Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Yok artık hala daha mı? Bence sorunları var.Ya ben olsam yüzüne tükürürdüm,bence affetmeyin nasıl olabilir ya böyle bir sey.Sevmese ne yapacak acaba?
Kendi haline bıraktım ben, ahını almak istemem. Büyütmüşler sonuçta.
Kimseyi üzmek istemem. Ben bir şey dersem, allah korusun yanında iki kız kardeşim daha var. Bir şey yapar. Mutlu olsun ki kardeşlerimi de, annemi de üzmesin

Mutlaka araştırın, hafızayı değil ama o hissettiğiniz yoğun duyguları, korkuları sildiren yöntemler varmış.

Hiç birşey sizin suçunuz değil, anne ve baba hatalı burada. Lütfen kendinizi suçlayıp, yaranızı deşmeyin.

Allah o pisliğin belasını verecek zaten. Er ya da geç.

Insallahh
Sagolun. Arastiricam, destekte alicam. ❤

Çok üzüldüm yaşadıklarına bunları bende yaşadım , zaman zaman aklıma geliyor özellikle uykumun kaçtığı geceler hep ağlarım zihnimde canlanır herşey. Ben bastırıyorum aklıma getirmemeye çalışıyorum başka şeyler getiriyor um aklıma sende öyle yap. Geçmişin tozlarına bulanırsan geleceği yaşaman zor olur... (Kardeşin içinde üzüldüm o ne yapıyor şimdi)

benzer durumları bende yaşadım seninle bende yıllarca unutamadım.ama salağa yattım çogu zaman.

Bebeğiniz Hayrli olsun
Hamilelik ve doğum sonrasında hormonların dengesiz çalışması sonucu hisler kabarıyor, eski defterler gün yüzüne çıkıyor. Unuttugunu sandigin her şey zihin dünyanın tam ortasına yerleşiyor

Bende tam olarak böyle olmuştu bu yüzden de uzun bir lohusa sendromu yaşamıştım

Kesinlikle terapi desteği al. Tek başına aşmaya çalışma

Bundan sonra her şey çok daha güzel olsun insallah

Canım doğumdan önce takmiyordum, silmiştim ama kızım olduktan sonra aklimdan çıkmaz oldu. Ya o da böyle şeyler yaşarsa diye düşünmekten deli oldum.
Atlaticam ama inanıyorum.
Kardeşim şimdi fen lisesinde okuyor, evden uzak. Geçen bulgaristana okul temsiline gitti. Çok panik atak. Babam sürekli yakınıyor. Agzima laflar geliyor ama susuyorum. Psikologa götürelim diyorum, yok nazar var diyor. Tam bir.... neyse

benzer durumları bende yaşadım seninle bende yıllarca unutamadım.ama salağa yattım çogu zaman.
Canım önce salaga çok yattım ama kızımdan sonra işler değişti.onu yetistirememekten, egitememekten korkuyorum. Ya onunda başına böyle bir şey gelirse diye düşünüp duruyorum

Insallah❤ çok teşekkür ederim alicam destek❤ çok sagolun

Bundan sonraki hayatınız çok güzel olsun.. Sizi seven bir eşiniz, sıcak bir yuvanız, evladınız var. Daha fazla o baba müsveddesini düşünüp kendinize eziyet etmeyin. Bebekten fırsat bulur bulmaz psikolojik yardım alın

Canım önce salaga çok yattım ama kızımdan sonra işler değişti.onu yetistirememekten, egitememekten korkuyorum. Ya onunda başına böyle bir şey gelirse diye düşünüp duruyorum
ben o takıntıyla büyüttüm büyük kızımı tam bir yabani oldu babasından başka hiçbir erkege sıcak davranmadı.sırf ben öle yetiştirdim diye.bilmiyorum iyi mi yaptım.ama çok soguk ve güvensiz bi çocuk oldu.ikinci kızıma hiç karışmadım o da çok özgüveni yüksek sevecen bir kız oldu.

rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın.biz bi noktaya kadar koruruz

Çok teşekkür ederim cok sağolun, en kısa zamanda alicam inşallah ❤

Çok haklısınız, âmin inşallah ❤

nerde yaşıyorsunuz bilmiyorum ama bazı belediyelerin bu şekilde zarar gormuş kadınlar için ücretsiz psikolog hizmetleri oluyor. Onlardan faydanabilirsin. Allaha şükür eşin seni mutlu edıyor. Diğer türlüsü daha zor olurdu.

Evet buna çok şükür ❤allahim ondan razı olsun dediğiniz burda var mı bilmiyorum. Teşekkür ederim ❤

aslında bir şekilde o adamdan şikayetçi olmak lazım .... kim bilir sizden başka kaç insanı taciz etti,etmeye de devam ediyor... babasıda sapıkmış demek genlerden geçebiliyor bu tür davranışlar... sizde artık tedavi olun ve şükredin kurtulduğunuza ve şimdiki hayatınıza ... babanıza da gelirsek kendi evladına inanmak yerine elin herifine inanıp kanacak kadar yarım akıllıymış demekki .. yerinizde olsam konuşmam babayla hala insan olamamış çünkü, insan bi pişman olur evladımı dövdüm ,ezdim diye ya ... sapık adamdan çok babanıza kızdım valla

Olsam da birşey değişeceğini sanmıyorum. Anlattigim, uzak durun dediğim bütün arkadaslarim sirt çevirdi, iftira atan oldum.
Annem çok demişti onlardan insan olmaz diye de babam inanmamıştı.
Babama gelince de küs değilim, he deyip geçiyorum. Kardeşlerime destek oluyorum. Çok şükür onlarda akıllandı. Pek karışmaz oldu.
Küsmek yerine düzgün insan olmayı anlatıyorum. Küsünce elime bir şey geçmeyecek ama düzgün insan olmayı anlatırsam kardeşlerimin hayatı kurtulacak ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…