Boşanıyorum sanırım....

Teşekkür ederim hepinize destekleriniz için. Saygılı bir ailede büyüyüp birbirimizi kırmadan yaşarken böyle bir yanlışa düşmek beni çok üzdü kendi kendime yaptım kıytırık bir sevginin arkasına sığınıp kendime yakışmayan şeyler yaşattım kendime. 5 yıl kaybettim bir gün daha kaybedecek vaktim yok sanırım inşallah herkes ama herkes hayatı boyunca mutlu olur. Benimde imtihanım buymuş deyip yaşananları aşmaya çalışacağım ne kadar zorlanırsam merhametime yenik düşmeden ayrılacağım. Herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah

Allah kurtarıyor demekten başka diyecek bir şey bulamadım. O esnada anahtarı , parayı yok cüzdanı düşünen adamdan hayır gelmez size. Allahın sevdiği kuluymuşsunuz ki kısa zamanda yaşadınız.

İnanın böyle zihniyetleri hayatımda ilk kez gördüm. 3 yıllık ilişkiden sonra evlendim ve imzadan sonra sanki başka bir adam ve başka bir aile geldi. Birsürü yalanlar silsilesi , paraya olan düşkünlük , eşim ailesinin kuklası oldu bazen silkelenip kendine geliyordu ama sürekli değişiyordu. Zaten yüzüme can ciğer olupta sürekli oğullarına onu al bunu sat şunu yap diyen insanlar. Rahat yüzü görmedim. Birde yaptıklarını çok inkar edip kendini haklı çıkarmaya karşısındakini yalancı durumuna düşürmeye bayılırlar. Oğullarının psikolojisini bozup benim ızdırabım oldular. Allahta onları bildiği gibi yapsın. Alıyorsun el kızını sahip çıkıp destek olacağına hem rezil ediyor hem oluyorsun bende taş değilimki illaki dolup taşıyor insan. O değil annem ona kızdığı için suçlu annem oldu yazık. Ben nasıl insanlarla muhatap oldum banada yazık ne diyeyim

İnanın böyle zihniyetleri hayatımda ilk kez gördüm. 3 yıllık ilişkiden sonra evlendim ve imzadan sonra sanki başka bir adam ve başka bir aile geldi. Birsürü yalanlar silsilesi , paraya olan düşkünlük , eşim ailesinin kuklası oldu bazen silkelenip kendine geliyordu ama sürekli değişiyordu. Zaten yüzüme can ciğer olupta sürekli oğullarına onu al bunu sat şunu yap diyen insanlar. Rahat yüzü görmedim. Birde yaptıklarını çok inkar edip kendini haklı çıkarmaya karşısındakini yalancı durumuna düşürmeye bayılırlar. Oğullarının psikolojisini bozup benim ızdırabım oldular. Allahta onları bildiği gibi yapsın. Alıyorsun el kızını sahip çıkıp destek olacağına hem rezil ediyor hem oluyorsun bende taş değilimki illaki dolup taşıyor insan. O değil annem ona kızdığı için suçlu annem oldu yazık. Ben nasıl insanlarla muhatap oldum banada yazık ne diyeyim

Canım benim çok üzüldüm yaşadıklarına.
Tek diyebileceğim iyi ki çocuk yokmuş.
Böyle insanlardan kurtul hemen. Eşin zaten iğrenç, ailesi daha da iğrenç.
İnşallah barışmaya filan ikna olup geri dönmezsin, bu tipler boşanma sürecinde ya çirkefleşir ya da para mal vermemek için düzelmiş gibi yapar. Çocuğun olmadan kaç kurtar kendini, geri dönüp hayatini mahvetme. Allah yardımcın olsun

İyi günler hanımlar....
Bugün yaşadığım rezilliği sizlerle paylaşmak fikir almak istiyorum. Berbat denebilecek kadar kötü bir evliliğim vardı taki bugüne kadar. Sorumsuz bencil sinirinin arkasına sığınıp üzebileceği kadar üzen , küfür eden sorumsuz bencil birisini bir zamanlar çok severek evlendim.Yaklaşık 2 yıl dolmak üzereyken sanırım dolup taşan ben oldum.
Bugün öğle ailesiyle birlikte taziyeye gittik. Aramızda en azından bugünlük problem yoktu. Dışarıda eşimin ve benim tanıdığım birisini gördüm ama birşey demedim selam bile vermedim eşim o an yanımda değildi kardeşleriyleydim. Yarım saat kadar sonra eve gitmek için yola çıktığımızda eşime x'i gördüm yoksun diye birşey demedim dedim ve olan oldu. Sanane ondan , sen elin adamıyla neden konuşcan deyip bağırmaya başladı annesi babası ve kardeşi varken. Bende yanlış olur diye birşey demedim zaten derken eLiyle kafama hafif vurarak ittirdi. Neye uğradığımı şaşırmamla iki elimle boğazından tutaral ittirdim sen nasıl bana el kaldırırsın diyerek. Annesi ortalığı velveleye verip beni tutarak ayıp senşn yağtığın diye hafif bağırmaya başladı. Napayım dayak mı yiyeyim deyip duruyordum. Sakinleşmek için ordaki kafeteryaya oturdım ve eşim olacak insan yanıma geldi babasıyla. Anneni ara hemen gelsin yarın mahkemeye gidelim diye çantamı çekiştirmeye başladı. Cüzdanımdaki parayı kartı ve yüzğü alacak güya sanki gözüm para görüyor benim. Tamam dedim tamam arayacağım böyle çekiştirme ortak konuşur ayrılırız diyerek annemi aramaya çalıştım tabi annesi aldı tlfnu kapattı arkasından babası bana " SENİN annen allah mı peygamber mı ne arayıp duruyorsun " diye bağırdı herkesin içinde ve bende ipler koptu arkadaşlar. Kendimi tanıyamayacağım şekilde sinir krizi geçirip hepsine bağırdım sonunda delirttiler beni bu ilk değildi çünkü hep sustum hep sustum sonunda sinir hastası oldum sanırım.
İçeri geçip oturdum arkasından eşim olacak insan geldi para ver yüzüğü ver anahtarı ver diye başıma dikildi verdim anahtarı parayı yüzüğe kadar küçüldüysende anlaşmalo değil çekiimeli boşanalım aldığın bütün altınlarıda hesap edelim o zaman dedim. Annesi hemen doğru diyor sen git dddi sonuçta para çıkacak.O eve gelme benim evim benim şimdi bindirin bunu minibüse gitsin dedi ve çekti gitti. 1,5 saat kendime zor geldim. Zaten dolmuştum çok ailesinin üzerimde hıç emeği yoktur herşeyi kendim yaptım, aldığımız evin bir kısım parasını ben verdim ve gidip tapuyu kadın kendi üzerine aldı herşeye sustum sinirlerine hakaretlerine ama dolmuşum çok ve babasının annem hakkında öyle konuşması eŞ olacak insanında buna müsade etmesi çok ağrıma gitti. Boşanmaktan başka yolu yok ama öfkem geçmiyor ve boşanmadan sonra nasıl bir hayat olacak bilmiyorum korkuyorum...
Okuduğunuz için teşekkür ederim desteklerinizi bekliyorum
Yuh ya ayıp gerçekten. Allah kurtarsın. Sende hiçbir hakkını bırakma onlarda. Dua et inşallah çocuk yapmamissindir bundan

Aslında öyle değil normalde selâmda verir muhabbette ederim. Sadece cenaze yeri ve dar görüşlü insan dolu diye ben yapmadım açıkçası. Ailesini görünce değişiyor çünkü erkekliği tutuyor.

Böyle insanlardan hayır gelmiyor.
Benim babamda böyleydi.
Sonunda var olan çocuklarına hasret bir yerlerde yaşlanıyor her anlamda.
Çocukları da büyüyor olgunlaşıyor hayat mücadelesi veriyor.
Annesi ölünce ne yapıcak kim bilir..

Bu insanlardan kurtarın kendinizi ruhunuza zarar her bir hareketleri

İyi günler hanımlar....
Bugün yaşadığım rezilliği sizlerle paylaşmak fikir almak istiyorum. Berbat denebilecek kadar kötü bir evliliğim vardı taki bugüne kadar. Sorumsuz bencil sinirinin arkasına sığınıp üzebileceği kadar üzen , küfür eden sorumsuz bencil birisini bir zamanlar çok severek evlendim.Yaklaşık 2 yıl dolmak üzereyken sanırım dolup taşan ben oldum.
Bugün öğle ailesiyle birlikte taziyeye gittik. Aramızda en azından bugünlük problem yoktu. Dışarıda eşimin ve benim tanıdığım birisini gördüm ama birşey demedim selam bile vermedim eşim o an yanımda değildi kardeşleriyleydim. Yarım saat kadar sonra eve gitmek için yola çıktığımızda eşime x'i gördüm yoksun diye birşey demedim dedim ve olan oldu. Sanane ondan , sen elin adamıyla neden konuşcan deyip bağırmaya başladı annesi babası ve kardeşi varken. Bende yanlış olur diye birşey demedim zaten derken eLiyle kafama hafif vurarak ittirdi. Neye uğradığımı şaşırmamla iki elimle boğazından tutaral ittirdim sen nasıl bana el kaldırırsın diyerek. Annesi ortalığı velveleye verip beni tutarak ayıp senşn yağtığın diye hafif bağırmaya başladı. Napayım dayak mı yiyeyim deyip duruyordum. Sakinleşmek için ordaki kafeteryaya oturdım ve eşim olacak insan yanıma geldi babasıyla. Anneni ara hemen gelsin yarın mahkemeye gidelim diye çantamı çekiştirmeye başladı. Cüzdanımdaki parayı kartı ve yüzğü alacak güya sanki gözüm para görüyor benim. Tamam dedim tamam arayacağım böyle çekiştirme ortak konuşur ayrılırız diyerek annemi aramaya çalıştım tabi annesi aldı tlfnu kapattı arkasından babası bana " SENİN annen allah mı peygamber mı ne arayıp duruyorsun " diye bağırdı herkesin içinde ve bende ipler koptu arkadaşlar. Kendimi tanıyamayacağım şekilde sinir krizi geçirip hepsine bağırdım sonunda delirttiler beni bu ilk değildi çünkü hep sustum hep sustum sonunda sinir hastası oldum sanırım.
İçeri geçip oturdum arkasından eşim olacak insan geldi para ver yüzüğü ver anahtarı ver diye başıma dikildi verdim anahtarı parayı yüzüğe kadar küçüldüysende anlaşmalo değil çekiimeli boşanalım aldığın bütün altınlarıda hesap edelim o zaman dedim. Annesi hemen doğru diyor sen git dddi sonuçta para çıkacak.O eve gelme benim evim benim şimdi bindirin bunu minibüse gitsin dedi ve çekti gitti. 1,5 saat kendime zor geldim. Zaten dolmuştum çok ailesinin üzerimde hıç emeği yoktur herşeyi kendim yaptım, aldığımız evin bir kısım parasını ben verdim ve gidip tapuyu kadın kendi üzerine aldı herşeye sustum sinirlerine hakaretlerine ama dolmuşum çok ve babasının annem hakkında öyle konuşması eŞ olacak insanında buna müsade etmesi çok ağrıma gitti. Boşanmaktan başka yolu yok ama öfkem geçmiyor ve boşanmadan sonra nasıl bir hayat olacak bilmiyorum korkuyorum...
Okuduğunuz için teşekkür ederim desteklerinizi bekliyorum
Tapu onun uzerıne olsada evlilik Icınde alınan hersey ortaktır yanı evin yarısı sızın bosanma davasından sonra mal paylasımı davası acın sakın onların verdıgın hıc bırsey imzalamayın yuzugu alan adam neler yapmaz maddi ve manevı tazminat davası acın mahkemede iftira atacaklardır iste cıkmaya calısacaklardır hazırlıklı olun emin olun sonraki hayatınız bu adamla gecırdınız hayattan daha ıyı olur

Sakın anlaşmalı boşanma eğer daha fazla yüz göz olamam dersen emin ol seni bastırdığını düşünecek sonuna kadar hakkını al ve bir gram bile üzülme hatta sevin çünkü kurtuluyosun daha huzurlu bi hayat seni bekliyo Allah yardımcın olsun ve bu kayınvalidelere hidayet versin ne diyim

Böyle bir adam için üzülmene değmez. Kurtuluyor olduğun için sevin.

Okumadim bile. Mutsuzsan bosan. Baska nedene gerek yok.Ana babasinin adam edemedigi sigirlara cobanlik yapmaya mi geldin dunyaya. Bosan bacim.

Adamın aklına ılk gelen para yuzuk olmus bencede cekısmelı bosan al bıseylerınıde otursun ıcıne rezıller yuve yıkılıyor adamların yaptıgına bak ıyıkı kurtulmusum dıyeceksın ılerde

Çekişmeli boşanmayın bence. 2 sene sürse napacaksınız? Ömrünüzden gidecek belki önünüze başka bir insanın çıkmasına engel olacaksanız? Bir hırs uğruna uzun zaman, emek ve para harcamayın. Hırsın size bir faydası olsun. Aileniz arkanızdaysa hiçbir şeyden korkmayın. Yaşınız gençtir diye düşünüyorum, hayat bitmiş değil. Saygısız haddini bilmez insanlarla daha fazla yüz göz olmayın

Adamin gecinmeye gonlu yokmus ki. Cunku zaten adama selam vermemissiniz. Agzinizla kus da tutsaniz yaranamazdiniz. Size evin bir kismini odetmis altinlari da almis anladigim kadariyla, bosanmak ister tabi

X