayı çoktan doldurmuş. Ne böyle annenin, ne de o tokat atan kardeşin yüzüne bile bakmam.

"Annem bile beni sevmiyor" diye düşünmeyin sorun sizde değil. Asıl annenizin "kendi çocuğumu bile sevemeyecek, sahip çıkamayacak kadar sevgisiz bi kalbim var" diye düşünüp utanması gerekiyor.

Birakin gorusmeyin sakin bir daha hicbiriyle. Bunlar ne bicim aile. Bir anne nasil boyle evlat ayirabilir. O cocuk ablasini nasil dover. İnanamıyorum...

Ben sırf anne/baba diye kimsenin üzerimizde bitmek tükenmek bilmeyen bi hakları olduğunu düşünmüyorum. Bence sizin anneniz de kotayı çoktan doldurmuş. Ne böyle annenin, ne de o tokat atan kardeşin yüzüne bile bakmam.

"Annem bile beni sevmiyor" diye düşünmeyin sorun sizde değil. Asıl annenizin "kendi çocuğumu bile sevemeyecek, sahip çıkamayacak kadar sevgisiz bi kalbim var" diye düşünüp utanması gerekiyor.
Evet haklisiniz ztn neyin Nispetini yapmaya calisiyorsa wp oglunun fotolarini paylasiyor canim oglum diye birde digerlerini :KK70: Artik düsnmek istemyiorum

Öncelikle geçmiş olsun.
olmayınca olmuyor, annen 25 yıl boyu diğer çocuklarını koruyup kolladıysa ve seni ezdirdiyse ne yazık ki bundan sonra da değişmeyecek, böyle gidecek.

görüşme. biliyorum anneni kardeşini sil demek dile kolay. ama hayat çok kısa ve hayatımızda sevgi ve huzur verecek ilişkilere ihtiyacımız var. seninkiler ise anladığım kadarıyla stres ve üzüntü kaynağı. ne demek tokat atmak? çocuk değilsin, ergen değilsin evli barklı kadınsın.

bayramda gitmemen iyi olmuş bence. biraz soğusun. annen belki yaptığının farkına varıp arar, sorar adım atar. yok yapmazsa da, üzgünüm ama senin için de en iyisi görüşmemek olacak, veya görüşmeyi sınırlı tutmak. kardeşler yokken görüşelim demek. evde buluşmayalım dışarıda bir kahve içelim demek. yani annenin ve kardeşlerinin hayatındaki ağırlığını azaltmak. bırak onlar dertlensin bu kız bizden uzaklaştı diye.

Evet öyle birde bana saydirmadigi kalmamis gibi Esimede Hakeretlerde bulundu oda Saygisini hic bozmadi ama onun Annesiyle hergün telefonda görüsüp gülerek mutlu olmasi ve benim öyle olmamam üzüyor beni.
Çok iyi anlıyorum seni emin olabilirsin , özellikle erkek kardeşe tercih edilmek .. Ama annedir sözünü bende söyleyeceğim ,araniza duvarlar örün mesafe koyun ama kesinlikle tamamen bitirmeyin annedir anneyim diye biliyorum sadece ama araya o mesafeyi koyun bi nebzede olsa değer oluyor.. Zamanı gelince içinizde en azından ben elimden geleni yaptım bağları koparmadım dersiniz vicdanınıza ben öyle yapıyorum bir gün pişman olma hissi verir diye düşünüyorum.. Size çokça sabır dilerim mutlu günler sizin bizim hepmizin olsun .. éşinize karşı dik durun ne kadar eğilirseniz kadar eziliyorsunuz ..

Birakin gorusmeyin sakin bir daha hicbiriyle. Bunlar ne bicim aile. Bir anne nasil boyle evlat ayirabilir. O cocuk ablasini nasil dover. İnanamıyorum...
Sormayin önceden böyleydi ama bu kadar fazla ahlaksizca degillerdi . Ne bileyim ben calistim kendimi bildim bileli Maasimi aldilar elimden Ceyiz yapicaz deyip üstüne kondular. Kocasi Ev alma Ihtimaline karsi benim kira ödeme sartini sunmustu daha neler neler var.

Öncelikle geçmiş olsun.
olmayınca olmuyor, annen 25 yıl boyu diğer çocuklarını koruyup kolladıysa ve seni ezdirdiyse ne yazık ki bundan sonra da değişmeyecek, böyle gidecek.

görüşme. biliyorum anneni kardeşini sil demek dile kolay. ama hayat çok kısa ve hayatımızda sevgi ve huzur verecek ilişkilere ihtiyacımız var. seninkiler ise anladığım kadarıyla stres ve üzüntü kaynağı. ne demek tokat atmak? çocuk değilsin, ergen değilsin evli barklı kadınsın.

bayramda gitmemen iyi olmuş bence. biraz soğusun. annen belki yaptığının farkına varıp arar, sorar adım atar. yok yapmazsa da, üzgünüm ama senin için de en iyisi görüşmemek olacak, veya görüşmeyi sınırlı tutmak. kardeşler yokken görüşelim demek. evde buluşmayalım dışarıda bir kahve içelim demek. yani annenin ve kardeşlerinin hayatındaki ağırlığını azaltmak. bırak onlar dertlensin bu kız bizden uzaklaştı diye.
Dertlenecek Insan degil ki belkide dertleniyorsa bile bana yansitmiyor güya kiz kardesime söylemis iste tatilden bana elbise almis git ver elbisesini diye . bayramd geliriz diye beklemis güya

Çok iyi anlıyorum seni emin olabilirsin , özellikle erkek kardeşe tercih edilmek .. Ama annedir sözünü bende söyleyeceğim ,araniza duvarlar örün mesafe koyun ama kesinlikle tamamen bitirmeyin annedir anneyim diye biliyorum sadece ama araya o mesafeyi koyun bi nebzede olsa değer oluyor.. Zamanı gelince içinizde en azından ben elimden geleni yaptım bağları koparmadım dersiniz vicdanınıza ben öyle yapıyorum bir gün pişman olma hissi verir diye düşünüyorum.. Size çokça sabır dilerim mutlu günler sizin bizim hepmizin olsun .. éşinize karşı dik durun ne kadar eğilirseniz kadar eziliyorsunuz ..
Babam Kiz kardesimi tercih etmisti yalniz oda ilahi adalet Benim Nikahimin oldugu gün Koca ya Kacmisti cikiyor mazlumu ahi elbett.

Cok Sükür Esim destek lakin olmasa bile kücük yasda Ayaklarimin üzerinde durdugum icin herseyimi kendim halletigim icin kimseye Muhtacligim yokRabbime sükürler olsun . Calisiyorum is güc Sahibi Insanim Asla Rabbim muhtac etmesin kimseye bir Muhtacligim yok . Lakin Anne baba Sevgisi yok iste .

Dertlenecek Insan degil ki belkide dertleniyorsa bile bana yansitmiyor güya kiz kardesime söylemis iste tatilden bana elbise almis git ver elbisesini diye . bayramd geliriz diye beklemis güya
o zaman dertlenmesin. siz de gidip gelmeyin. beklemeye devam etsin bir süre daha. siz kendi mutluluğunuza, hayatınıza, eşinize odaklanın.

Evet haklisiniz ztn neyin Nispetini yapmaya calisiyorsa wp oglunun fotolarini paylasiyor canim oglum diye birde digerlerini :KK70: Artik düsnmek istemyiorum
Belli ki niyeti kasıtlı olarak sizi üzmek. Bence hayatında yolunda gitmeyen herşeye bi günah keçisi aramış ve piyango size vurmuş. Bu durumu kişiselleştirip kendinizi suçlamayın. Şuan tamamen hayatınızdan çıkarma gücünüz yoksa bile en azından uzun bi süre hiç bi şekilde iletişim kurmayın. Silin heryerden, haberdar olmayın. Yaşadıklarınız "aman her ailede olur böyle şeyler" deyip normalleştirilecek şeyler değil.

Merhaba ,

suan icin kafami düslerimi yoran konuyu yazip paylasmak istiyorum....

anlatacagim olaylar cok öncesinden cocuklugumdan itibaren basliyor aslinda o yüzden kisa kesmeye calisacagim .

Annemgil tatilden dönmeden bir gün önce basladi olay(Üvey) kiz kardesimi annemgilin eve birakip beraber ortaligi toplayip temizleyecektik (Üvey kardeslerim var öz Anne Babadan ben tekim, Öz baba ile görüsmüyoruz) lakin Ekrkek Kardesim ki henüz 18 yasinda Alman sevgilisi ile evin alina üstüne getirmisler (Evet annemgilde arada sirada kaliyor kendilerine ait odalari var, Ben tasvip etmesemde)o_Okiz kardesimin yatagini pisletmisler oda tabi bagirip cagirdi xaptiginiz yatagi temizleyin diye sonra kavga gürültü koptu. Ikside benden 6/7 yas kücük ve epey Boylu poslular ayrimak isterken arada kaynadim yumruklar fln bana geldi bende ortalik sakinlesin diye sevgilsine cik disarda bekle sen cikarsan kardesimde senin yanina gelir dedim diye Kardesim olcak kisi bana tokat salladi kulaklarim cinladi resmen ve dolabin üzerine düstüm her yerim mosmor oldu ki polis fln da geldi.

Ardindan anneme ya kocasi ve kendisinin artik gerekeni yapmasini yada sikayetcigi olucagimi söyledim.
Bana cevabi o cocugun dosyayisna hic birsey yazilmiycak yoksa sizi ( esim ve beni) gebertirim dedi

bende tabi o an sinir île bagirdim artik yeter yaptigin ayri seci kac yildir sustum birsey demedim diye agladim . o anda Kocasi telefona bagirdi o khp. Bogazini keserim Oglunu polis götürür diye benim icin diyor . Olaylardan sonra bende Anneme mesaj attim kocana birkez sus bile diyemedin benim icin oysa iki gün önce bosanmak istiyordun ki gercekten Bosanma asamsindalar barimisalrdi .

Neyse Bayramda yanina gitmedim belki artik bi tavir göstermem gerek diye yoksa herzaman hci birsey olmamis gibiydim.

Umrunda degilim galiba takiliyor kendisi Esi ile yine kavgalilarmis.

Bizde uzun yola cikicaz icimde yillarin öfkesi var hala gecmiyor ama helalik almadan gitmekde icime sinmiyor bari Annem sevsin diyorum oda sevemiyor beni ....
Kendine yeni bi aile kurmussun okudugum kadariyla evladinda var, sen annenin yaptigi bu yanlislari evladinda yapma yuvana saril, annen deger vermesi gereken kisiyi goremiyor suanda

Belli ki niyeti kasıtlı olarak sizi üzmek. Bence hayatında yolunda gitmeyen herşeye bi günah keçisi aramış ve piyango size vurmuş. Bu durumu kişiselleştirip kendinizi suçlamayın. Şuan tamamen hayatınızdan çıkarma gücünüz yoksa bile en azından uzun bi süre hiç bi şekilde iletişim kurmayın. Silin heryerden, haberdar olmayın. Yaşadıklarınız "aman her ailede olur böyle şeyler" deyip normalleştirilecek şeyler değil.
Tessekür ederim , dediginiz gibi yapicagim . Aslinda Babami nasil cikarttiysam hayatimdan onu da cikarabilcegimin farkinda varmasi daha iyi olur . Kimseye Muhtac olmadigimi farkina varsin yada varmasin kendi bilir

Kendine yeni bi aile kurmussun okudugum kadariyla evladinda var, sen annenin yaptigi bu yanlislari evladinda yapma yuvana saril, annen deger vermesi gereken kisiyi goremiyor suanda
yok bir cocugum yok. Ama düsünyoruz yakindir inshallah :) Korkum Annelerin kaderini yasarmis Kiz cocuklari ileride yavrum yasmasin.

onunla görüsmeyi düsünmüyorum ama annemle ve kiz kardesimle görüsmeyi kopara bilirmiyim bilmiyorum yoksa kimsem yok esimin ailesi haric yapayalnizim Babam yok Annemde varda yok.
Bende ailemle gorusmuyorum ben ve cocuklarimla ilgili konulardan ötürü birşey kaybettimmi
Hayır
Çokta huzurluyum en azından küfürler eden yok
Bazen ayrı kalmk gerekiyor aileden

Anne kelimesine bu kadar çok anlam yüklemeyin. Her kadın bu kelimenin içini dolduramıyor maalesef. Siz annenizden sevgi dilendikçe daha çok üzülürsünüz.

Aile yapımımız benzer ben iki tarafıda silmek zorunda kaldım bana yaptıkları yüzünden ama etrafıma iş hayatıma mutlu bir ailem varmış gibi davranıyorum iş Arkaşlarıma özellikle sordukları nda annemle babamın ayrı olduğunuda söylemedim bu konu beni rahatsız ediyor siz napıyorsunuz çevreye karşı bilği almak istedimde sonuçta sorunlarımız ayni :KK43: sizin sorunuza gelirsek irtibatı kesin daha mutlu oluyorsunuz

Aile yapımımız benzer ben iki tarafıda silmek zorunda kaldım bana yaptıkları yüzünden ama etrafıma iş hayatıma mutlu bir ailem varmış gibi davranıyorum iş Arkaşlarıma özellikle sordukları nda annemle babamın ayrı olduğunuda söylemedim bu konu beni rahatsız ediyor siz napıyorsunuz çevreye karşı bilği almak istedimde sonuçta sorunlarımız ayni :KK43: sizin sorunuza gelirsek irtibatı kesin daha mutlu oluyorsunuz
Aslinda Etrafimda bi yakin arkdasin ve kuzenim olayi yakindan biliyor Sülalede herkes bunlarin farkinda ztn. ve Fazla bi Cevrem yok aslinda Is den Eve evden ise gidiyorum genelde . Yani kimseden saklamiyor annen Nasil diye sorudklarinda Iydir herhalde diyorum mesela. Yapi olarak cok Soguk kanli ve Icine Kapanik birisiyim. o YÜzden Insanlarla gerekmedigi sürece muhattap olmuyorum.

Ama ayni sorunu kendim KAynanamgil gil icin düsündüm ve onlar sorunca iyi deyip gecistiroyrum ne olan biteni anlatiyorum nede iymis gibi yalan söylüyorum .

Eger yalan söylesem kendimi Ezik gibi hissederdim herhalde

X