Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sibel Can evinin kapılarını KK'ya açtı ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Evine bayıldım belli ki bir dekoratör elinden çıkmış.Burada biraz photoshop kullansalarmış bu kadar zayıf olmadığını biliyoruz kendisinin...

Klasik, modern ve antik esyalarla süslenmis evini cok begendim. Hele duvar kagitlari cok zevkli secimler.
Ben sahsen cok begendim, darisi basimiza :)
Tam Sibel Canlik, evlerine göre ben sanatcilari tanirim diyede idda ediyorum.
Bu aynen Sibel Cani yansitan bir ev, baska türlü olamazdi, cok renkli, civil civil ve her bakisda bir ayrinti daha görülebiliyor.

Mutfak modern okey
ama diğer mobilyalar çok klasik geldi bana...

Türk hamamı da güzelmiş boshayallersmile

kendine yakışır bi ev ama ben okdr klasik agır evi sevmiyorm:)

bencede çok kokoş ve ağır klasik mobilyalar seçmiş o kadar param olsa daha şahane bir ev yapardım yani kaydirigubbakcemile3

bence super.. kaliteli.. renkler malzemeler uyum içinde.. çok hoş olmuşşşş. maşşallah ne diyelim dogrusu.. allah herkese nasip etsin...

Mutfak, yatak odası ve Türk hamamı muhteşem
Gerisi çok kokoş, salona ellerine ne geçerse doldurmuşlar.

bune ınsan kendını kapbetse bulmaz zburda uyyy cok yorucu hıc sevmem sade ve modern e bayılırım ama para cok olunca farklı olmak adına sacmalıyorlar sanırım:olmaz:

eşyaları geçtim ev mükemmel 100 yıl çalışsak olmaz heralde ha :)

birkaç evin toplamı gibi
yatak odası,takıları,hamamı ve bahçesine ayrıca bittim...

çok kalabalık bende sadece yatak odasını beğendim ayy o evde yürünmez bile anacım elin ayağın bi yerlere değer bişiler kırılır yürünecek yer bileme yokeyvahedigeldismile

bir evde olması gereken sıcaklığı göremedim yaa, kk'daki bir çok ev bu evden daha sevimli ve sıcak gelmişti bana

Back
X