- 31 Ağustos 2012
- 21.788
- 35.094
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün menü bildirimlerinde muafız.
Şimdiden herkese sağlıklı, huzurlu, mutlu, bereketli, aşk ve sevgi dolu bir yıl diliyorum
Mutlu yıllar kizlarMutlu yıllar canım
Mutlu yıllar canımMutlu yıllar kizlar
Hiç üzülme canım, ben geçen yıl aç gezdim ona rağmen iki gün sonra tartıda eski kilomu görüyordum. İlk defa kalıcı olarak gitmeye başladı ama bende gram gram veriyorum. Bu hafta regl haftam olduğu için tartılmak istemiyorum ama yine çok kilo verdigimi sanmıyorum. Sabit bile çıkabilir.Ben vereceğime aliyorum ya. 58.3 le başladım 3 hafta once bugün 60.6 geldim
Önce şişlik dedik bugün rekor kiloyu gördüm uzun zamandır görmediğim.
Bugün ödem sökücü içtim, yarın asıl kilom belli olur.
Bu hafta full akşamları protein ve salata yiyeceğim inşallah.
Bende reglim. Ama 3 gündür sokulmedi daha tam. Onun da etkisi var sanırım.Hiç üzülme canım, ben geçen yıl aç gezdim ona rağmen iki gün sonra tartıda eski kilomu görüyordum. İlk defa kalıcı olarak gitmeye başladı ama bende gram gram veriyorum. Bu hafta regl haftam olduğu için tartılmak istemiyorum ama yine çok kilo verdigimi sanmıyorum. Sabit bile çıkabilir.
illaki etkisi oluyor canım, reglin bitince tartılırsın o zaman gerçek kilon çıkar.Bende reglim. Ama 3 gündür sokulmedi daha tam. Onun da etkisi var sanırım.
Canım magnezyumu sürekli kullanmanı öneririm sadece WC sıkıntısı için değil, her anlamda iyi gelecektir. Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.İyi akşamlar kızlar
11.00 kahvaltı
2 rafadan yumurta
1 dilim tb
1 kk peynir
Domates, salatalık
2 kuru kayısı
15.00( misafirim vardı)
1 minik dereotlu poğaça
1 minik peynirli poğaça
(Poğaçalar küçük bir mandalina boyutunda)
2 kaşık kısır
4-5 kaşık havuç tarator
Çay ( bu kısmı zamana yaydım masa başı sohbeti derken 2 saatte yedim)
19.00
4 kuru kayısı
1,5 lt su
Bu aralar wc sorunu yaşıyorum o yüzden sürekli kuru kayısı yiyorum ama hiç etkisi olmadı. Sanırım yine magnezyum eksikliğim var, 4 yıl öncede böyle oluyordu bir kan degerlerime baktırmam gerek.
Evet canım suyu az içiyorum sanırım. Bu hafta daha dikkatli olacağım.Safransari birkaç sebebi olabilir canım.
1.regl inanılmaz fark ettiriyor tartıda. Bittikten 3-4 gün sonra tartılmak daha iyi olur.
2. wc sıkıntısı yaşıyorsan o da fark ettirebilir.
3.su miktarın az olabilir günlük
Yaa öylemi, ben sadece bir ay falan kullanmıştım sonra hiç kullanmadım. Hamilelikte de multivitamin kullanmıştım o her şeye iyi gelmişti gerçekten. Yazın batıda iyi bir hastaneye gidip vitamin işlerimi çözmem lazım, burada en büyük sorun hastaneCanım magnezyumu sürekli kullanmanı öneririm sadece WC sıkıntısı için değil, her anlamda iyi gelecektir. Ben yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.