Şiddet görüyorum

Kardeşim daha resit olmadığı icin onu alamıyorum birazda onun büyümesini bekledim ama simdi o resit olana kadar çalışıp bi düzen kurcam
Şu an almayın zaten alabilme durumunuz olsa dahi... Okulu okusun en azından o kendini bir şekilde kurtarsın. Eşinizin ailesi size böyle davrandığını biliyor mu ? Biliyorlarsa ne tepki veriyorlar?

Fake konu bu bence.
Hayatta ki bazi gerçekleri duymak isine gelmio bence terbiyesizlik etme o yizden sabahn 7 sinde yazdm netten siddet görüyorum ne yapabilirim yazdim aramalarda bu sayfada baska bir kadin daha yazmis insanlar akil vermis belki banada akil verirler diye yardim istiyorum ama sende haklisin ya aci ne bilmedigin icin sendn anlayış bekleyemem

Böyle bir yaratıkla evlendiğiniz için hala pişman olmadıysanız bundan sonra pişman olmazsınız rahat olun

Cektiginiz acidan zevk almaya bakin. Cunku sizi doven surekli kufur eden intahara surukleyen birini hala sevebiliyorsaniz baska alternatifiniz yok demektir.

Cektiginiz acidan zevk almaya bakin. Cunku sizi doven surekli kufur eden intahara surukleyen birini hala sevebiliyorsaniz baska alternatifiniz yok demektir.
Bu insanın çektiği acidan zevk almasi degil caresizligidir haklisin bu kadar kötü bir adamı nasil sevebiliyorum Rabbım seni inş bu duruma düşürmez kimsesiz kalinca 1 umut der insan umutlara sığınır benm umutlarmdan baska birseyim yok çünkü belki düzelir belki mutlu yuvam olur artik diye sabrediyorum cok mu güzel dayak yemek karnina tekmeler yemek zannediyirsun sadece umut ettim olmadi daha bilgili insanlara sığınıyorum

Terbiyesiz sensin.

Daha bilgili insanlarin dediklerini yapacakmisin? Arkana bakma kac diyecek burda cogu insan cunku. Ayrica caresizlik degil bence seninki. Mesela burda bir arkadasimiz vardi. Kocasi cok baskiciydi. Dovmuyordu dedigine gore ama surekli hakaret ediyordu.hicbir seye izin vermiyordu komsuya vs gondermiyordu. Nefret ediyorum kocamdan ama gidecek yerim yok diyordu. Ailesi bosanmasini kabul etmiyordu arkasinda durmadilar. Caresizce hala evli.ama her konusmada nefret ediyorum bir an firsatim.olsa cocugumu alir kacarim diyordu.

Çaresiz olan oydu. Senon.kocan gibi bir adama karsi gosterdigin Ayrildim ama geri dondum.pisman oldum seviyorum tarzi bir yaklasim caresizlik falan degil.kendini kandirma bosuna.

Ben idrak etmekte bir sıkıntı çektiğimi düşünmüyorum. Sokakta niye kalasınız aileniz yok mu, hadi yok diyelim bir iş bulup çalışamaZmısınız. Kendinize yeni bir hayat kuramazmısınız. Ayrıca dul değil bekar olacaksınız.

Evet gittim ve en fazla 1 hafta baskasinin yanina siginabildim kimse bana bakmak sahip çıkmak zorunda degil kaldı ki ben 30 yaşımda biride değilim neler yapabilirim bilmiyorum bende zaten ayrılmayı düşünüyorum ama nasl yapcam neler yapabilirim onları sorguluyorum sabaha kadar arastirip durdum burayi gördüm ben pisman oldum döndüm demedm ayrica babasi konustu o yeminler etti bir evliliği bu kadar çabuk bitirmek istemedim inandim sadece cahillik yaptim belli ki ama duzelmedigini gördüm suan burda yazdim ki bir insanin bile motive edici sözü beni kendime getiriyor evet ya diyorum yapabilirim o kim ki diyorum bence biraz ılımlı ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…