Şiddet görüyorum

Gece boyunca acaba yapabilir miyim nasıl olucak diye düşündüm ama suan kendime kızıyorum yapabilirim

Ahh canım gençliğinize yazık. Ayrılmak için daha ne bekliyorsunuz iyi biri demişsiniz öyle olmadığına ikna olmanız için öldürmesimi gerekiyor sizi. Çocuğunuz olmadan ki umarım yoktur ayrılın o karaktersiz adamdan.

Gece boyunca acaba yapabilir miyim nasıl olucak diye düşündüm ama suan kendime kızıyorum yapabilirim
Kaygilanmakta haklisin çözüm bulmak bazen çok zor olabiliyor .ama şu var ki eşimi seviyorum aslinda iyi insan falan demen biraz şaşirtici iyi insan karisina bunu yapmaz.bana kalirsa kadin siginma evlerini araştir alti ay iyi bi sure en azindan kafani toplarsin iş güç bakarsin bence buna ihtiyacin var 21 yasindasin uzun hayat var onunde inan daha guzel sevmeyi ve sevilmeyi hakedisiyorsun.ve kendine izin verirsen belki de daha iyi hayatin olacak

siz hala size sinirle ve şiddetle bakan bir insana iyi biri diyorsunuz?
bu sekilde susarak ipleri onun eline veriyorsunuz.
bitirin.
sevmek bazı seylerin çözümlemesi değil üzgünüm ve bu durum çok üzücü..

haklısın bugün bittiğine karar verdim zaten bi an önce yeni yola koyulmaliyim

haklısın bugün bittiğine karar verdim zaten bi an önce yeni yola koyulmaliyim
Bunu gercekten yap burada tepki gordugun insanlar boşan dedigi icin degil kendin için yap yani yarin bi gun dayak yerken canindan olursun yapacak hic bisey kalmaz .bu kadin siginma evleri ile ilgili bilgisi olan vardir belki sana yazarlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…