şiddeti yaşadım iliklerime kadar. ama garip bir sakinlik var üzerimde...

Bipolar bozukluk olabilir mi? Psikolojik bir rahatsızlık vardır belki de. İlaç tedavisi gerekiyordur? Bununla uğraşmak çok zor ama çocuğuna vuran karısını döven bir adamı tedavi ettirmek de ayrı bir cesaret ve fedakarlık ister. Ailesine bahsettiniz mi hiç bu durumdan haberleri var mı?
Bana çünkü psikolojik bir rahatsızlık geçiriyor gibi geldi

ortada çocuk olmasa ve adam gerçekten birdenbire değiştiyse, çaba harcanabilir belki, tedavi ettirmeye de çalışılır
ama ortada çocuk varken...
adamı ailesi tedavi ettirsin, konu sahibi de kendi çocuğuna kol kanat gersin
zaten adamın durumu gidip geliyorsa ki ben polise verdiği cevaptan öyle anlamadım, o zaman karısı terk edince bi durup düşünüp tedaviyi kabul eder belki

yazınızı okurken gözlerim doldu savunmasız 6 yaşında bir çocuğun bu olaylar karşısında nasıl hissetiğini düşündüm ... Allah yardımcın olsun güçlü ol oğlunla başbaşa iyi bir hayatın olsun inş...

Bir diğer arkadaşın dediği gibi çocuğun sakin olması hiç hayra alamet değil.
Çoçuğum babasız büyümesin diye düşünmeyin. Eğer toparlayabileceğiniz şeyler olsa anlarım benimde küçücük bir Bebeğim var iki aylık.
İşin içine dayak girince olmuyor. Örnek vereyim. En yakın arkadaşımın annesi babasından çok çekti. Arkadaşım babasını hiç baba olarak görmedi. Hiç yanında istemedi. O da kız çocuğu. Şimdi kendini öyle bir yetiştirdi ki her zaman yanımızdadır yardımımıza koşar. Ailesine bakar. Çok eğlenceli pozitiftir. Ve 20 -25 yıl sonra annesinin boşanmasına o ön ayak oldur. Şimdi gayet huzurlular kendi evlerinde. İçinde burukluk tabi ki vardır ama yıkık bir psikolojide değil. Ayrıca şiddet olan ortamda erkek çocuk büyütmek çok daha zor çünkü ilerde o da eşine uyguluyor bunun içerisinde büyüdüğü için.
Babamdan biliyorum...
Eşimin babasıda annesine şiddet uygularmış. Kardeşi de eşine uygulardı. Ama biz yaşamadık çok büyük kavgalar ettik hemde çok ama dayak olmadı. En son bu dayakla beraber cildirdim. Git bu evden yok evlilik falan yok artık senle durmam aynı evde dedim. Gitmedi aksine devam etti. Polisi aradım gitmeyince

Ya defalarca söyledim hanımlar. Zaten zor durumdayım. Morluklarım üzerine fondotenimi sürdüm geldim. Ben avukatla görüştüm davanın seyri için darp raporu yeterli. Yani ekstra dava açtım diye ekstra bir şey olmuyor. Hapis yatar en fazla. Bu rapor ile aynı statüde yani.

tamam ama şiddet sebebiyle hapis yatmış olması yani ceza almış olması çocuğu görme aşamasında sana fayda sağlamaz mı?en azından yatılı görüş vermez hakim belki. sonuçta bazı kararlar hakimin insiyatifinde. o aralıktaki en geniş yada en dar kararı vermek onun elinde.

ortada çocuk olmasa ve adam gerçekten birdenbire değiştiyse, çaba harcanabilir belki, tedavi ettirmeye de çalışılır
zaten adamın durumu gidip geliyorsa ki ben polise verdiği cevaptan öyle anlamadım, o zaman karısı terk edince bi durup düşünüp tedaviyi kabul eder belki
Zaten o çocuk olmasa içeride bol bol düşünürdü de

tamam ama şiddet sebebiyle hapis yatmış olması yani ceza almış olması çocuğu görme aşamasında sana fayda sağlamaz mı?en azından yatılı görüş vermez hakim belki. sonuçta bazı kararlar hakimin insiyatifinde. o aralıktaki en geniş yada en dar kararı vermek onun elinde.
Elimdeki tüm delilleri sunucam avukat en fazla hakim iki haftada bir verir çocuğu dedi. Şikayet etmemin davayı ekstra etkileyeceği bir şey varmı dedim yok raporla eşit dedi

Elimdeki tüm delilleri sunucam avukat en fazla hakim iki haftada bir verir çocuğu dedi. Şikayet etmemin davayı ekstra etkileyeceği bir şey varmı dedim yok raporla eşit dedi

kanun yapıcı ben olmalıymışım..
şunu da sorayım da kanundaki bu saçmalıklara tam ikna olayım bari. avukatınız boşanma avukatımı? iyi bir avukat demişsiniz de uzmanlık alanı boşanma mı?

Çocuğunu görmesi de tehlikeli değil mi, ona da vurmuş sonuçta:KK43: Önce tedavi olması lazım bence...

kanun yapıcı ben olmalıymışım..
şunu da sorayım da kanundaki bu saçmalıklara tam ikna olayım bari. avukatınız boşanma avukatımı? iyi bir avukat demişsiniz de uzmanlık alanı boşanma mı?
Evet. Boşanma mal davası gibi davalara bakıyor. Öyle bazı avukatlar gibi ucu açık konuşmuyor yasaların ve elimizdeki delillerin bize ne getireceğini biliyor.
Bende sizin gibi düşünüyorum kanunda büyük açıklık var malesef. Bana mesela uzaklaştırma deniyor. Ama haberlerde kaç kadın görüyoruz eşine uzaklaştırma kararı alıp bu karar anında öldürülen. Hatta bu afamlardan birisi serbest kaldı kadının hala ölüsü dirisi yok. Bunları en son taşıyan taksici bile konuştu. En son beraber görünüyor lar. Kadın evinde nohut islamis akşama çocuklarına yemek yapmak için. Yani bukadar açık varken elimde tek tutarlı şey darp raporu kalıyor

Evet. Boşanma mal davası gibi davalara bakıyor. Öyle bazı avukatlar gibi ucu açık konuşmuyor yasaların ve elimizdeki delillerin bize ne getireceğini biliyor.
Bende sizin gibi düşünüyorum kanunda büyük açıklık var malesef. Bana mesela uzaklaştırma deniyor. Ama haberlerde kaç kadın görüyoruz eşine uzaklaştırma kararı alıp bu karar anında öldürülen. Hatta bu afamlardan birisi serbest kaldı kadının hala ölüsü dirisi yok. Bunları en son taşıyan taksici bile konuştu. En son beraber görünüyor lar. Kadın evinde nohut islamis akşama çocuklarına yemek yapmak için. Yani bukadar açık varken elimde tek tutarlı şey darp raporu kalıyor

bana kalsa ayağına kelepçe takardım size 500 mt yakın olduğunda polis tepesine binerdi.
yeniden evlenenip 1 seneyi doldurmadan da çıkartmazdım.
muhtemelen onunla bu şartla evlenecek birinide bulamazdı ömür boyu yaşardı o kelepçeyle.
boşanıp kurtulacak adam hiç bir yaptırım uygulanmayacak hayatına devam edecek çocuğunu görecek. of çok hırslanıyorum çok adaletsiz.

Ben en cok oglunuza uzuldum benzer seyleri yasamis biri olarak icim acidi sonra psikolojik travmalar yasaniyor bu cocuklarda maalesef...kesinlikle yapabiliyorsaniz yeni bir hayat kurun oglunuza ve kendinize :KK43:

Ben en cok oglunuza uzuldum benzer seyleri yasamis biri olarak icim acidi sonra psikolojik travmalar yasaniyor bu cocuklarda maalesef...kesinlikle yapabiliyorsaniz yeni bir hayat kurun oglunuza ve kendinize :KK43:
Şu an tek amacım o. Daha fazla yük almadan küçük omuzlarına nasıl oğlumla devam ederim.
Onun için ne yapabilirim. Öğretmenini bilgilendirdim sınıfta değişik bir huyu çıkarsa meydana bileyim diye. Birde uzmandan yardım alıcam en kısa zamanda

Doğru söylüyorsunuz. Çocuk varken çok zor. O yüzden eşinin ailesinin devreye girmesi gerekiyor

X