• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Sibel Can evinin kapılarını KK'ya açtı ...

• Konu Sahibi Konu Sahibi esyn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Ev guzel bazi seylerin icindeki objeler guzel, ama benim tarzim dil, ama guzel yani .

ooooooooooo süper ben bu kadar güzel evi olacağını hiç düşünmemiştim saray gibi valla tem benlik heryer kokoş a.s.

Kadının kocaları yiyiyor paralarını ihtişamlı evde de yaşıyor ne para kazanıyor ki ye ye bitmiyor bilmiyorumkismile insanda doğuştan şans olacak :hulya:

BEĞENMEDıM.çok ıvırzıvır var.zenginlik tümeşyaları eve doldurmak değil bence.sade ve şık olmalıydı

tek kelimeyle muhteşem tam benlik harika valla beğendim ben severim sibel canı anneliğinide sanatçılığınıda beğenirim çok yakışmış güle güle otursun

güle güle otursun ama pek beğenmedim:sinifsinif:

bundan iyiyisi şamda kayısı çekirdeği. çok güzel. her oda her eşya farklı bir kültürü, zenginliğin kültürünü yansıtıyor gibi özelliklede. modern ve klasiğin karışımıyla kendine özgü çok da güzel bir şey çıkarmış.

sadece yatak odası ve mutfağı beğendim..
beni bu eve koysalar boğulurum ,daralırım....

Çok klasik bir ev olmuş daha modern olabilirdi evi bide na kadar çok takılar var insan şaşıırır hangisi takayım diye kafamçokkarıştı

Kendimi bir an için o evde pijamamla gezerken düşündüm çok zıt olurduk galiba, ben biraz rahatıma düşkünüm o ev bana ağır gelir ama güzelmiş :)))

çok fazla göz yorucu bencede,ama yine de güzel,yakışmış kadına.:bbo:

Son düzenleme:
çok şık eşyalarla döşenmiş, ilk bakışta hayran kaldım ama biraz fazla kalabalık, göz yoruyor

bu ev rüya gibi yaa
tam hayallerimdeki ev!! bayıldım!!

ben de bu kadın bu kadar çalışıyor parayı ne yapıyor diyordum.. ne yaptığı belli oldu.. bayanssulusmile

ya hadi sibel can neysede geçen gün tvde lerzan mutlunun evini gösterdiler.o yaşta hergece sahne alsanızda emekle sahip olunamayacak ölçüde sınırsız para kullanarak oluşturulmuş bir evdi.bunuda doğru bulmuyorum.gözümüze sokuyorlar.enayimiyiz biz.nerden geliyor şimdi bu değirmenin suyu.bir ömür çalışıp toki taksidini ödeyemeyenlerde var.

Back
X