Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sibel Can evinin kapılarını KK'ya açtı ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Sanki içinde yaşanmıyo gibi... Çok suni göründü bana.. Yuva sıcaklığı yok..

sibel can da abartmayacaksa kim abartcak??
bence süper, yakışmış ona böyle bir ev..

Çok karışık, sanki yaşam surulen bir ev gb değil de film çekimi foto çekimi yapılcak dekoratıf bır yer gb .. ne bır sıcaklık nede hareketlılık var .. beğenmedim o kadar paraya daha sevımlı,sıcak bır ev olabılırdı ..

Sibel Hanımın evini derginin cıktıgı dönem görmüştüm çok ama çok beğendim
Kesinlikle kendisine yakışıyor ve Sibel Can'ı gerçekten çok severim
güzel günlerde keyifle mutlulukla huzurla otursun inşallah
başkaları için iyi dileklerde bulunmazsak asla daha iyisine sahip olamayız
rabbim herşeyi öyle bol öyle güzel öyle çok yaratmış ki, kesinlikle dileyene vereceğine inanıyorum
Gelelim ayrıntılı yorumlarıma;
dergiyi gördüm ama anneme inceletememiştim bugun burada rastlamam çok hoş oldu
anneme göstereceğim
Kahve siyah ve gri renkleri hiç sevmem kırmızıyı da ev dekorasyonunda hiç sevmem
bunun dışında açık renk mobilya ve ev tekstili gayet güzel ve şık
metal süs objeleri çok kullanılmış bu da kalabalık bir görüntü yaratmış, şamdanlar vs..
duvarda çok fazla resim var, bu da kalabalık görüntüyü desteklemiş
aynı zamanda avizeler çok kokoş oldugu icin tüm bu görüntü icinde fazla gibi olmuş
duvardaki resimler azaltılıp- metal süs esyaları kaldırılsa bence daha sade olur
yoksa mobilya ve tekstil kısmı aslında gayet sade...
Yatak odasında çok açık renklerı yogun kullanmak uykuya dalmada sorun yaratabılır
cunku asla tam karanlık olamayacaktır beyaz renk nedenıyle
veya perdelerın dısarı bakan kısmı koyu renk kumas-ıcerı bakan kısmı acık soft bır ton olabılır
boylece ısık sızamaz ıcerı cıft katlı kumas perdeler kullanılabılır

mutfagından bır kare sanırım eksık eklenmıs ben oyle bır resım hatırlıyorum cok sıktı
burada goremedım

Kış bahçesini ilk kez Sibel Can'da duymuştum çok güzel görünüyor
ama tam nasıl yaptırıldıgını bilmiyorum lütfen bilen yazsın
üstü kapalı mı oluyor?
acaba benim eve de yaptırılabılır mıyım? balkonum var ama çok küçük
ben de cok ıstıyorum kış bahçesi

acaba iç mimar mı dekore etmiş kimle çalışıldı acaba?gerçekten çok güzel

müzesinde sağlık ve mutluluk dilerim..sempatiksalakcinni

Tam beklediğim gibi çok alaturka ve abartılı bir ev.... Sadece mutfağın sadeliği hoş görünüyor..Bahçe düzenlemesi de fena değil ama mudo concept'in mağazasındaki bahçe düzenlemeleri bile bundan güzel..Ama sonuç olarak sevmedim, birkaç kişinin söylediği gibi ev sıcaklığı yok,sevimsiz geldi...

yaa sibelcan ne anlar tasarımdan =)) o para bende olsa daha güzel şeyler cıkartırdım ortaya boğmuş evi yahu

aa ama sibel can nakkaştepede oturuyodu?
beykoz konaklarına mı taşınmış aceba:44:

o kadar takı arasından ne takcağını nasıl buluyor ve karar veriyor acaba:) net resimler değil biraz kalabalık bir ev temizlik açöısından kalabalık ev istemem ama onun için bi problem yok o evi kendi temizleyecek değil ya:d mutfağa bayıldım hamam ve yatak odası çok hoş bahçede aynı şekilde veee takılaar

ancak otellerde ve dişçilerin bekleme salonlarında kullanılacak kadar soğuk mobilyaları "kızlaaaar bunu beğendim, ay çok güzel di miiiii" diye neşe ve sevinçle kucaklayanların anlamlandıramayacağı derecede sofistike olmuş. gel gör ki, böyle bir zevki Sibel Can'dan beklemezdim. para var tamam da, demek zevk de varmış. helal olsun..

çok şık tasarlanmış bir ev

Facebook kurucunun evine baktığımızda şaşırdım ne kadar mütevazi az eşya ama sibel canın evini aşağı yukarı hayal ettiğim gibi çıktı abartılı ,lüks hayal etmediğim gibi çıksaydı herhalde dilimi yutardım

bana yardım edin yeni gelinim evimizi yapıyoruz ve çok güzel bişey olmasınız istiyorum bana yardımcı olursanız çok sevinirim iç mekan konusunda çok ii sayılmam yardımınza ihtiyacım var arkdaşlar bana cevap verenler lütfen özelden yazın çünkü çok konuya yazdım bazılarını göremeyebilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…