- 29 Nisan 2015
- 26.564
- 91.291
- 598
- Konu Sahibi pembehayaller96
-
bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda
Gece boyunca acaba yapabilir miyim nasıl olucak diye düşündüm ama suan kendime kızıyorum yapabilirimEsinde öfke kontrolu yok dışarida bile bagirip çagiriyor diyorsun.ömür boyu idare edebilecek misin kendinde bu gücü görüyor musun? Yada hakettigin muamele bu mu?
Kucak acan bi aile yok ama 21 yasindasin çıkış yolu ara kendine bunu yapma.ayrica o kadar cok kadin cinayeti oluyorki insan burada devam et dene yazmak istemiyor
Aptalligima pisman oluyorumneyden pişman olacaksınız? dayak yiyemediğiniz için mi insan içinde rezil olmadığınız için mi?
Aptalligima pisman oluyorum
Ne kadar basit gelio cidden ya cidden bunu insani duygularinla söyleyebiliyor musun hitap sekline bak insan ol insancidden neden boşanmıyosun. dayak yemek hoşuna mı gidiypr?
Cok şükür yok ayrilcam zaten bittiAhh canım gençliğinize yazık. Ayrılmak için daha ne bekliyorsunuz iyi biri demişsiniz öyle olmadığına ikna olmanız için öldürmesimi gerekiyor sizi. Çocuğunuz olmadan ki umarım yoktur ayrılın o karaktersiz adamdan.
Kaygilanmakta haklisin çözüm bulmak bazen çok zor olabiliyor .ama şu var ki eşimi seviyorum aslinda iyi insan falan demen biraz şaşirtici iyi insan karisina bunu yapmaz.bana kalirsa kadin siginma evlerini araştir alti ay iyi bi sure en azindan kafani toplarsin iş güç bakarsin bence buna ihtiyacin var 21 yasindasin uzun hayat var onunde inan daha guzel sevmeyi ve sevilmeyi hakedisiyorsun.ve kendine izin verirsen belki de daha iyi hayatin olacakGece boyunca acaba yapabilir miyim nasıl olucak diye düşündüm ama suan kendime kızıyorum yapabilirim
siz hala size sinirle ve şiddetle bakan bir insana iyi biri diyorsunuz?Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım
Evet sevginin hic bir çözüm olmadığıni öğrendimsiz hala size sinirle ve şiddetle bakan bir insana iyi biri diyorsunuz?
bu sekilde susarak ipleri onun eline veriyorsunuz.
bitirin.
sevmek bazı seylerin çözümlemesi değil üzgünüm ve bu durum çok üzücü..
Ne kadar basit gelio cidden ya cidden bunu insani duygularinla söyleyebiliyor musun hitap sekline bak insan ol insan
haklısın bugün bittiğine karar verdim zaten bi an önce yeni yola koyulmaliyimKaygilanmakta haklisin çözüm bulmak bazen çok zor olabiliyor .ama şu var ki eşimi seviyorum aslinda iyi insan falan demen biraz şaşirtici iyi insan karisina bunu yapmaz.bana kalirsa kadin siginma evlerini araştir alti ay iyi bi sure en azindan kafani toplarsin iş güç bakarsin bence buna ihtiyacin var 21 yasindasin uzun hayat var onunde inan daha guzel sevmeyi ve sevilmeyi hakedisiyorsun.ve kendine izin verirsen belki de daha iyi hayatin olacak
Bende salak gibi duruyordum ama bittiBirde eşim iyi diyorsun,adam seni ayakta uyutuyor evlat..
Şiddet göstererek seni eve bağlıyor..
düşünmen için bir durum yok ortada siz bir bireysiniz ve ölümün bile üstesinden gelinen su dünyada herseyin üstesinden gelinirEvet sevginin hic bir çözüm olmadığıni öğrendim
Bende salak gibi duruyordum ama bitti
Bunu gercekten yap burada tepki gordugun insanlar boşan dedigi icin degil kendin için yap yani yarin bi gun dayak yerken canindan olursun yapacak hic bisey kalmaz .bu kadin siginma evleri ile ilgili bilgisi olan vardir belki sana yazarlar.haklısın bugün bittiğine karar verdim zaten bi an önce yeni yola koyulmaliyim
emin olun gecircemKendine salak yakıştırması yapma sakın,sadece ne yapmasına karar veremeyen şaşkın ve acı çeken biri olarak görüyorum ...
Bitti diyorsunda bunu reele geçirebilecekmisin peki..
emin olun gecircem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?