Canım bence çok iyi gidiyoesin. Arada sapmalar mutlaka olacaktır, önemli olan vazgeçmeden devam etmek.Selamlar!
Bugün günlüğüm tam 9 haftayı doldurdu. İlk 6 hafta düzenime oldukça sadık kalarak verimli geçti. Fakat son 3 haftadır içime sinmeyen şeyler var. Mesela spora verilen uzun ara. Pazartesi egzersizlere geri dönmeyi planlıyorum. Bir de beslenme konusunu gevşettiğim zamanlar çok oldu. Onların da telafisini yapmam lazım. Yeni yıla kalan son 1 haftada ödemleri atmayı planlıyorum.
Bende severim yulaf tostunu.İyi akşamlar kızlar
Bu hafta biraz saldım, yemek yemedim ama çikolata yedim bolca. Dönem dönem oluyor bu, genelde hiç aramak çikolata tatlı vs ama bazense kıtlıktan çıkmış gibi yemek isterim. Bugün tartıda 900 Gr fazla çıktım 5 gün önce tartılmıştım. Umarım yarısı ödem vsdir. Hemen bir kilo almam heralde değil mineyse bu hafta detox haftası ilan ettim oldukça sağlıklı beslenecegim.
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küp kaşar peynir
2-3 tane zeytin
Çay
14.00
2 mandalina
15.00
3 yk Makarna
2 yk yoğurt
1 havuç
17.15 son öğün
Yulaf tostu
Yarım domates
Yulaf tostunu ilk defa yedim çok beğendim artık favorim oldu.
Benimde çok hoşuma gitti, ilk defa yaptım. Biraz kalın olmuş ama bir dahakine tam olur diye düşünüyorum.Bende severim yulaf tostunu.
Haşhaşlı omleti de tavsiye ederim denemediysen. Krep gibi oluyor ekmek niyetine. Ezilmiş haşhaş ileBenimde çok hoşuma gitti, ilk defa yaptım. Biraz kalın olmuş ama bir dahakine tam olur diye düşünüyorum.
Hiç denemedim teşekkür ederim, en kısa zamanda deneyeyim.Haşhaşlı omleti de tavsiye ederim denemediysen. Krep gibi oluyor ekmek niyetine. Ezilmiş haşhaş ile
İyi akşamlar kızlar
Bu hafta biraz saldım, yemek yemedim ama çikolata yedim bolca. Dönem dönem oluyor bu, genelde hiç aramak çikolata tatlı vs ama bazense kıtlıktan çıkmış gibi yemek isterim. Bugün tartıda 900 Gr fazla çıktım 5 gün önce tartılmıştım. Umarım yarısı ödem vsdir. Hemen bir kilo almam heralde değil mineyse bu hafta detox haftası ilan ettim oldukça sağlıklı beslenecegim.
Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küp kaşar peynir
2-3 tane zeytin
Çay
14.00
2 mandalina
15.00
3 yk Makarna
2 yk yoğurt
1 havuç
17.15 son öğün
Yulaf tostu
Yarım domates
Yulaf tostunu ilk defa yedim çok beğendim artık favorim oldu.
Canımm, teşekkür ederim toparladım çok şükür hatta geçen gün tartıda fazla çıktım ama ödem de var diye düşünüyorum.1Tutaste hoşgeldin canım, sen hasta gibiydin sanırım bir şey yiyemiyorum diyordun nasıl oldun toparladın mı?
Canım hangi sehirdesin ?Canımm, teşekkür ederim toparladım çok şükür hatta geçen gün tartıda fazla çıktım ama ödem de var diye düşünüyorum.
Buraya geldik geleli ailecek hiç olmadığınız kadar hasta oluyoruz. Suları çok kirli ve her yağmur yağdığında salgın hastalık oluşuyor. Şimdi benim oğluş hasta, sağ olsun yüzüme yüzüme öksürdügü için benim de boğazım acımaya başladı. Ayda bir mutlaka hasta oluyoruz maailevatanın her karış toprağı bizim elbette ama inşallah atanıp kurtulurum buradan, yoksa burada 4 yıl geçirmek gerçekten kâbus gibi.
Şırnak'tayım canımCanım hangi sehirdesin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?