- 15 Aralık 2018
- 3.231
- 2.669
- 83
- Konu Sahibi Ckolatakahve
-
Gidicem, tesekkur ederim ❤Psikologa git , Allah yardımcın olsun.
Olsam da birşey değişeceğini sanmıyorum. Anlattigim, uzak durun dediğim bütün arkadaslarim sirt çevirdi, iftira atan oldum.
Annem çok demişti onlardan insan olmaz diye de babam inanmamıştı.
Babama gelince de küs değilim, he deyip geçiyorum. Kardeşlerime destek oluyorum. Çok şükür onlarda akıllandı. Pek karışmaz oldu.
Küsmek yerine düzgün insan olmayı anlatıyorum. Küsünce elime bir şey geçmeyecek ama düzgün insan olmayı anlatırsam kardeşlerimin hayatı kurtulacak ❤
âmin, çok teşekkür ederim ❤ hepimiz mutlu, huzurlu oluruz insallah❤inşallah bu iyi niyetli yaklaşımınızın karşılığı istediğiniz gibi olur... kendi kurduğunuz ailenizle huzurlu mutlu olursunuz
Çok teşekkür ederim ❤ sağolunInsan kendi kendinin doktorudur.Gecmisinizi unutamazsınız zaman geçtikçe hafiflicek ve kabulleniceksiniz ki çok iyi aşamalar bunlar.Gecmisi tecrübe olarak alın daha çok evelaallah güzel bir evlilik ve çocuğunuz var bu size güç vermeli.Ne kadar güçlü olduğunuzun farkına varın.Sizi kimse kolay kolay yıkamaz artık bunu empoze edin kendinize keza öylesiniz derim ben iyi günler
Amiinn insallahhhSana tek dilegim eşin hep ilk zaman ki gibi destek olur sana ve daima yanında durur.. Eşin ve bebegin senin cektigin cilelere bir mukafatkolay atlatamazsın evet Allah yardımcın olsun insallah ..
Allahım hiç bir yanlisi cezasız bırakmazAllah yardımcın olsun inşallah. Etme bulma dünyası diyorum sadece...
Evet alicam, araştırmaya başladım. Kızımın düzeni şu aralar iyi değil. Düzelir düzelmez gidicem.Adi adam... Gerçekten inanılır gibi değil. Resmen okurken sinirlerim bozuldu bir yardım alın hayatınıza kaliteli bir biçimde silinmiş olarak devam etmiş olursunuz ne kadar yazsanız anlatsanızda sürekli öfkeniz bşrikrcek psikolog bunu halledecektir inanın
Keşke babanda ceza alsaEvet alicam, araştırmaya başladım. Kızımın düzeni şu aralar iyi değil. Düzelir düzelmez gidicem.
Ve şikayetçi olmayı düşünüyoruz. Yukarıda da yazdım. Eşim bi savcıyla konuşacak. Inşallah iyi sonuç alırız da Kimse benim yasadigimi yasamaz
Çok teşekkür ederim ❤
Amin inşallah teşekkür ederim.Keşke babanda ceza alsa
O pislikten farkı yok onunda
Allahtan şuan mutlusun
Daim olur inşallah
Insallah, çok teşekkür ederim ❤Geçmiş geçmişte kalamiyor bazen ama kalmasi gerekiyor. Yük gibi taşımak zarar. Destek şartumarım atlatirsin
Çok haklısınız, çok teşekkür ederimYazdıklarınızı okudum inanın çok üzüldüm.Lutfen destek alın.Siz eşinizle mutluysanız ona bakın.Ona ,çocuğunuza dört elle sarılın.Bircok kadin eşinin yaşattıklarını takılı kalıp ne yazık ki çocuklarım deyip...vs evliliğini bitirmeyen ,kendisine çok ağır travmalar yaşatan belki de yaşatmaya devam eden, hayat arkadaşı sıfatıyla uyuşmayan kişilerle yaşamaya devam ediyorlar .
..
Çok teşekkür ederim ❤Okadar uzuldum ki. Allah o Babani iki cihanda da güldürmesin.. o adi şerefsizi de aynı sekilde. ALLAH esinden razi olsun,ama arkadaslarin dedigi gibi destek alman sart . Kizina guzel sağlıklı bir hayat vermen icin ozellikle kendini toplamalisin. Babani da Allaha havale et,yerinde olsam kapima dahi almazdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?