Şiddet, taciz.. aklimdan çıkmayan geçmiş.

Kalbime külçe gibi oturdu geçmişiniz. Umarım psikolojik destek alma imkanınız vardır. Umarım eşinizle çocuğunuzla hep mutlu, huzurlu bir yuvaya sahip olursunuz. O pislik herif de eminim bir gün hak ettiği pislik içinde geberip gidecek. Ama ondan çok babanıza öfkelendim ben ya. İnsan kendi yetiştirdiği çocuğun değil de, elin adamının ağzından çıkan lafa nasıl önem verir yahu? Bir çocuğu bu denli hırpalamak için psikopat olmak lazım.

Tam da dediginiz gibi psikopat olmuştu.
Çok şükür kardeşlerime karşı iyi.
Destek alicam ve şikayetçi olmayı düşünüyoruz.
Iyi dilekleriniz için çok teşekkürler.❤
Inşallah yasadiklarimi hicbir insan yaşamaz.

Ne biçim bir toplumuz biz, evladına değil de elin adamına inanan. Ne kadar aşağılık insan o baban da komşunun lafı ile sana hayatı zindan etmiş. O kadar üzüldüm ki konunuzu okurken, içim sızladı. Şu an babanızla görüşüyor musunuz peki? Hiç pişmanlık var mı yüzünde

Görüşüyorum.
Diğer kardeşlerime aynısını yapmıyor.
Arada eşime, az dövmüşüm bunu demi, diyor gülerek.
Hâlâ hakli olduğunu düşünüyor.
Konuyu açmıyorum zaten, yoksa çok sinirlendiriyor. Elim ayağım titriyor.

çok üzüldüm.cve çok kızdım babanıza.

bundan sonra hep çoook mutlu olun eşinizle çocuğunuzla inşallah..

psikojik desteği de ihmal etmeyin

çocukken o kadar iyi olup sonra nasıl bu kadar azap yaşatabilir bir anne-baba...

Ckolatakahve Sanki benm hayatımn bi kısmını anlattın. Bi ortak yanımızda iyi eşlere denk gelmemiz benm psikolojimi eşim iyileştirdi zaman ver kendine seni mutsuz eden insanlarla mesafe koy arana zamanla psikolojin düzelir. Kendine hobi edin mutlaka ve çekirdek ailenle mutlu olmaya bak canm

Ciddi misiniz? ❤
Kaç seneye atlattınız.
Eşimden Allah razı olsun, unutturmuştu her şeyi.
Kızım olunca böyle oldum ben kuzum. Ona da olacak korkusu, koruyamayacağım telaşı yiyip bitiriyor

Onu orada öldürseydiniz ne olacaktı, o mezarda siz de hapiste olacaktınız o pislik yüzünden. Bence olabilecek en iyi şeyleri yapmışsınız meslek sahibi olmak, sevdiğinizle evlenmek gibi. Psikologla görüşün derim. Babanıza da burada ne hakaret etsek az kalır

Evet cok haklisiniz.
Iyiki böyle olmuş, çok güzel bir ailem var.
Iyi bi psikolog bulup gidicem.
Çok teşekkür ederim ❤

Evet cok haklisiniz.
Iyiki böyle olmuş, çok güzel bir ailem var.
Iyi bi psikolog bulup gidicem.
Çok teşekkür ederim ❤
Yani "onu orada niye öldürmedim" diye düşünmeyin veya şöyle olsa böyle olsa nasıl olurdu diye bakmayın. Siz gerçekten olabilecek en iyi şeyleri yapmışsınız. Kızınıza sımsıkı sarılın. Rabbim güç kuvvet versin size

Amin çok teşekkür ederim ❤ Allah'ım sizden razı olsun ❤

Ay kuzum benim ben hepsini okudum ve cocukluguna mi uzuleyim yedigin dayaklarin acisina mi kahrolayim yoksa o karaktersiz pislige mi kizayim bikemedim.duygularim karman corman oldu ilki Allah sukurler olsun cok daha kotu birsey olmamis taciz konusunda diyorum evet cok pislik birsey ama uunutman da kolay olmaz o yuzden psikologa gitmen gerekiyo onlar sana dogru olani anlatacaklardir saglikli bir evlilik saglikli bir yasam icin O bebegin icin kesinlikle yardim almalisin bu kotu bisey degil ...
Ve surekli esine o olayi anlatman bence dogru olmaz bir sure sonra belki bilmiyrm bi sorun falan cikarabilir onun haricinde Allah sana bagislasim kucuk bebisini unutup ileriye bak yazik etme gelecegine

Canım benim ❤ dediklerini çok iyi anlıyorum. Esime detaylı anlatmadım, ve bu konu toplasak 4 kere konuşulmuştur. Üstünkörü anlatıyorum, detaylara giremiyorum. Dün akşamda şikayetçi olma olayını konuştuk, o kadar çok titredim ki anlatamam. Saat 3-4 oldu uyuyamadım. O yüzden fazla konuşmayız kötü olayları. Allahım eşimden razı olsun, hep destek oldu.

Psikolog konusunu da araştırmaya başladım, hatta buraya da yazdim ama cevap veren olmadi. Iyi bi psikolog arayisindayim.

Çok teşekkür ederim ❤❤

Ciddi misiniz? ❤
Kaç seneye atlattınız.
Eşimden Allah razı olsun, unutturmuştu her şeyi.
Kızım olunca böyle oldum ben kuzum. Ona da olacak korkusu, koruyamayacağım telaşı yiyip bitiriyor
Maalesef evet canm seni çok iyi anlıyorum. Eşimle tanıştım8 yıl oluyor 6 yıldırda evliyiz yavaş yavaş iyileştim birden olmuyor zaten her geçen yıl daha iyi hissediyorum. benmde bir kızım var ikinci kızım yolda insan korkuyor ama elimizden geldiğince koruyacağız yavrularımızı gözümüzü açık tutucaz. Kendi yaşadığımz kötü olayları çocuklarımz için tecrübeye çeviricez yapacak birşy yok kendini üzme yıpratma canm ömür geçiyor üzülmek ywrine ailenle hayatın tadını çıkarmaya bak bn öyle yapıyorm

Çok çok teşekkür ederim, Allah'ım sizden razı olsun.❤❤❤
Atlatıcam, kendime güveniyorum ❤

Çok geçmiş olsun. Okudum üzüldüm. Ailenize de ayrı kızdım şiddet göstermelerine ve size inanmamalarına.

Kocaman sarılasım geldi size, yardım alın lütfen bu travmaları atlatın ve güzel bir aile kurun sevgi dolu şiddetsiz...

İyi günleriniz olsun...

Çok teşekkür ederim cok sağolun ❤
En kisa zamanda iyi bi psikologa gidicem❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…