- 26 Temmuz 2017
- 80
- 40
- 18
- 28
- Konu Sahibi pembehayaller96
-
intihar edecek duruma geldim
herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio
ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey
evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum
anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen
Keşke fakat öyle olmuyor bide benim evliligim görücü usulü gibi oldu toydum ayrica ailem olmayinca bi an önce evden yollamaya baktılar artık yaşayacak birşey kalmamış gibi hissediyorumEvli değilim ama hep merak etmişimdir, kimi evliliklerde neden bir süre sonra mutsuzluk başlar, evlenmeden önce beklentiler mi fazladır ve evlendikten sonra bu beklentiler mi karşılanmaz, kimi 4 aylık evlidir boşanmak ister, kimi 3 aylık evlidir her gün ağladığını yazar, kimi 2 senelik evlidir çoğu zaman eşinden şiddet gördüğünü söyler...
Hz. Ömer'e gelen bir adam 'eşimi boşamak istiyorum' der. Hz. Ömer sorar: 'Neden eşini boşayacaksın, eşinin hangi kusuru seni eşinden soğuttu, haklı bir gerekçen var mı'. Adam der ki: 'Ben artık onu sevmiyorum, bunun için boşamak istiyorum eşimi'. Hz. Ömer'in cevabı son derece manidardır: 'Sen bütün evliliklerin sevgi-aşk ile devam ettiğini mi zannediyorsun, sende hiç mi vefa yok, hani vefa nerede, git ve eşinle yola devam et.'
Keşke evliliğe adım atmadan evvel eşler İslami açıdan evlilik hususlarında eğitim ya da tavsiyeler alsalar...
Sen cidden bir doktora gözükEşini kızdırma bence vardır bir bildiği, haketmesen dövmez ayrıca, o erkek hem en doğrusunu o bilir, hem iyi de biriymiş öyle demişsin!
Ne yapmalısın biliyor musun, seni öldürene kadar sesini çıkarma, ölünce hayalet olarak musallat olursun!
Çok haklısın belkide artik tutunacak birşeyim kalmadi ona tutunmaya calistim olmadi ben bide hep insanlarin iyi taraflarini kabullenirim ve cok yaralanirim bosu bosuna yaşıyorum galibaİyi biri ama öyle mi?
İyi biri?
Tam iyi birinin tarifi evet:
Çocuk yapın düzelir mi yazalım ne diyelim?
Seviyorum, bıraksam pişman olurum gibi geliyor diyorsunuz.
Bir gün elinde kalıp ölürseniz, pişman olacak bir şeyiniz de kalmaz.
Sen cidden bir doktora gözük
Kesinlikle yapmam zaten ben öyle bir aile büyüdüğüm için biliyorum... Of yaaaa offf dayanamıyorum Yemin ederim geceden beri uyuyamadm aglayip duruyorum kac kere balkonun yaninda buldum kendime ama biz yetim oldugumuz icin heo kardesim gelio aklima annesi yok babası yok bide bensiz mi birakayim diyorum ama yaşayamıyorum da(
Kesinlikle yapmam zaten ben öyle bir aile büyüdüğüm için biliyorum... Of yaaaa offf dayanamıyorum Yemin ederim geceden beri uyuyamadm aglayip duruyorum kac kere balkonun yaninda buldum kendime ama biz yetim oldugumuz icin heo kardesim gelio aklima annesi yok babası yok bide bensiz mi birakayim diyorum ama yaşayamıyorum da(
Sevgili pembehayaller sana diğer mesajlarımda ironi yaptım yani söylediğim şeyin aksini ima ettim ama sen onları ciddiye aldın.
Yasın benden epey küçük o yüzden sana bir abla gibi tane tane yazacağım. Yazında eşine iyi insan diyorsun ama eşin iyi bir insan değil, seni aşağulayan, hırpalayan, öteleyen ve manevi olarak yaralayan biri. Belli ki seni; hizmetci olasın, yatağa şişme bebek olasın, kocana boks torbası olasın diye bu adamla evlendirmişler. Sen, seni daha ne kadar yaralamasına izin vereceksin? Ufacıksın daha dünyada bir sürü erkek var inan, çok iyi erkekler var, sana iyi davranacak ve seni sevecek. Sen bu bakteriden hallice genetik atığın seni öldürmesini mi bekliyorsun? Çek git evden yok mu hiç desteğin! Kadın sığınma evine gıt kımsen yoksa 6 ay kalırsın sana iş ayarlarlar çalışırsın. Ama ne olursa olsun kendine bunu yapma, hele intıhar etmek de neymiş aklının ucundan bile geçmesin.
Lütfen ama lütfen kendını düşün bu adamın sevılecek tarafı yok, yabani hayvan beslesen şimdiye uysallaşmış sana zarar veremiyor olurdu ama seninki canına kast ediyor
Yok kahretsin kimsem yok sadece küçük kardeşim var amcamlar bakio ilk zamanlr o cok küçük diye omu birakmamak icin dayaniyordum terkettim gidiyordum ama kardeşim sendemi beni bırakacaksın deyince geri döndüm sığınacak kimsemde yok ayakta jalicak takatim yok nefes alicak soluğum yok gülecek sevincim yok ben eşimi herşeyim yaptım ölen annem yaptım terkeden babam yaptim abi yaptım arkadas yaptim belkide bu yüzden gidemiyorumSevgili pembehayaller sana diğer mesajlarımda ironi yaptım yani söylediğim şeyin aksini ima ettim ama sen onları ciddiye aldın.
Yasın benden epey küçük o yüzden sana bir abla gibi tane tane yazacağım. Yazında eşine iyi insan diyorsun ama eşin iyi bir insan değil, seni aşağulayan, hırpalayan, öteleyen ve manevi olarak yaralayan biri. Belli ki seni; hizmetci olasın, yatağa şişme bebek olasın, kocana boks torbası olasın diye bu adamla evlendirmişler. Sen, seni daha ne kadar yaralamasına izin vereceksin? Ufacıksın daha dünyada bir sürü erkek var inan, çok iyi erkekler var, sana iyi davranacak ve seni sevecek. Sen bu bakteriden hallice genetik atığın seni öldürmesini mi bekliyorsun? Çek git evden yok mu hiç desteğin! Kadın sığınma evine gıt kımsen yoksa 6 ay kalırsın sana iş ayarlarlar çalışırsın. Ama ne olursa olsun kendine bunu yapma, hele intıhar etmek de neymiş aklının ucundan bile geçmesin.
Lütfen ama lütfen kendını düşün bu adamın sevılecek tarafı yok, yabani hayvan beslesen şimdiye uysallaşmış sana zarar veremiyor olurdu ama seninki canına kast ediyor
Boşandıktan sonra bi hayatım yok çünküBoşanmak gibi bir seçeneğiniz varken, neden intihar seçeneğine yöneliyorsunuz?
Çalışıp kendi ayaklarının üstünde duramazmisin peki. Kardeşinide ileride yanına alirsinBoşandıktan sonra bi hayatım yok çünkü
Boşandıktan sonra bi hayatım yok çünkü
Yapabilirim ama cesaretim yok korkuyorumÇalışıp kendi ayaklarının üstünde duramazmisin peki. Kardeşinide ileride yanına alirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?