- 9 Şubat 2016
- 3.570
- 3.126
- 133
- Konu Sahibi pembehayaller96
EN korkuncu nedir biliyormusun?Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım
Yeniden bi hayata başlamaktır. Ama korkmayacaksın, korkunla yüzleşeceksin işte o zaman herşey senin tarafına dönüyor.
Kendine güvenmeyi öğren en başta, biliyorum zor yaşın küçük hayat tecrüben Yok ve ortam çok kötü..
olsun hergün yüreğine bi kazık saplanmasından iyidir. Bundan bi kaç sene sonra belkide daha kötü durumda olacaksın.
Şiddete eğilimli olan insanlarda özgüven eksikliği vardır, boşanmayı kabullenmezler çünkü karısının başka bir erkekler mutlu olabileceğinden it gibi korkarlar. Sen dik dur onu can evinden vur. Sen ona bağlı olduğunu gösterdiğin her an onun eline koz vermiş olucaksın.
Orda durmakta senin kararın, çekip gitmekte..
gitmek zor gelir, ölüm daha kolaydır belki su an sana, ama onu da yapacak cesaretin olmaz çünkü can tatlıdır.
Silkelen ayağa kalk, bir kadın isterse önünde bütün erkekleri diz çöktürür....