Sezgisel ve Aralıklı Beslenme ♡

Selamlar!

Bugün günlüğüm tam 9 haftayı doldurdu. İlk 6 hafta düzenime oldukça sadık kalarak verimli geçti. Fakat son 3 haftadır içime sinmeyen şeyler var. Mesela spora verilen uzun ara. Pazartesi egzersizlere geri dönmeyi planlıyorum. Bir de beslenme konusunu gevşettiğim zamanlar çok oldu. Onların da telafisini yapmam lazım. Yeni yıla kalan son 1 haftada ödemleri atmayı planlıyorum. :KK49:

Selamlar!

Bugün günlüğüm tam 9 haftayı doldurdu. İlk 6 hafta düzenime oldukça sadık kalarak verimli geçti. Fakat son 3 haftadır içime sinmeyen şeyler var. Mesela spora verilen uzun ara. Pazartesi egzersizlere geri dönmeyi planlıyorum. Bir de beslenme konusunu gevşettiğim zamanlar çok oldu. Onların da telafisini yapmam lazım. Yeni yıla kalan son 1 haftada ödemleri atmayı planlıyorum. :KK49:
Canım bence çok iyi gidiyoesin. Arada sapmalar mutlaka olacaktır, önemli olan vazgeçmeden devam etmek.

İyi akşamlar kızlar 🌸

Bu hafta biraz saldım, yemek yemedim ama çikolata yedim bolca. Dönem dönem oluyor bu, genelde hiç aramak çikolata tatlı vs ama bazense kıtlıktan çıkmış gibi yemek isterim. Bugün tartıda 900 Gr fazla çıktım 5 gün önce tartılmıştım. Umarım yarısı ödem vsdir. Hemen bir kilo almam heralde değil mi 😐 neyse bu hafta detox haftası ilan ettim oldukça sağlıklı beslenecegim.

Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küp kaşar peynir
2-3 tane zeytin
Çay

14.00
2 mandalina

15.00
3 yk Makarna
2 yk yoğurt
1 havuç

17.15 son öğün
Yulaf tostu
Yarım domates

Yulaf tostunu ilk defa yedim çok beğendim artık favorim oldu. 🤤

İyi akşamlar kızlar 🌸

Bu hafta biraz saldım, yemek yemedim ama çikolata yedim bolca. Dönem dönem oluyor bu, genelde hiç aramak çikolata tatlı vs ama bazense kıtlıktan çıkmış gibi yemek isterim. Bugün tartıda 900 Gr fazla çıktım 5 gün önce tartılmıştım. Umarım yarısı ödem vsdir. Hemen bir kilo almam heralde değil mi 😐 neyse bu hafta detox haftası ilan ettim oldukça sağlıklı beslenecegim.

Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küp kaşar peynir
2-3 tane zeytin
Çay

14.00
2 mandalina

15.00
3 yk Makarna
2 yk yoğurt
1 havuç

17.15 son öğün
Yulaf tostu
Yarım domates

Bende severim yulaf tostunu.

Kahvaltı 11.00
Kavurmalı yumurta
4-5 çatal kuymak
1 dilim ekmek, bal kaymak
Yarım portakal

Ara
1 kare bitter
1 zuber bar

Akşam 17.30
Kilis Tava
Avucum kadar pide ekmek
1 bardak ayran

Spor yok.

İyi akşamlar kızlar 🌸

Kahvaltı 10.30
2 haşlanmış yumurta
4-5 küp kaşar peynir
2-3 tane zeytin
Çay

14.00
2 mandalina

15.00
3 yk Makarna
2 yk yoğurt
1 havuç

17.15 son öğün
Yulaf tostu
Yarım domates

Tamamının yağ olması mümkün değil canım

23 Aralık menüm

14:30

-2 dilim tam buğday ekmeği
-2 kaşık patlıcan közlemesi
-1 kk peynir
-3 zeytin
-2 cherry domates, yarım salatalık
-1 yumurta
-çay

15:30
-1 fincan sade türk kahvesi

17:00
-1 küçük kupa americano

19:30
-4 kaşık mercimek yemeği
-1 kase salata
-1 bardak ayran

Su: 1,5 lt
Adım: 3.742

Kahvaltı 11.00
1 haşhaşlı yumurta
5-6 çubuk patates kızartması
1 kk peynir
4 zeytin

Ara
1 zuber bar
1 elma

Aksam 18.00
1 kepçe şehriye çorba
7-8 tane mücver (az ünlü)
3 kaşık yoğurt

Şimdi ballı sut icecegim

Günaydın iyi haftalar!💕

tartıdan önce dünkü bildirimimi yapayım. Dün hava çok güzeldi burada, sahilde bol bol yürüdük.

24 Aralık menüm
11:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:00
-2 dilim tam buğday ekmeği
-1 kk peynir
-5 zeytin
-2 cherry domates, yarım salatalık
-1 yumurtadan omlet
-çay

14:30
-1 küçük ice latte

18:00
-1 fincan salep

-1 avuç içi tavuk
-1 dilim ekmek
-biraz salata

Adım: 17.677

25 Aralık kilo bildirimi :KK47:

Başlangıç
: 65,1 kg (17 Ekim 2023)
Geçen hafta: 58,9 kg (18 Aralık 2023)
Bu hafta: 58,4 kg (25 Aralık 2023)
Giden: 0,5 kg
Toplam giden: 6,7 kg :nazar:

IMG_1796.jpeg

Regl kilom olmasına rağmen geçen haftaki artının bir kısmını atabilmişim şükür😮‍💨

Selam kızlar 🌸

Kahvaltı 12.00
Sucuklu yumurta(2 yumurtadan)
Yarım kk peynir
3 küp kaşa1 dilim ekmek
Çay

14.00
Sade dibek kahvesi

16.30
1 tabak peynirli makarna

19.30
Bir avuç Antep fıstığı
1 hurma

25 Aralık menüm

10:00

-1 kupa sade filtre kahve

12:30
-5 kaşık mercimek yemeği
-1 kase salata
-1 kase yoğurt

13:00
-1 fincan sade türk kahvesi

-3 kaşık bulgur pilavı
-2 kaşık bamya
-1 kase kuru cacık

Spor: 30 dakika leslie boosted fitness walk
Adım: 7.666

1Tutaste 1Tutaste hoşgeldin canım, sen hasta gibiydin sanırım bir şey yiyemiyorum diyordun 😔 nasıl oldun toparladın mı?
Canımm, teşekkür ederim toparladım çok şükür hatta geçen gün tartıda fazla çıktım ama ödem de var diye düşünüyorum.

Buraya geldik geleli ailecek hiç olmadığınız kadar hasta oluyoruz. Suları çok kirli ve her yağmur yağdığında salgın hastalık oluşuyor. Şimdi benim oğluş hasta, sağ olsun yüzüme yüzüme öksürdügü için benim de boğazım acımaya başladı. Ayda bir mutlaka hasta oluyoruz maaile 🤦 vatanın her karış toprağı bizim elbette ama inşallah atanıp kurtulurum buradan, yoksa burada 4 yıl geçirmek gerçekten kâbus gibi.

Canımm, teşekkür ederim toparladım çok şükür hatta geçen gün tartıda fazla çıktım ama ödem de var diye düşünüyorum.

Buraya geldik geleli ailecek hiç olmadığınız kadar hasta oluyoruz. Suları çok kirli ve her yağmur yağdığında salgın hastalık oluşuyor. Şimdi benim oğluş hasta, sağ olsun yüzüme yüzüme öksürdügü için benim de boğazım acımaya başladı. Ayda bir mutlaka hasta oluyoruz maaile 🤦 vatanın her karış toprağı bizim elbette ama inşallah atanıp kurtulurum buradan, yoksa burada 4 yıl geçirmek gerçekten kâbus gibi.
Canım hangi sehirdesin ?

Kahvaltı 12.30
1 tane biberli ekmek
1 yumurtalı omlet
Biraz bal kaymak

Ara
1 zuber bar
1 kare bitter

Akşam 18.00
6 kaşık nohutlu pilav
Salata
1 bardak ayran