- 16 Ağustos 2013
- 2.241
- 11.108
- 408
- 31
- Konu Sahibi Ckolatakahve
-
BeklerimInşallah canım, gelirsek yazarim❤ çok sağol ❤
Birden değişmedi hanımefendi, ne demeye çalışıyorsunuz açık açık söyler misiniz? Anlayamadım.cocuguyla okadar guzel ilgilenen bir baba bir arkadasin yanina tasinmasiyla nasil bukadar degisti cok enteresan gercekten
Haklisin canım, düşündükçe büyüyor uzayıp gidiyor❤Beklerimkendini mutku etmek için yaşa aklına geldikçe öfkelenme kinlenme yaşadım bitti de unutmak mümkün değil ama aklına geldikçe sinirlenme öfkelenme yoksa atlatamazsın
Teşekkür ederim en kısa zamanda alicam❤Kıyamam ya cok üzüldüm adınıza
Kesinlikle profesyonel bi destek alıp geleceginize odaklanmalısınız
Ne güzel bi kızınız varmıs ona odaklanın
Bende deli oluyorum, haklısınız. Hâlâ da aynı. Elinden gelse yine yapar.Allah bu süreci atlatmanız icin yardımcınız olsun,yaşadıklarınız cok zor.Aklım almıyor nasıl bir baba cocugundan önce sacma sapan birinin sözlerini dinleyip kızına el kaldırır.Kusura bakmayın ama ben babanıza deli oldum suan.
Öyle olur canım düşündükçe kafanda büyür o yüzden düşünme düşünsen bile sinirlenmeHaklisin canım, düşündükçe büyüyor uzayıp gidiyor❤
Tamam canım benim çok sağol ❤ yapicam❤Öyle olur canım düşündükçe kafanda büyür o yüzden düşünme düşünsen bile sinirlenme
birsey demek istemiyorum konunuzu okurken babanizin nasil boyle bir insana donusebildigine anlam veremedim sadece şasirdigimi belirtmek istedimBirden değişmedi hanımefendi, ne demeye çalışıyorsunuz açık açık söyler misiniz? Anlayamadım.
Anladım, açıklama için teşekkür ederim.birsey demek istemiyorum konunuzu okurken babanizin nasil boyle bir insana donusebildigine anlam veremedim sadece şasirdigimi belirtmek istedim
rica ederimAnladım, açıklama için teşekkür ederim.
Önce insanlar, çevrenin lafindan çok etkilenirdi. Babam da onlardan biri. Birden olmadi, yavaş yavaş gelişti. Şiddet eğilimi varmış demek ki.rica ederim
benim icin insanlar ya iyidir yada kötü
iyi bir insanmis demekki babasi diye dusunurken birden küt diye dayakci baba kismini okuyunca ne dusunecegimi sasirdim
allah islah etsin o pis insanida elin lafiyla size boyle agir travmaallar yasatan babanizida
Çok teşekkür ederim ❤ Allah'ım sizden razı olsun.: ((((( cokk cok uzuldum canim...
Allah kuzunu ve esini sana seni onlara bagislasin. Bundan sonra hep mutlu ol insallah.
Bu mubarek gunde dua edicem senin icin..
Amiinn, inşallah. Çok teşekkür ederim ❤ alicam. Çok sağolunRabbim içinizdeki sıkıntıları gidersin. Sizi huzura kavuştursun. Tacizci, sapkın, sübyancı ne kadar pislik varsa da cehennemin en derin köselerinde yaksın kavursun inşallah. Psikolojik destek alırsanız her şey daha iyi olacaktır.
Evet malesef, küçükken insanın ruhu o kadar acımıyor da büyüyünce daha çok açıyor.büyüyünce daha ağır geliyo herşey değişmişsin..üzülme eşinle mutlu olmaya bak. ama mutlaka psikolojik yardım al
Bende deli oluyorum, haklısınız. Hâlâ da aynı. Elinden gelse yine yapar.
Geçen esime" az dövmüşüm demi " dedi. Değişmiyor.
Kendince seviyor ama sevmek bu degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?