Şiddet görüyorum

Lütfen kimsesiz ne demek..
Benim kızımda evli,şimdi evimizden çıktı diye kimsesiz mi oluyor?
Kızıma kalkacak o eli ben kırarım ...
Böyle örnekler vermeyin ...

Lütfen kimsesiz ne demek..
Benim kızımda evli,şimdi evimizden çıktı diye kimsesiz mi oluyor?
Kızıma kalkacak o eli ben kırarım ...
Böyle örnekler vermeyin ...
Kimsesizden kastım şudur , siz ne zamana kadar kızınıza kol kanat gericeksiniz..
bir çoçuk önce kendine gücenecek elbette ailelerimiz arkamızda her daim. Ama bunun güvencesiyle özellikle kız çoçuklarının özgüveni eksik yetişmesinden bahsediyorum.
Özgüveni eksik olan kız çoçuklarımız ne normal hayatlarında nede evli olduğu süreçlerde yaşamak istemedikleri durumlarda sesini yükseltemiyor..
evladınıza Allah en güzel yazılar yazmayı nasip etsin.
Sözlerimi yalnış anlamayın
Konu sahibinin annesi ve babası Yok, annem babam olsaydı böyle olmazdı dediği için yazdım..

Seni dövdügü an sende saldir ona emin ol kadin daha güclüdür erkekten haddini ve yerini bilsin susma sende cvb ver ezik olmayin lütfen kendinize gelin ya bi ömür Boyle gidecek yada haddini3 bilecek isterseniz özelden yazin bu konuyu konusalim

Amin teşekkür ederim..

Bazı ailelerde varki,bu evden gelinlikle çıktın kefenle gelirsin mantığı güdüyorlar maalesef..
Burada genç kardeşimiz çaresiz anne baba yok,nerde nasıl yaşamış konuyu okumadan yazdım..
Aile her zaman çocuklarının yanında olmalı,destek vermeli,bu demek değildirki çocuklarımız güvensiz olacak..
Hep diyorum ya çocuklar okumalı helede kızlar kesin okuyacak ayakları yere sağlam basacak kocaya mahkum olmayacaklar..

Yorumunuza bayıldım gerçekten size hak veriyorum kişinin imanıda güçlüyse sevgisi saygısı ve değeride okadar güçlü olur.Bende boşanma aşamasındayım evlenmeden önce herkez gibi benimde kriterlerimin arasında dini açıdan güçlü namaz kılan bir eş istedim rabbimin dualarımı kabul ettiğini sandım fakat adam göstermelik yapmış malesef ki genç yaşta evlenip kanan insanlardanım bazen göz görmüyor ama gönül katlanıyor işte...

Kendini avutuyorsun adamı sevdiğinden değil iyi biri olmadığını da biliyorsun ama arkanda sana destek olucak güven vericek kimse olmadığı için kendini buna inandırmışsın kısaca maddi manevi eksiklik bar sanırım bu da zor bir durum allah yardımcın olsun canım ama güçlü olmak zorundasın

Pişman olmazsın bundan daha kötü bir hayatın olmayacak.

Her an can korkusu ile yaşamaktan daha kötü ne olabilir?
Ölecek gibi hissediyorum diyorsun.

Şuan çok ciddi yazıyorum.

Bir gün al oklavayı, merdaneyi geç kapının arkasına eve girer girmez ne olduğunu anlamadan çök üstüne Allah yarattı demeden vur. Sonra da hazırlamış olduğun çantayı al çık.
Çok ciddiyim anlasın nasılmış pislik.

Ne güzel olurdu demi vuracan kafaya kafaya

Neyinden pişman olacaksanız ki? Bir daha şiddet göremeyeceğiniz için mi? Hakaret artık işitmeyeceğiniz için mi? Yaşınız çok küçük. Yeni bir hayat kurmak için şansınız var.. Siz kendinize değer vermiyorsunuz, eşiniz size nasıl versin..

Gerçekten Çok iyi biriymiş (!)

bie iş bul öncelikle ayaklarının üzerinde dur bu heriften de boşan kurtul polise ver darp al nedem ben yetimim sahipsizim.Sahibin Allah ve sonra bu can sana emanet ona iyi bak sakın cocuk yapma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…