Şiddet görüyorum

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım
EN korkuncu nedir biliyormusun?
Yeniden bi hayata başlamaktır. Ama korkmayacaksın, korkunla yüzleşeceksin işte o zaman herşey senin tarafına dönüyor.
Kendine güvenmeyi öğren en başta, biliyorum zor yaşın küçük hayat tecrüben Yok ve ortam çok kötü..
olsun hergün yüreğine bi kazık saplanmasından iyidir. Bundan bi kaç sene sonra belkide daha kötü durumda olacaksın.
Şiddete eğilimli olan insanlarda özgüven eksikliği vardır, boşanmayı kabullenmezler çünkü karısının başka bir erkekler mutlu olabileceğinden it gibi korkarlar. Sen dik dur onu can evinden vur. Sen ona bağlı olduğunu gösterdiğin her an onun eline koz vermiş olucaksın.
Orda durmakta senin kararın, çekip gitmekte..
gitmek zor gelir, ölüm daha kolaydır belki su an sana, ama onu da yapacak cesaretin olmaz çünkü can tatlıdır.
Silkelen ayağa kalk, bir kadın isterse önünde bütün erkekleri diz çöktürür....

Bunu gercekten yap burada tepki gordugun insanlar boşan dedigi icin degil kendin için yap yani yarin bi gun dayak yerken canindan olursun yapacak hic bisey kalmaz .bu kadin siginma evleri ile ilgili bilgisi olan vardir belki sana yazarlar.
zaten bitirmek istiyordm sadece cesaretim yoktu burdaki insanlar kendime gelmemi sagladi hayat bitmiio ben annem gbi 16 sene dayanio kalpten gitmek istemiyorum

EN korkuncu nedir biliyormusun?
Yeniden bi hayata başlamaktır. Ama korkmayacaksın, korkunla yüzleşeceksin işte o zaman herşey senin tarafına dönüyor.
Kendine güvenmeyi öğren en başta, biliyorum zor yaşın küçük hayat tecrüben Yok ve ortam çok kötü..
olsun hergün yüreğine bi kazık saplanmasından iyidir. Bundan bi kaç sene sonra belkide daha kötü durumda olacaksın.
Şiddete eğilimli olan insanlarda özgüven eksikliği vardır, boşanmayı kabullenmezler çünkü karısının başka bir erkekler mutlu olabileceğinden it gibi korkarlar. Sen dik dur onu can evinden vur. Sen ona bağlı olduğunu gösterdiğin her an onun eline koz vermiş olucaksın.
Orda durmakta senin kararın, çekip gitmekte..
gitmek zor gelir, ölüm daha kolaydır belki su an sana, ama onu da yapacak cesaretin olmaz çünkü can tatlıdır.
Silkelen ayağa kalk, bir kadın isterse önünde bütün erkekleri diz çöktürür....
Suan arkadaslar bana darp raporu al diyor ama vücudumda darp yok suan ne yapmalıyım

emin olun gecircem
Bak iğne vurulurken gözlerimi kapatırım ben , o anı görmemek için..
saniyelik birşeydir ama beni korkutur.
Aslında yaşadığımız herşey böyledir. Gelip geçer bazen sancılı, bazen de acı..
ama bu senin tamamiyle acı eşiğinle ve duygusal gücünle alakalı bir durum.
Kendine İnan lütfen geçecek herşey, Birgün biri karşına çıkacak ve bütün yaralarına merhem olucak.
Küçük yaşta büyünek zorunda kaldığın için kimseye kızma..
bu senin kaderin kabullen ama savaşmaktan asla vazgeçme..
öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki bu çektiklerin sana sadece hayat tecrübesi olarak kalıcak..

Bak iğne vurulurken gözlerimi kapatırım ben , o anı görmemek için..
saniyelik birşeydir ama beni korkutur.
Aslında yaşadığımız herşey böyledir. Gelip geçer bazen sancılı, bazen de acı..
ama bu senin tamamiyle acı eşiğinle ve duygusal gücünle alakalı bir durum.
Kendine İnan lütfen geçecek herşey, Birgün biri karşına çıkacak ve bütün yaralarına merhem olucak.
Küçük yaşta büyünek zorunda kaldığın için kimseye kızma..
bu senin kaderin kabullen ama savaşmaktan asla vazgeçme..
öyle güzel şeyler yaşayacaksın ki bu çektiklerin sana sadece hayat tecrübesi olarak kalıcak..
İNŞALLAH TEK İSTEĞİM BU

Hayır gebzedeyim

Bak burada telefon numaraları var..
Kocaeli telefon nosuda var..

Kadın Sığınma Evleri Adres Ve Telefonları
İstanbul Barosu Kadın Hakları Uygulama Merkezi

0212 292 77 39

İstanbul Üniversitesi Çapa Erişkin Psikiyatri

0212 414 24 10

İstanbul Üniversitesi Çapa Çocuk Psikiyatri

0212 414 20 00- dahili 1390

SHÇEK İstanbul İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü

0212 511 42 75(5)

SHÇEK İstanbul Gazi Mahallesi Toplum Merkezi

0212 650 33 21

SHÇEK İstanbul Bağcılar-Evren Toplum Merkezi

0212 489 09 41

SHÇEK İstanbul Kocamustafapaşa Toplum Merkezi

0212 632 00 17

SHÇEK İstanbul Sultanbeyli Toplum Merkezi

0216 496 45 99

SHÇEK İstanbul Yakacık Toplum Merkezi

0216 309 91 25

SHÇEK İstanbul Mustafa Kemal Toplum Merkezi

0216 472 72 99

SHÇEK İstanbul Zeytinburnu Toplum Merkezi

0212 416 25 53

SHÇEK

Ankara 0 312 418 66 62

Antalya 0 242 243 44 75

Bursa 0 223 223 19 26

Denizli 0 258 241 34 58

Eskişehir 0 222 217 46 05

İzmir 0 232 446 33 52

Kocaeli 0 262 322 17 91

Samsun 0 362 433 06 15

Küçükçekmece Belediyesi Kadın Konukevi

0212 411 06 00-41

Kadıköy Belediyesi Kadın Konukevi

0216 414 38 61-62

Suan arkadaslar bana darp raporu al diyor ama vücudumda darp yok suan ne yapmalıyım
Eğer sen bu insandan ayrılmak istiyorsan bi veya iki tanık yeter.. kadın boşanmak isterse erkek geberse de boş canım..
sen davanı aç raporu almak için yeniden sana şiddet uygulamasını bekleme.. ayrıca sözlü şiddette var
Ses kaydı yap bi cihaz al görüntü kaydedici
Evde dursun bi köşe de zaten sinirli bir insanmış hemen öfkelenir

Kadın Sığınma Evlerine Nasıl Başvurabilirim, Başvurulur ?
Kadın sığınma evlerinde kalmak için şiddete maruz kalmak gerekmektedir. Ancak kişiler bu tabiri yanlış yorumlamakta ve şiddet kelimesini sadece fiziki bir eylem olarak görmektedirler. Şiddet kelimesinin fiziki, psikolojik gibi bir çok çeşidi vardır. Bunlardan herhangi birisine maruz kalmak ve kadının kendi ifadesi kadın sığınma evlerine başvurmak için yeterli olacaktır. Kadın sığınma evine başvuracak kişiden şiddet gördüğüne dair herhangi bir kanıt, tanık veya polis raporu talep edilmemektedir. Şiddet gördüğünüzü dile getirerek kalmak için başvuru yapabilirsiniz.

Eğer sen bu insandan ayrılmak istiyorsan bi veya iki tanık yeter.. kadın boşanmak isterse erkek geberse de boş canım..
sen davanı aç raporu almak için yeniden sana şiddet uygulamasını bekleme.. ayrıca sözlü şiddette var
Ses kaydı yap bi cihaz al görüntü kaydedici
Evde dursun bi köşe de zaten sinirli bir insanmış hemen öfkelenir
Taam teşekkür ederim

Kadın Sığınma Evlerine Nasıl Başvurabilirim, Başvurulur ?
Kadın sığınma evlerinde kalmak için şiddete maruz kalmak gerekmektedir. Ancak kişiler bu tabiri yanlış yorumlamakta ve şiddet kelimesini sadece fiziki bir eylem olarak görmektedirler. Şiddet kelimesinin fiziki, psikolojik gibi bir çok çeşidi vardır. Bunlardan herhangi birisine maruz kalmak ve kadının kendi ifadesi kadın sığınma evlerine başvurmak için yeterli olacaktır. Kadın sığınma evine başvuracak kişiden şiddet gördüğüne dair herhangi bir kanıt, tanık veya polis raporu talep edilmemektedir. Şiddet gördüğünüzü dile getirerek kalmak için başvuru yapabilirsiniz.
Oh cok şükür ya

Taam teşekkür ederim
Bak canım belki boşanırsın belki boşanmazsın. Eşinin bi Güler yüzü senin şu an ki bütün olumsuz düşüncelerini silip Atmana sebeb olur..
benden sana bi abla tavsiyesi,
Her ne olursa olsun, kararın ne olursa olsun
Mantıklı düşünmeye çalış..
bak hepimizin ailesi var,
Ama aslında anne ve babamızın evinden çıktığımız gün kimsesiz oluyoruz..
ben eşime hep söylerim senden boşanırsam ailemin kapısına asla gitmem.
O evden çıktım gittim eğer ayakta duracaksam kimsenin himayesinde durmam derim.
Bu hayatta ailende arkanda olsa boş çünkü ataerkil bi toplumda yaşadığımız için dayağı normalleştirmişler.
Baban annen yanında olsaydı "kızım işte erkektir sende konuşma alttan al" diyeceklerdir emin ol..
o yüzden kendine güven diyorum başka da diyecek sözüm Yok..
Allah yar ve yardımcın olsun.. Ya Rabbim sen sana ihtiyacı olanlara Hızır gibi yetiş...

Bak canım belki boşanırsın belki boşanmazsın. Eşinin bi Güler yüzü senin şu an ki bütün olumsuz düşüncelerini silip Atmana sebeb olur..
benden sana bi abla tavsiyesi,
Her ne olursa olsun, kararın ne olursa olsun
Mantıklı düşünmeye çalış..
bak hepimizin ailesi var,
Ama aslında anne ve babamızın evinden çıktığımız gün kimsesiz oluyoruz..
ben eşime hep söylerim senden boşanırsam ailemin kapısına asla gitmem.
O evden çıktım gittim eğer ayakta duracaksam kimsenin himayesinde durmam derim.
Bu hayatta ailende arkanda olsa boş çünkü ataerkil bi toplumda yaşadığımız için dayağı normalleştirmişler.
Baban annen yanında olsaydı "kızım işte erkektir sende konuşma alttan al" diyeceklerdir emin ol..
o yüzden kendine güven diyorum başka da diyecek sözüm Yok..
Allah yar ve yardımcın olsun.. Ya Rabbim sen sana ihtiyacı olanlara Hızır gibi yetiş...
Haklısınız Rabbim herkese doğru yolu göstersin

Back