- 20 Mart 2018
- 1.133
- 1.611
- 133
- Konu Sahibi Patlayansekerr
Ahaha kendilerini doyursunlar da desteklemeseler de olur. Evde bir tek annem çalışıyor. İşsiz, işe yaramaz, şiddete meyilli bir babam var
Canım ayrı eve çıkamazsın sen. Motivasyonunu kırmak ve gücendirmek amaçlı yazmıyorum inan ki. Devlet memuru olsaydın bir dk durman hata derdim. Türkiye'de kiralar astronomik yüksek. Büyükşehirdeysen zaten unut tek maaş ile ev tutmayı. 2 kişi 1+1 studyo daire tutuyorlar geçim çok zor. Türkiye'nin sosyoekonomik durumu bir kadının yalnız yaşamasına müsait değildir. Yaşıtlarının büyük çoğunluğu evli. Bekar olanlar da ailesiyle yaşıyor. Tanımadığı biriyle kimse ayrı eve çıkmak istemez. Ben öğrenciyken 3 kız ile kalıyordum. Eve tuhaf erkek arkadaşlarını getirmeye ve alkol almaya başladılar. Sonra tek kişilik yurda verdi babam. Karşına ahlaklı kariyerli düzgün bir beyfendi çıkarsa ciddi düşün derim. Evden ayrılmak için evlen demiyorum sakın. Belirli bir yaştan sonra aileyle asla olmuyor. 3-4 yıl sonra daha büyük tartışmalar yaşayacaksın. Baban ve kardeşin sıkıntılı tiplermiş. Kendi yuvanı düzenini kur . Sıkma canını herşey olacağına varıyor .