Aslında evet çok normal ama ben geçmişimden beri maalesef kiloya takıntılıyım. Hem bulimia nevroza hem de anoreksiya geçmişine sahibim ve kilo takıntısını asla atlatamıyorum. İlk basta 32. haftaya kadar 9 kilo almıştım gayet güzel gidiyordu fakat bir anda iki haftada 3 kilo aldım ve bu kilo gidişatı böyle olacak diye korkuyorum.
Merhaba,
Blumia nevroza ve anoreksiya sorununuzu nasıl çözdünüz.Benim hikayem aşağıda...
39 yaşımda 51 kilo ile hamile kaldım.49 kilo ile doğuma girdim ve 44 kilo çıkıp 41 e kadar düştüm (boyum 1,64)
alt üst olan hormonlarla menopoza girdim.Oldum olası zayıflığı seviyorum.Ama hamilelikte yiyip kusma şeklinde başladı ve halen devam ediyor.(2017 de doğum yaptım) 2 seneye yakın psikolojik destek aldım ama çözülmedi,Barış Muslu dan medet umdum ama çözülmedi..kendime verdiğim sözler,ettiğim yeminler hepsi hepsi çözümsüz.
anlayamadığım bi şekilde anormal kilo aldım.Ve hayatımın şokunu tartıda 59kiloyu gördüğüm bu hafta yaşıyorum.
İlk başta su orucuyla çöp kutusuna çevirdiğim bedenimi biraz onarmak ve sonrasında adamakıllı IF yaparak arınmak istiyorum.
Güçlü irade sembolü olan ben,hamilelikte bütün nişastalı,karbonhidrat içerikli tüm yiyeceklerden,patatesten,havuçtan,meyveden uzak duran bana ne oldu??1 dilim bile baklava yemeyip teklif edilen her ikramlığı reddeden ben bu vücudu hiç sevmedim..hiç!!
hadi bakalım gazam mübarek ola