Şiddet görüyorum

Aynen bu arada çok teşekkür ederim beni kendime getirdiniz Rabbim bütün sıkıntılarınizi feraha kavuşturur inşallah
Amin... İnşallah siz de kısa sürede feraha kavuşursunuz ve inşallah Kafanıza koyduğunuz bu düşüncelerden eşiniz yanınıza gelince vazgeçmezsiniz... Olur ya vazgeçersiniz çocuk yapmayın... Korunma yollarının hepsini harekete geçirin...

Öyle zaten hep dio kavga ederken kimsen yok diye
Böbürlenme padişahım senden büyük Allah var...
Sanirim sadece kadn siginma evi var oda 6 ay bakio simdi arastircm iyice.
6 ay sonra toparlanıp bir yere çıkacak hale gelemez işen 3 ay daha süre veriyorlar toplam 9 ay kalabiliyorsun.Herşey saatli yemek saati,çok saati telefon yok izin günleri dışarı çıkabiliyorsun.Önce işini bulup gidersen daha iyi olur.Baştan ben çalışıyorum dersiniz.Şu anda işe girme imkanınız yok mu?

Vazgeçmeyi düşünmüyorum böyle devam ederse bu evden ikimizden birinin ölüsü çıkacak çünkü

İzin vermio çalışmama işte bende bunları arastiriyordum baska yollar neler var iyice öğrenip harekete gecmeyi planlıyorum

Yaşayacağın en kötü hayat bile şu yasadiklarindan daha iyidir.
Sen eşine Allah'ın emanetisin. Senin bir suçun yok aslinda, eşin emanete ihanet ediyor...
Yapman gereken çok basit:
Darp raporunu al
Baroya basvur avukat talep et
Esinden nafaka-maddi manevi tazminat iste
Kadın sığınma evinde iş bulup kalacak bir yer ayarlayana kadar kal.
Bundan sonraki hayatinda da kimseye dulum filan deme. Gencecik kızsın senin yaşında evlenmenin e-sini düşünmüyor artık kızlar.
Uzaktan egitimle de egitimini tamamlarsin.
Kim bilir belki aşık olur mutlu bir yuva kurarsin...

"Kuş konduğu dalın kırılmasından korkmaz…Zira güvendiği dal değil kendi kanatlarıdır!"

Ya ALLAH razi olsun bunları öğrenmem iyi oluyor

Ya ALLAH razi olsun bunları öğrenmem iyi oluyor

Bak güzelim arkamda şu yok bu yok diye kendini üzme. Sen sahipsiz filan değilsin evvelallah. Sağlıklısin genceciksin, yeter ki sen adım at Rabbim sana ne kapılar açacak. Özelden sana bir dua göndereceğim onu da bol bol oku ve sakın bir daha intihar filan düşünme. O zaman sen de emanete ihanet etmis olursun...

Haklisiniz duayı bekliyorum

Konunun fake olduğunu düşünen yada kıza yardım etmek yerine laf sokmaya gelenler bir adım geri gitsin lütfen.
Kimse sizi cevap yazmaya zorlamıyor.
Konuyu okuyun bir zahmet.
Bir kere de ya fake değilse de bu söylediğimde ah alırsam diye düşünün..
Bizim için burada boşan yeni hayat kur demek kolay, kızı babasıyla kalırken pazarlamaya çalışmışlar. Neye kime nasıl güvenip adım atsın?
Bencede ayrılmalısın. Bencede kendine yeni hayat kurmalısın.
Ama çok çok güçlü olmalısın.
Kendini toplama aşamasında korkak, sinen bir kadın olmaktan vazgeç.
Biraz yırtık ol su hayata karşı, başka türlü tutunmazsın.

Orda dur bir kere !!!
Sen öyle durduk yere kimseye vicdansızlıkla suçlayamazsın.. Orda duracaksın !!!
Yaşadıkların zor dayak yiyorsun sonuçta. Ben mi yanlış okudum acaba
Burada ki herkes sana boşan ve ayrıl diyor.
Derdini açtın eyvallah fakat burada SABRET diyenine pek denk gelemezsin.
Eğer boşanmayacaksan burada kimseyi boşu boşuna tutma.
Allah yardımcın olsun.

I
Sonunda biri anlayabildi bi umut yardım insanlarin bu dusuncelerine çok şaşırdım. Sagol

SUCLAMIYORUM ZATEN KARŞIMDA APAÇIK DURUYORSUN İNSANLAR ADINA KONUSMA ISTERSEN ALLAH RAZI OLSUN HERKES ELINDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLDU ONLAR ADINA KONUSMA RAHATSIZSAN CIK GİT BU KADAR BASIT BURDA KENDINE PRİM YAPMA

SUCLAMIYORUM ZATEN KARŞIMDA APAÇIK DURUYORSUN İNSANLAR ADINA KONUSMA ISTERSEN ALLAH RAZI OLSUN HERKES ELINDEN GELDIGINCE YARDIMCI OLDU ONLAR ADINA KONUSMA RAHATSIZSAN CIK GİT BU KADAR BASIT BURDA KENDINE PRİM YAPMA
Neyse canım acın war zaten burada seninle elbette polemiğe girmeyeceğim.
Dediğim gibi Allah yardımcın olsun. Kurtulmanı diliyorum canı gönülden.

Esinde öfke kontrolu yok dışarida bile bagirip çagiriyor diyorsun.ömür boyu idare edebilecek misin kendinde bu gücü görüyor musun? Yada hakettigin muamele bu mu?
Kucak acan bi aile yok ama 21 yasindasin çıkış yolu ara kendine bunu yapma.ayrica o kadar cok kadin cinayeti oluyorki insan burada devam et dene yazmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…