- 21 Kasım 2015
- 2.682
- 5.656
-
- Konu Sahibi Mistik Kedi
bir iki denemeden sonra çözersin tabloyut25- Cardio yapıldı.
Resmen kalbim ağzımda
Ayrıca videodakilere yetişemedim. Zaten ilk 4-5 dk dan sonra tanyayı takip ettim onun gibi yaptım ona rağmen bittim.
Tablayu beceremedim ya:S
Sevviyorum focusu daha önce denemem olmuştu gerçi ama kalıcı olamadım. Bu sefer sonunu getireceğim. Hedefim iki tur yapmak zaten.bir iki denemeden sonra çözersin tabloyu
önizleme ile deneye deneye oluyor
tebrik ederim bu arada
focus maratonuma hoşgeldin
sarışın hatun gibi yapabileceğimiz günler gelecek mi acabaSevviyorum focusu daha önce denemem olmuştu gerçi ama kalıcı olamadım. Bu sefer sonunu getireceğim. Hedefim iki tur yapmak zaten.
Şu an tanyayı takip ediyorum. Ki bu bile beni zorluyor. İlk tur böyle iknci tur sarışın hatun diyorum olur demi
Gelene kadar uğraşmaktan bizi alıkoyan ne?sarışın hatun gibi yapabileceğimiz günler gelecek mi acaba
ben de kararlıyım bu seferGünaydın. Sende ben gibi sürdürememişsin. :/
Dün başladım ben. Bugün 2. günüm olacak bu sefer aksatmadan sürdürmekte kararlıyım.
Şortu geçtim sadece koşabilsem.. Şortluda koşarım. Hiçbir yerim sallanmadan..
Şöyle üzerine şortunu geçirip koşan insanlara hep özenmişimdir
Devamlılık en önemlisi. Zaten herkes Tanya ile başlıyor. Zamanla bunlar bize kolay bile gelecek.Şortu geçtim sadece koşabilsem.. Şortluda koşarım. Hiçbir yerim sallanmadan..
Bu sefer o kıvama gelene kadar devam.
Cardio dün akşam ne ara bitti anlamadım. Yaparken mola vermemek gerekiyordu ama ben 2 kere mola verdim , 1 er yudum su içtim. Zaten genel olarak Tanya modunda yapıyorum.
Daha önce focusa her başlamamda kendimi zorladım. Sonra pes edip bıraktım. Bu sefer Tanyayla devam edeceğim. Kondsyon kazandıkça normal hareketlere geçerim.
Yeter ki devamlılık olsun değil mi?
Tamam çok iyi olurSen saat kaç gibi yapıyorsun. Spora adepte olmak için (vazgeçmemek için) ilk zamanlar aynı saatte yapılması önemliymiş.
Ben önden gitmeyeyim Bugün bende cardio yapayım. Beraber gidelim.
Tamam çok iyi olur
Ben sabah kalkınca bir posta yaptım ama focus alfadan değil.
öğleden sonra yapacağım alfa cardio.
akşam da fitness blender seviye 1 videolarından.
Leithia konusunu takip ediyorum sen de o konuyu takip ediyorsun sanırım. Oradan çok gaza geliyor insan.
Her zaman takipteyim seni. Hem bilgilenmek hem de motivasyonumu canlı kılmak için. Programımı beğenmiş olman mutlu etti beni. Fakat şöyle karar değiştirdim. O hareketler 21 day fix programında var. Ona uyarak yaparsam her gün farkli kas grubumu çalıştıracağım. Hergün aynı kaslara yüklenmekten daha iyi bir sonuç alırım diye düşünüyorum. Focus yanında tabiki. Asla focustan vazgeçmem. Senin önerinede klulak kabartmadan yapamam. Küllerinden doğmak konumdaki programa sadık mı kalayım yoksa hergün farklı kas grubuna yönelip kaslarımı dinlendirmek için 21 day fix e mi başlayayım?Bahsim geçmişken buraya da kısa bir yorum yazayım: Shaun T'nin, Jillian Michaels'in ve Tony Horton'un programlarına her türlü kefil olurum. "30 day challenge" meydan okumalarındansa, 1 aylık planlı ve programlı bir antrenmanı takip etmek ve ayda bir bu programları değiştirmek çok daha etkili sonuç veriyor. 30 günlük meydan okumalar da işe yaramıyor değil elbette ama 30 gün sadece squat ya da 30 gün sadece plank yerine, ortaya karışık bir program hazırlamak daha iyi.
_Simurg_'un küllerinden doğmak başlığındaki 30 gün planı da karma hareketler ve çeşitlilik açısından gayet başarılı. O tarz bir program hazırlayamazsanız, önceden hazırlanmış programları takip edebilirsiniz. Shaun'un "Focus25", Tony'nin "P90" ya da Jillian'ın "body revolution" başarılı örneklerdir.
Bugün bir motivasyon yazacağım, takibe devam etmeniz dileğiyle.
Aslında farklı kas gruplarını çalıştırmak ve önceki çalışan kaslara 1 gün dinlenme fırsatı verirken bir sonraki gün farklı bir kas grubunu çalıştırmak elbet daha faydalı. Ama kalabalık ve çeşitli hareketlerle dolu bir "30 day" meydan okumasını da yanlış bulmuyorum, şu sebeple:Her zaman takipteyim seni. Hem bilgilenmek hem de motivasyonumu canlı kılmak için. Programımı beğenmiş olman mutlu etti beni. Fakat şöyle karar değiştirdim. O hareketler 21 day fix programında var. Ona uyarak yaparsam her gün farkli kas grubumu çalıştıracağım. Hergün aynı kaslara yüklenmekten daha iyi bir sonuç alırım diye düşünüyorum. Focus yanında tabiki. Asla focustan vazgeçmem. Senin önerinede klulak kabartmadan yapamam. Küllerinden doğmak konumdaki programa sadık mı kalayım yoksa hergün farklı kas grubuna yönelip kaslarımı dinlendirmek için 21 day fix e mi başlayayım?