- 22 Haziran 2012
- 8.468
- 37.317
- 548
- Konu Sahibi pembehayaller96
-
Şu an almayın zaten alabilme durumunuz olsa dahi... Okulu okusun en azından o kendini bir şekilde kurtarsın. Eşinizin ailesi size böyle davrandığını biliyor mu ? Biliyorlarsa ne tepki veriyorlar?Kardeşim daha resit olmadığı icin onu alamıyorum birazda onun büyümesini bekledim ama simdi o resit olana kadar çalışıp bi düzen kurcam
Hayatta ki bazi gerçekleri duymak isine gelmio bence terbiyesizlik etme o yizden sabahn 7 sinde yazdm netten siddet görüyorum ne yapabilirim yazdim aramalarda bu sayfada baska bir kadin daha yazmis insanlar akil vermis belki banada akil verirler diye yardim istiyorum ama sende haklisin ya aci ne bilmedigin icin sendn anlayış bekleyememFake konu bu bence.
Cektiginiz acidan zevk almaya bakin. Cunku sizi doven surekli kufur eden intahara surukleyen birini hala sevebiliyorsaniz baska alternatifiniz yok demektir.Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım 2 senelik evliyim evlendigimin ilk zamanlarından beri eşimden şiddet görüyorum her hafta dovmuyor tabi ki ama en ufak tartışmada sinirlenio dişlerini sıkıyor ve beni hep dövmekle tehdit edio bir kaç ay önce terkettim sonra tekrar barıştık söz verdi ama en ufak kavgada bile beni dövmekle tehdit ediyor ayrılmak istiyorum fakat bir yanım bırakmıyor sanki ayrilirsam pişman olucakmisim gibi hissediyorum onun haricinde iyi biri seviyorumda intihar edecek duruma geldim en basiti bugün alisveris yapmaya çıktık herseye sinirlenio herkesin icinde sesini yukseltio küfür edio beni rezil edio dayanamıyorum artık ne tadaviyi kabul edio ne başka bir şey yok kac sefer konuştuk bir konuda anlasamayinca şiddete başvuruyor çok yoruldum dövdüğü zamanda ölüyorum zannediyorm resmen nolur akıl verin ne yapmalıyım
Anneside babasida çok kızıyor haklarinj yiyememŞu an almayın zaten alabilme durumunuz olsa dahi... Okulu okusun en azından o kendini bir şekilde kurtarsın. Eşinizin ailesi size böyle davrandığını biliyor mu ? Biliyorlarsa ne tepki veriyorlar?
Anne baba kızıyor fakat göz de yumuyorlar... Böyle hayat geçer mi ? Nedir bu içindeki öfke ? Hiç oturup konuşmayı denediniz mı ? Nedir yani sizi bu kadar ezme sebebi ?Anneside babasida çok kızıyor haklarinj yiyemem
Bu insanın çektiği acidan zevk almasi degil caresizligidir haklisin bu kadar kötü bir adamı nasil sevebiliyorum Rabbım seni inş bu duruma düşürmez kimsesiz kalinca 1 umut der insan umutlara sığınır benm umutlarmdan baska birseyim yok çünkü belki düzelir belki mutlu yuvam olur artik diye sabrediyorum cok mu güzel dayak yemek karnina tekmeler yemek zannediyirsun sadece umut ettim olmadi daha bilgili insanlara sığınıyorumCektiginiz acidan zevk almaya bakin. Cunku sizi doven surekli kufur eden intahara surukleyen birini hala sevebiliyorsaniz baska alternatifiniz yok demektir.
Terbiyesiz sensin.Hayatta ki bazi gerçekleri duymak isine gelmio bence terbiyesizlik etme o yizden sabahn 7 sinde yazdm netten siddet görüyorum ne yapabilirim yazdim aramalarda bu sayfada baska bir kadin daha yazmis insanlar akil vermis belki banada akil verirler diye yardim istiyorum ama sende haklisin ya aci ne bilmedigin icin sendn anlayış bekleyemem
Cok denedm cok söz verdi onun bu rahatlığı iste kimsenin ses cikarmamasi ama sona geldik artikaAnne baba kızıyor fakat göz de yumuyorlar... Böyle hayat geçer mi ? Nedir bu içindeki öfke ? Hiç oturup konuşmayı denediniz mı ? Nedir yani sizi bu kadar ezme sebebi ?
Birgün oda yapayalnız kaldığında ne yapacak bakalım, kendinden acize el kaldıran kimsesizlerin kimsesi Allah'ı unutan zavallı mahluk....Öyle zaten hep dio kavga ederken kimsen yok diye
Pişman oluyorum ya Allah aşkına kolaymi saniosun dul olmak 21 yasinda sokakta kalmak pisman olup olmama meselesi degil bu idrak edn artikBöyle bir yaratıkla evlendiğiniz için hala pişman olmadıysanız bundan sonra pişman olmazsınız rahat olun
O beni cok aricakBirgün oda yapayalnız kaldığında ne yapacak bakalım, kendinden acize el kaldıran kimsesizlerin kimsesi Allah'ı unutan zavallı mahluk....
Küçücüksün daha yolun başındasın.insanlar kaç yaşında neler başarıyo.okumadıysan oku.işe gir.hayata yeniden başla.ömür boyu o adamın kahrını çekme.21 yaşındayım
Daha bilgili insanlarin dediklerini yapacakmisin? Arkana bakma kac diyecek burda cogu insan cunku. Ayrica caresizlik degil bence seninki. Mesela burda bir arkadasimiz vardi. Kocasi cok baskiciydi. Dovmuyordu dedigine gore ama surekli hakaret ediyordu.hicbir seye izin vermiyordu komsuya vs gondermiyordu. Nefret ediyorum kocamdan ama gidecek yerim yok diyordu. Ailesi bosanmasini kabul etmiyordu arkasinda durmadilar. Caresizce hala evli.ama her konusmada nefret ediyorum bir an firsatim.olsa cocugumu alir kacarim diyordu.Bu insanın çektiği acidan zevk almasi degil caresizligidir haklisin bu kadar kötü bir adamı nasil sevebiliyorum Rabbım seni inş bu duruma düşürmez kimsesiz kalinca 1 umut der insan umutlara sığınır benm umutlarmdan baska birseyim yok çünkü belki düzelir belki mutlu yuvam olur artik diye sabrediyorum cok mu güzel dayak yemek karnina tekmeler yemek zannediyirsun sadece umut ettim olmadi daha bilgili insanlara sığınıyorum
öyle yapcam bir yerden baslamam gerekioKüçücüksün daha yolun başındasın.insanlar kaç yaşında neler başarıyo.okumadıysan oku.işe gir.hayata yeniden başla.ömür boyu o adamın kahrını çekme.
Evet gittim ve en fazla 1 hafta baskasinin yanina siginabildim kimse bana bakmak sahip çıkmak zorunda degil kaldı ki ben 30 yaşımda biride değilim neler yapabilirim bilmiyorum bende zaten ayrılmayı düşünüyorum ama nasl yapcam neler yapabilirim onları sorguluyorum sabaha kadar arastirip durdum burayi gördüm ben pisman oldum döndüm demedm ayrica babasi konustu o yeminler etti bir evliliği bu kadar çabuk bitirmek istemedim inandim sadece cahillik yaptim belli ki ama duzelmedigini gördüm suan burda yazdim ki bir insanin bile motive edici sözü beni kendime getiriyor evet ya diyorum yapabilirim o kim ki diyorum bence biraz ılımlı olDaha bilgili insanlarin dediklerini yapacakmisin? Arkana bakma kac diyecek burda cogu insan cunku. Ayrica caresizlik degil bence seninki. Mesela burda bir arkadasimiz vardi. Kocasi cok baskiciydi. Dovmuyordu dedigine gore ama surekli hakaret ediyordu.hicbir seye izin vermiyordu komsuya vs gondermiyordu. Nefret ediyorum kocamdan ama gidecek yerim yok diyordu. Ailesi bosanmasini kabul etmiyordu arkasinda durmadilar. Caresizce hala evli.ama her konusmada nefret ediyorum bir an firsatim.olsa cocugumu alir kacarim diyordu.
Çaresiz olan oydu. Senon.kocan gibi bir adama karsi gosterdigin Ayrildim ama geri dondum.pisman oldum seviyorum tarzi bir yaklasim caresizlik falan degil.kendini kandirma bosuna.
demek hayat bu kadar basitmisBen idrak etmekte bir sıkıntı çektiğimi düşünmüyorum. Sokakta niye kalasınız aileniz yok mu, hadi yok diyelim bir iş bulup çalışamaZmısınız. Kendinize yeni bir hayat kuramazmısınız. Ayrıca dul değil bekar olacaksınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?