- 10 Ekim 2022
- 1.032
- 1.546
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam canım
13.00 kahvaltı
2 rafadan yumurta
4 küp kaşar
1 dilim beyaz peynir
Yarım dilim tam buğday ekmeği
Domates, salatalık
15.00
Türk kahvesi ve 1 kare çikolata
17.30
2 hurma+5 fındık
1 avuç tuzsuz leblebi
2 lt su
20 dk pilates
Canım hiçbir şey yemedim, daha da yemem zaten. Akşam üstü bir olaya çok canım sıkıldı, öyle olunca ben hiçbir şey yiyemiyorum boş boş oturuyorum sadece Aşırı bir açlık hissetmiyorum şuan ama keyfim yerinde olsa dünyaları yerimcanım 17:30’dan beri bir şey yemedin mi, bu yediklerin yeterli oldu mu
Bugün bende böyleyim, sadece oturup ağlamak istiyorum.Bugün nihayet regl oldum, gecikmişti. Sabahtan ağrım olacak gibi hissettiğim için ilaç almak istedim bu yüzden muz yedim. Ağrım fazla yok ama keyifsizlik tavan bugün bende. Hiçbir şey yapasım yok sadece ağlamak istiyorum.
Bugün bende böyleyim, sadece oturup ağlamak istiyorum.
Ayy olabilir canım bazen oluyor böyledün akşamın genel olarak negatif bir enerjisi vardı sanırım
Bazen kontrollü bir şekilde yemek gerekiyor canım yoksa daha fazlası olabiliyor. Sen zaten çok iyi gidiyorsun çok dert etme24 Kasım menüm
10:00
-1 kupa az sütlü filtre kahve
12:30
-1 kase yoğurt çorbası
-biraz kıtır ekmek
-bol salata
-1 adet muz
13:30
-1 fincan sade türk kahvesi
16:00
-2şer fındık, badem
-biraz leblebi
19:30
-5 kaşık mercimek yemeği
-haşlanmış brokoli ve karnabahar yoğurtlu
bu aralıkta minik bir yeme atağı yaşandı, 80 kcal ile atlatıldı. uzun zamandır olmuyordu. sanırım reglden dolayı canım cıs istiyor sabahtan beri, öğlen ölçülü bir şekilde verseydim bu olmazdı.
22:00
-1 fincan sade türk kahvesi
Su: 1,5 lt
Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk + 10 dakika pamela reif abs workout beginner
Adım: 7.422
Bazen kontrollü bir şekilde yemek gerekiyor canım yoksa daha fazlası olabiliyor. Sen zaten çok iyi gidiyorsun çok dert etme
İyi akşamlar
11.30 Kahvaltı
3 adet rafadan yumurta
14.00
1 bardak yeşil çay
15.30 ara öğün
Yarım muz+3 ceviz
17.00 son öğün
Bir tabak haşlanmış, yoğurtlu karnabahar
19.00 (komşum geldi)
Sade türk kahvesi+ 2 lokum
Bir kaç gün detox gibi sabah ve akşam tek çeşit beslenecegim biraz vücudumu arındırmak istiyorum.
İnşallah öyle olur canım ya, ne zaman niyetlensem hep bir organizasyon oluyor patlıyorum işin sonundaçok iyi gelir canım, iyi düşünmüşsün, hafiflersin